Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para olunca bir şekil adam alıyorsun, 9 Milyona devre arasında Belhanda'nın yerinin doldurulmayacağı düşünülmüş işte gayet net. O bölgede Belhanda'dan iyi olabilecek oyuncular ateş pahası, Savanier falan en az 15 Milyon mesela alamazsın.
ndiaye fernando
kagawa

yapilirdi mesela. Istersen cok ama cok rahat oyuncu alirsin. Terim bunlara güvenmedi

ndiaye fernando
kagawa

yapilirdi mesela. Istersen cok ama cok rahat oyuncu alirsin. Terim bunlara güvenmedi
Kagawa sadece 5 aylık kiralık ve mesela opsiyonu bile yokmuş, hani Belhandayı 9 Milyona satsan al sat dengesinden böyle bir hamlenin de mantığı olmaz çünkü ölü yatırım. Bu dönemde harcamadıktan sonra o parada işlevsiz duruma düşüyor. Ha bak Marcao gibi böyle genç ve potansiyelli 5-6 Milyona bir adam alınsa Belhanda yollanıp itiraz etmezdim.

ndiaye fernando
kagawa

bu seferde kagawaya sövülürdü. bizim takımın sıkıntısı merkez ortasaha. rakip görünce kedi gibi oluyolar.

ahmet çalık semih stoperde
lyundama-marcao ortasaha göbeğiyle oynasak daha çok gol atar daha az gol yerdik.

Bu herifin yokluğunda zorlanacak takımsak zaten takım değiliz demektir.

Ve evet olmadığı zaman daha kötüyüz genelde.

Fernando , Ndiaye de sağ olsun aratmıyorlar bunu.

Orta sahada top gevelesinler diye 10 Milyon ‘u geçik para ödüyoruz.

Amatör bir sporcu olarak bu adam için tek bir yorum yapabilirim.Antrenmanlardan ve maç günlerinden sonra iyi dinlenmiyor.İyi dinlenip kendine baktığı zaman ilk yarı sonlarındaki performansını verebiliyor.Ancak iyi dinlenmediği zamanlar(Genellikle hep böyle) zorla oynuyor gibi oluyor.

Amatör bir sporcu olarak bu adam için tek bir yorum yapabilirim.Antrenmanlardan ve maç günlerinden sonra iyi dinlenmiyor.İyi dinlenip kendine baktığı zaman ilk yarı sonlarındaki performansını verebiliyor.Ancak iyi dinlenmediği zamanlar(Genellikle hep böyle) zorla oynuyor gibi oluyor.

Dinlenmeyip ne yapıyor olabilir?

Orta sahayı baştan değiştirmemiz gerekiyor. Bunu yapabilmek adına tabi ki yüklü bir bonservis gerekiyor bize o bonservisi kazanmak adına Belhanda 'nın satışı bence tam doğru zamanda oluyor

Üzerine Fernando içinde bir transfer teklifi gelirse çok bonservisine filan takılmadan yollarımızı ayırmamız gerekiyor, tabi sözleşmesi biten Selçuk-Ndiaye ve Donk gibi isimlerin maaşlarını da üzerine ekleyince çok sağlam bir bütçe açmış oluruz

Şaka bir yana Belhanda-Fernando-Selçuk-Donk ve Ndiaye beşlisinin bir senelik maaşları 15 mil.€

7 kere ligi kazanmış bir adam çok çok kötü bir futbolcuyu buradakilerden sanırım daha iyi tespit edebilir diye düşünmekteyim. 11 Milyona Ozan'ın 9 Milyona Garry'nin bırakıldığı yerde Belhanda bırakılmamışsa tabi ki belli bir göstergedir bu.
Gel gör ki 7 kere ligi kazanmis bi adam, her zaman berbat oynayan bir oyuncuyu israrla oynatti. Satmadi da.

Her zamanki gibi berbat oyna lan göz boyama

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gel gör ki 7 kere ligi kazanmis bi adam, her zaman berbat oynayan bir oyuncuyu israrla oynatti. Satmadi da.

He evet 15 tane forvetimiz vardı ona rağmen Sinan'ı oynattı mükemmel çıkarım, Sinan çoğu zaman zoraki oynadı bununla bir tutmak komik açıkçası üstüne pek konuşulacak bişey de değil. O mesajımda Sinan'ın iyi oynayıp yönetimin bundan çöreklenip forvet almamayı düşünmesi ile ilgili, Bunun yanı sıra Sinan ilk başlarda Feghouli'yi biraz adam etmek uğruna 2-3 maç falan oynamıştır ekstradan sonra Feghouli aldı formayı zaten. Belhanda Emre Akbaba varken bile oynuyordu ikisi beraber oynuyordu hocanın her zaman tercih ettiği bir isimdi gayet basit bir durum.

Son düzenleme:

Reis seni fernando başlığında göremiyorum bir iki kelam etsen

Galatasaray düşmanlarının.....

Satıldı ise performans beklemek de ayrı bir mallık olur

Galatasaray düşmanlarının.....

He evet 15 tane forvetimiz vardı ondan onu oynattı mükemmel çıkarım, Sinan her zaman zoraki oynadı bununla bir tutmak komik
Feghouli kenardayken kanatta oynattigi da oldu baya. Forumda "Sinan oynamasin su oynasin" demeyen yoktur muhtemelen. Buna senin de dahil olabilecegini tahmin ediyorum.

Ayrica Belhanda'nin da alternatifi olmadigi icin zoraki oynatiliyor olabilir.

Terim'in hic yapmadigi seyler de degil ayrica vasat oyuncu takintisi. "Hocadan daha mi iyi bileceksiniz" zayif bi arguman kisaca.

Feghouli kenardayken kanatta oynattigi da oldu baya. Forumda "Sinan oynamasin su oynasin" demeyen yoktur muhtemelen. Buna senin de dahil olabilecegini tahmin ediyorum.

Ayrica Belhanda'nin da alternatifi olmadigi icin zoraki oynatiliyor olabilir.

Terim'in hic yapmadigi seyler de degil ayrica vasat oyuncu takintisi. "Hocadan daha mi iyi bileceksiniz" zayif bi arguman kisaca.

İşte ilk 2-3 maçta öyle oynattığını belirttim ama Feghouli o zamanlar bu kadar beğenilmezdi kesiği yedikten sonra ciddi manada toparladı. Zaten Feghouli yükselişe geçtikten sonra aldı formayı, ki kanatta Sinan 2-3 maç oynadı en fazla ondan sonra Henry-Garry oynadı sürekli. Sinan'ı hoca hiçbir zaman ilk tercih olarak görmedi bu geçen senede böyleydi bu senede böyle forvette zorunluluktan oynattı şimdi kalkıp bunu sanki 10 tane iyi adamın içinden Sinanı seçmiş gibi yazma. Hocanın öyle bir takıntısı falanda yok açıkçası, Aksine en cesur ve yürekli hocadır oyuncu tercihlerinde, Emre ve Semihi tak diye oynatan bir adam Ozanı tak diye oynatan adam. Hak edene formayı verir elbette bir şekilde. Feghouli'ye yazın teklif varken defol git kağnı herif yazılarını çok iyi hatırlıyorum kimse memnun değildi nerdeyse, bu son halinde hocanın da katkısı mevcuttur diye düşünmekteyim.

Ne kadar yerin dibine batırılsa da dikine oynayan tek orta saha oyuncumuz.

Dinlenmeyip ne yapıyor olabilir?

Orasını bilemem yalnız ben haftada 4 gün günde 2 saat spor yapan biriyim.Düzenli beslenip dinlendiğim zaman boş günlerim çok zinde geçiyor.Ama Gecelere aktığımız zamanlar salonda normalde çok rahat kaldırdığım ağırlıkları kaldıramıyorum kardiyo antrenmanlarımı bitiremiyorum.Çok da isteksiz oluyorum spor yaparken.Odaklanma sorunu yaşıyorum.Kendi tecrübem bu.

Memlekette kendisini, Uğur Karakullukçu hariç beğenen biri olduğunu düşünmüyorum. Bir Uğur Karakullukçu bunun manyağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt