Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kacirdigi gol ve son dk da kaptirdigi top haric fena degildi ama genel olarak memnun degilim. Forvet arkasi icin yetersiz performans sergiliyor.

Beyin yok bunda. Son dkda malliigiyla sezonu bitirecekti. Al topu sakla maci bitir, neyin pas hatasını yapıp adamları ataga kaldırıyorsun. Bu sene sabrediyoruz da seneye bu adamı görmek istemiyorum.

Feghouli bundan 50 kat daha kötü oynadı ama bu da hala aynı beyinsiz pek bi fark yok
Feghouli, Belhanda'ya göre bin kat daha faydalı. Feghouli en azından rakibi yoruyor ve doğru koşular yapıyor. Belhanda gibi kararsız paslar vermiyor, ver kaç yapmasını biliyor. Aldığı paraya göre Feghouli hala yetersiz ama en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor. Belhanda çok kötü yazın kesin gönderilmeli.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence her zamanki gibiydi. Daginik cok pas hatasiyla oynayan ancak her mac kritik 2-3 pas atan. Kadikoyde etkili olacagini sanmam. Kanatta oynayabilir.

Çok süperdi ama sonda kaptırdığı topta öyle küfürler ettim ki hayal gücü yetmez kimsenin
Bence de son 10 Dakika ve bir iki basit pas hatası hariç güzel bir maç çıkartı.

Donk ve Selçuk'a göre daha dinamik ve dikine oynadı. Skora katkı yapamadı malesef lakin galip gelen takımın ofansif oyunu yönetti.

Belhanda modern bir 10 Numara... Farklı bir stili ve tarzı var... Ona göre beklenti olmalı taraftarın.

Son düzenleme:
Bu hafta iyiydi,haftaya oynasın bize yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gamsız herif o son dakikada topu ayağında tutup oyunu soğutacağına abuk sabuk pasla topu kaptırdı neredeyse yiyecektik golü

haftaya maçta geriye düşersek kesin kırmızı kart yemeye çalışacak buraya da yazıyorum.

takıma 10 numara önerme konusunu açacagım artık.yeter bu kadar bu arkadaşa sabrettiğim.maç içinde begendiğim hareketleri oluyo ama saçmalıkları daha fazla.

Tam Kocamanlik adammis. Aziz'in en buyuk transfer basarisi bu adami alamamis olmasi.

Bizi bitirdin abv,gomis rodrigez maicon olmasa yanmıştık,arkadaşların seni daha ne kadar taşıyacak şerefsiz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt