Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol atamadığı pozisyonu tekrar izledim de düşse penaltı + kırmızı olurmuş neresinden tutsan elinde kalıyor

İyi oynadı son dakikalar da yaptığı mallıklara bir dur demeli artık yeter

Belhanda konusunda tarafsızdım ama bugün resmen çileden çıkardı.

Bu adam nasıl 10 numara arkadaş pas isabeti aşırı kötü, şut desen zaten yok.

Parasına göre çok kötü

Evi arabayı satın kadıköyde kırmızı yere basın.
Son dakikadaki pası artık bardağı taşıran son damlaydı
Kaçırdığı golde kendini yere bıraksa veya düzgün vurabilse maçı çoktan bitirmişti ama nerde onda o büzük?!

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haydi Reis; bütün negatifliği bir derby maçı ile atarsın üstünden

YouTube

Garrynin topuğuna attığı pas da efsoydu.

Yav He He

Selçuk, Donk ve Tolga ile Sıfır (!) Yaratıcılık ile bol şans dilerim Kadıköy maçında.
Belhanda nın pozisyonunda onlar mı oynuyor Feg ne güne duruyor

Yasin-Rodri kanat Feg 10 numara oynayacak

Yasin apaçisine bile katlanıyorum ama bu apaçiye katlanamıyorum artık

Ligin uzak ara en fazla top kaybı yapan adamı.Skor yapsa idare edelim deriz de karşı karşıyayı da atamıyor ki :38573:

Ne bekleniyor anlamıyorum. Adam sürekli dikine ve zor paslar deniyor. Oyunun sıkıştığı pozisyonları açıyor. Hepsinde başarılı olsa zaten bizde değil Barcelona'da oynar. Boş yorumlar yapmayın. Belhanda takımın kritik oyuncularından. Feghouli o görevi yapamaz ve yapmamalı. Sağ kenarda gayet iyi oynuyorken ortaya çekmek aptallık olur. Bugün ilk yarı çok etkiliydi ama ikinci yarı çok etkili olamadı. Golden önce sağ tarafta topla buluştu ve golü bulduk.

Ayağına her top tehlike hem bize hem rakibe kaçırdığı golde bırakmalıydı kendini yere
Gomis e attığı pas efsoydu

Bu Alemin Tek Kralı

Evet çok basit kayıplar yapıyor ama çok da kötü oynamadı bence. Baya istekliydi. Delici hameleleri fazlaydı.

Artık son pozisyon rodrigues e pas atamadı ya orda hoca bile pancar gibi oldu donk la belhanda çok rahat topçular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt