Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçın ilk yarısında, Selçuk'un tek topla Sinan'ın önüne attığı gollük bir pas vardı. Aynı pası Belhanda'nın atma ihtimali oldukça düşük. Bize Selçuk tipinde bir 8 numara şart. Şu anda Selçuk bitik ama 25-27 yaşlarında bu ligin en kral topçusuydu.

7 kere ligi kazanmış bir adam çok çok kötü bir futbolcuyu buradakilerden sanırım daha iyi tespit edebilir diye düşünmekteyim. 11 Milyona Ozan'ın 9 Milyona Garry'nin bırakıldığı yerde Belhanda bırakılmamışsa tabi ki belli bir göstergedir bu.

Fatih hocaya devre arasında takımdan ayrılması halinde son güne kadar bekleyebileceğini ve yeni bir transfer gelene kadar kalabileceğini söylemiş. Kral İmparator'un en sevdiği topçulardan. Karakterine falan laf ediliyor ama çoğuna 10 basar o yönden, Sakatlandıktan sonra sakatlık süresinden 2 hafta önce döner, İzninin bitmesine 4-5 gün varken gelir takımla antrenmanlara başlar. Başka takımla anlaşmışken hocasının isteği üzerine takımı ile devam eder. 9 Milyon ve civarında para kazandırarakta ayrılır bu takımdan tarihi kazık laflarını da çöpe uğurlar.
eeee elde var yine 0in altinda. Habire kirmiziya yakin bir herif. Terim yönetime güvenseydi bunu yollayip baska bir OS alirdi

Belhanda yeteneksiz bir oyuncu değil ama fazla laubali ve skora tepki olarak dünyaya gelmiş resmen, dün ceza sahasının içinde kaçırdığı gol mesela tam komedi, ne 8 ne 10 ne olduğu belli değil, böyle adamları taşıma lüksümüz yok artık.

Bunu bir de FT anlasa keske..

Acaba Modric veya Iniesta nin da böyle muhtesem videolari var midir.

Hani kendisi onlarla kiyaslaniyor ya ondan sey ettim.

Bu adam bize eziyet için duruyor. Her pas hatasında ya hakeme sövüyor yada kapan adama kırmızılık dalıyor. Her maç ne ara kart görecek diye bekliyorum. İleri doğru oynayan 8 numaraymış. Adam 3 metre önündekine pas atamadı bütün maç!

7 kere ligi kazanmış bir adam çok çok kötü bir futbolcuyu buradakilerden sanırım daha iyi tespit edebilir diye düşünmekteyim. 11 Milyona Ozan'ın 9 Milyona Garry'nin bırakıldığı yerde Belhanda bırakılmamışsa tabi ki belli bir göstergedir bu.

Ne özelliği var peki bu adamı çok iyi futbolcu yapan?

Ciddiyetsiz oyuncu kim olursa olsun katlanamıyorum. Dünkü gibi nispeten kolay ve önemsiz bir maçta bile bu kadar umursamaz davranması artık çileden çıkarıyor. 2 maçta iyi oynayacak asist yapacakdiye tahammül etmek zor geliyor. Ayrıca Belhanda'severlere soruyorum nesi iyi bu adamın?

Ozan Kabak satılmasaydı gitmeme ihtimali yoktu. Hoca ve yönetim arasındaki güç savaşına kurban gittik.
Umuyorum ki, ön protokol falan yapılmış olsun da sezon biter bitmez defolsun gitsin.
Aksi takdirde devre arasında satışa onay vermeyenler, takımda kalsın diye cezasını silenler ne hesap verecek bakalım.

Haklısın. Ben de açıkçası Fatih Hoca'nın da Belhanda'nın kötü oyununun farkında olduğunu düşünmekteyim. Ozan'ın gitmesini istemiyordu ama yönetim ısrarcı davrandı. Ayrıca Ozan'ın da Avrupa hedefi bulunuyor. Garry'in iyi kötü bir alternatifi var ancak Belhanda'nın alternatifi yok. Belhanda'yı gönderip yerine Selçuk'la sezon sonuna kadar devam etmemiz zordu.

Belhanda sezon sonu buyuk ihtimal 9m karsiliginda araplara gidecek, Donk da gitmeli, Ndiaye donuyor, Fernando da kesinlikle satilmali. Bu sezon hepsinin performansi yerlerde.

Stoper ve forvete takviyeler yapildi, gelecek sezon sira orta sahaya geliyor. Orta sahayi komple yenilemeliyiz.

Belhanda'nın 1.5 senedir yapamadığını adam oyuna girer girmez yaptı. :red:

Ne özelliği var peki bu adamı çok iyi futbolcu yapan?
Çok iyi futbolcu diyen kimmiş acaba, Önemli ve katkı sağlayan bir oyuncu demeyi böyle mi algılıyorsunuz. Çok kötü futbolcu falan değil çok iyi futbolcu da değil iyi futbolcu kategorisine girer bana göre. Bonservisini ve maaşını falan da yüksek buluyorum ama ona rağmen konuşulan rakamlara göre zarar etmeyeceğiz gibi. Özelliklere gelirsek gol tehdidi olmadığı gerçek lakin oyun içinde pas alışverişinde ve topu ileri taşımada etkili, Şimdi bana son maçında 150 pas hatası yaptı bla bla deme bunlar basit mantıklar genel için konuşuyorum. Orta sahada sorumluluk alan tek futbolcu diyebilirim Fernando ve Badou'ya bakarsak, topu öne aktarmaya çalışıyor sürekli ve riskli paslar atıyor. Fernando veya Badou geriye sağa sola oynadığı için tolore ediliyor kayıpları az oluyor ama bu adam öne atıyor topları kaybedince de saçma eleştiriler geliyor. Belhanda bu sene orta sahanın en iyisi performansı yinede yetersizse benzer eleştirileri diğer arkadaşlarına da yönlendirmeyi deneyin.

forvetler kasimdan beri aranirken 30-31.1 de geldi anca
Para olunca bir şekil adam alıyorsun, 9 Milyona devre arasında Belhanda'nın yerinin doldurulmayacağı düşünülmüş işte gayet net. O bölgede Belhanda'dan iyi olabilecek oyuncular ateş pahası, Savanier falan en az 15 Milyon mesela alamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt