Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca resmen çıldırdı, adam ağlayacaktı son pozisyonda, içeride ebene atlar senin bekle sen.

Çöpoğlu.

Hala elim ayagim titriyor

Son düzenleme:
Ulan senin ağzını yüzünü parçalamak istiyorum.

Sinirden ağladım senin yüzünden.

kaçırdığı gol yetmiyormuş gibi rakibe gol attırmak için elinden geleni yaptı kaybettiği kritik toplarla
bu hantal bidon sene sonunda ilk satılması gerekendir

Yav şu başlığı kapatma özelliği getirin çıksın bu adam hayatımızdan anasını satayım sayıp sövesim var buna ulan sen ne aciz bir insansın ya oynayacağın futbola tüküreyim ben senin

Kötü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca tokatlamistir bunu deli oldu iki pozisyonda da laubali sekilde bıraktı rakibe deli edecek bu adam bizi

İnanılmaz maç inanılmaz geri dönüş hala aynı gamsız belhanda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DYBqkNhWsAAjGhz.jpg

DYBqkOzWAAAhuVs.jpg

yapmak istedigim

Bence iyi oynadı. Asıl sıkıntı cezayirlide.

İstekliydi ama ciddi yetersiz yav nasıl yetenekli beyler bu adam ciddi soruyorum. Ben tam aksini düşünüyorum bu adam umursamaz falan değil çabalıyor ama bariz yetersiz. Attığı pasların çoğu geçmiyor, şimdi 1 pasını gösterip aha demeyin. 10 ara pası atıyorsa 1 tanesi falan geçiyor, şutu hiç yok bildiğin sıfır. Gol ortalaması çok düşük. Bu adam futbola yanlış mevkide başlamış bence. Fena oyuncu değil ama 10 numara için çok yetersiz. Bu sene idare etse bile sene sonu Fatih hoca yüzde 100 gönderir bence.

Sampiyon olursak bu yeteneksize ragmen sampiyon olacagiz.

Son topta nolur kaybetme diye haykırdım ve bu adam bir on numara normalde rahat olmam lazım ama ne mümküm rahat pozisyonda kaybetti. O top korner olsaydı tribün Belhanda’yı linç ederdi.

o son kaptırdığın topta fastaki yedi ceddine kadar saydırdım hala saydırıyorum. oğlum sen kafadan sakat mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt