- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Selçuk oynasa bunun yerine daha faydalı olur gibime geliyor.Bu G.tatarın bir halt olacağı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine belhanda giderse takımın çok daha iyi oynayacağını iddia edenler çoğalmış niye 2 haftadır kötü oynuyor diye ondan önceki 2 hafta kraldı bence sorun belhanda değil ki zaten ister sevin ister sevmeyin şu düzende belhanda her maç 11 fatih hoca kaç kere açık açık söyledi belhanda kötü olduğunda ya da olmadığında takım gerçekten çok kötü bir hal alıyor oynadığı zaman iyi bir takıma dönüşüyoruz bu belhanda ya - yazan bir durum değil bana göre aksine adamın lehine bir durum o da farkında ve bazen acayip laubali oynuyor peki asıl sorun ne kötü oynatan bizi bence casper olan fernando gerçekten biik bir orta saha oyuncusu ve performansı artmak yerine düşen ndiaye keşke belhanda kadar eleştirilseler ben nedense bu casper ile kalas ndiaye yi izleyeceğime top ayağında en çok yakışan belhandayi izlemeyi tercih ederim söve söve olsada izlerim izlemek istemeyenler bu yılki içerdeki konya geçen yılki sivas ve kasımpaşa deplasmanlarini izleyebilir.
Belhanda 2 haftadir berbat cok ciddi olarak soyluyorum trabzon deplasmani disinda bu sezonun geriye kalaninda en iyi oyuncularimizdandi. Zaten 2 haftadır kötü olunca yada cezalı olduğu dönem de çektiğimiz çile net ortada belhanda büyük ihtimal sene sonu gidecek ama gidene kadar ilk 11 yahu adam 6 hafta sakat kaldı düzelir düzelmez hoca 11 e koydu sivas maçında trabzonda yine 11 olacak hoca hiç bir şey bilmiyor degilmi yahu adam bizim futbolcumuz 2 hafta önceye kadar kral diye mesajlar doluyordu buraya şimdi küfür kıyamet iyi oynadığında eminim bir kısım taraftar hasetinden çatlıyor kötü oynadığında beğenenler takım kazansa da mutlu olamıyor olaya bak bu adama ihtiyacımız var sene sonu gidecek büyük ihtimal son kez tekrar ediyorum kesinlikle takımın en kötü oyuncusu değilBize onumuzdeki haftalar lazım gecen haftalara bakmıyoruz. Gelecek haftalar icinde pek umut vermiyor malesef.
Top kaptırma rekoru kırmaya saglam adımlarla kosan birini ovmek cok ilginc cok tuhaf.
Yine belhanda giderse takımın çok daha iyi oynayacağını iddia edenler çoğalmış niye 2 haftadır kötü oynuyor diye ondan önceki 2 hafta kraldı bence sorun belhanda değil ki zaten ister sevin ister sevmeyin şu düzende belhanda her maç 11 fatih hoca kaç kere açık açık söyledi belhanda kötü olduğunda ya da olmadığında takım gerçekten çok kötü bir hal alıyor oynadığı zaman iyi bir takıma dönüşüyoruz bu belhanda ya - yazan bir durum değil bana göre aksine adamın lehine bir durum o da farkında ve bazen acayip laubali oynuyor peki asıl sorun ne kötü oynatan bizi bence casper olan fernando gerçekten biik bir orta saha oyuncusu ve performansı artmak yerine düşen ndiaye keşke belhanda kadar eleştirilseler ben nedense bu casper ile kalas ndiaye yi izleyeceğime top ayağında en çok yakışan belhandayi izlemeyi tercih ederim söve söve olsada izlerim izlemek istemeyenler bu yılki içerdeki konya geçen yılki sivas ve kasımpaşa deplasmanlarini izleyebilir.
Ondan önceki son 2 hafta da çok övülüyordu onu demek istedim tarafsız gözle bakınca son 2 hafta harici bu sene takımda en iyi oynayan oyunculardan.2 haftadır mı kötü oynuyor?
Ondan önceki 2 hafta kral mıydı?
![]()
Ondan önceki son 2 hafta da çok övülüyordu onu demek istedim tarafsız gözle bakınca son 2 hafta harici bu sene takımda en iyi oynayan oyunculardan.
Bu adam bu kadar berbatsa sadece 30 saniye iyi oynadıysa2 senedir en fazla 30 saniye(toplamda) vasat(iyi diyemiyorum) oynamıştır. Onun dışında berbat ötesi. Öven kişiler de hep aynı kişiler ki onlar zaten taç atışında ne güzel gülümsedi deyip bile övebilecek kişiler.
Bu adam bu kadar berbatsa sadece 30 saniye iyi oynadıysaonu oynatan hocanın lisansı yırtılıp futboldan men edilmelidir.
Belhanda 2 haftadir berbat cok ciddi olarak soyluyorum trabzon deplasmani disinda bu sezonun geriye kalaninda en iyi oyuncularimizdandi. Zaten 2 haftadır kötü olunca yada cezalı olduğu dönem de çektiğimiz çile net ortada belhanda büyük ihtimal sene sonu gidecek ama gidene kadar ilk 11 yahu adam 6 hafta sakat kaldı düzelir düzelmez hoca 11 e koydu sivas maçında trabzonda yine 11 olacak hoca hiç bir şey bilmiyor degilmi yahu adam bizim futbolcumuz 2 hafta önceye kadar kral diye mesajlar doluyordu buraya şimdi küfür kıyamet iyi oynadığında eminim bir kısım taraftar hasetinden çatlıyor kötü oynadığında beğenenler takım kazansa da mutlu olamıyor olaya bak bu adama ihtiyacımız var sene sonu gidecek büyük ihtimal son kez tekrar ediyorum kesinlikle takımın en kötü oyuncusu değil