Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl izahı yok orda başka oyuncu olsa pas pas olurdu o ittirme ile aptallık yapıp salmadı kendini sukubic eyvah dedi ama uyanamadı

Bu Alemin Tek Kralı

Milletin 10 numaralarının 12 gol ile oynadığı yerde 1 gol ile oynuyor.
Yemişim onun paspas olmayışını.

Tamam katkı veriyor ama yetmez.
Galatasaray da bu mevkide oynuyorsan gol katkın olacak.
Yetersiz.

Milletin 10 numaralarının 12 gol ile oynadığı yerde 1 gol ile oynuyor.
Yemişim onun paspas olmayışını.

Tamam katkı veriyor ama yetmez.
Galatasaray da bu mevkide oynuyorsan gol katkın olacak.
Yetersiz.
Guilano talisca bizde olsun kanser eder bu takım adamı

Bu Alemin Tek Kralı

Kaçırdığı golü yeni izledim olağanüstü bir rezillik sergilemiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac önceside demistim kadıköyde kesinlikle ilk 11 olmamalı kart yemese dahi mental acıdan silik kalıyor

Giuliano'nun 2, Talisca'nın da 3 asisti var sadece ligde. Belhanda'nın 8 asisti var. Tüm maçlara bakacak olursak Giuliano'nun 28 maçta 13 gol, 3 asisti bulunuyor. Belhanda'nın da 27 maçta 2 gol, 10 asist.

Son düzenleme:
Pas becerisi ? Kötü.

Şut atabiliyor mu ? Hayır.

Top kaybı ? Maksimum seviyede.

Ben pek yetenekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Yetenekli bir oyuncu aynı maçta topu ayağının altından birden fazla kez kaçırmaz. Yetenekli oyuncu sayısızca pas hatası yapmaz. Pas hataları da öyle ince paslar değil düpedüz 2 metre yanındaki adama pas atamıyor bu herif. Bana göre sıradan bir oyuncu. 2-3 milyon verilse kimse sesini çıkarmazdı.

Pas becerisi kötü mü ? Testesteron geçiyorlar milletle yav. Ligin en iyi araya pas atan adamı, 10 üzerinden 8-9 falandır pas becerisi. Bugünki maçta gomise attığı pası da gören olmuştur herhalde. Lİgde o pası atacak adam yok. Ayrıca doğru düzgün geriye pas falan atmıyor. Topla birlikte felaket hızlanıyor, çalımları efsane. Şut denilen şeyden haberi yok, aşırı kötü.Genel performansı Ne çok iyi nede çok kötü. Ama 10 suz olmaz. O yokken takım rakip kaleye gitmekten aciz. Sivas ve Kasımpaşa maçları da bunlara örnektir. Artı olarak trabzon maçı da.

Fener maci icin tek bir beklentim var bu apacidan o da sacmasapan kart görüp takimini eksik birakmamasi. Futbola dair hic bir beklentim yok.

Fenerin cirkefleri bol bol bunun üzerine oynayacaklardir, ki sonuna kadar haklaridir ben olsam ben de ilk hedef olarak bu apaciyi belirlerdim cünkü öfke kontrolü ve hakimiyeti sifirin altinda.

Sene sonu 3 5 ne veren varsa defedilmeli mal oğlu mal.Giuliano salagı bile 100 katı bu apaçinin.90 artı 4 olmuş 3 metre yanındakı adama pas atmaktan aciz herif.O golü yeseydik stadtan çıkamazdı heralde.

Fb macında en onemlı kozumuz olabılır macı karıstırması yetecektir

Bu adam kötü evet ama 10 numara pozisyonunda oynamıyor ki kardeşim sadece 10 numaralı formayı giyiyor bilmiyorum farkındamısınız

Pas becerisi kötü mü ? Testesteron geçiyorlar milletle yav. Ligin en iyi araya pas atan adamı, 10 üzerinden 8-9 falandır pas becerisi. Bugünki maçta gomise attığı pası da gören olmuştur herhalde. Lİgde o pası atacak adam yok. Ayrıca doğru düzgün geriye pas falan atmıyor. Topla birlikte felaket hızlanıyor, çalımları efsane. Şut denilen şeyden haberi yok, aşırı kötü.Genel performansı Ne çok iyi nede çok kötü. Ama 10 suz olmaz. O yokken takım rakip kaleye gitmekten aciz. Sivas ve Kasımpaşa maçları da bunlara örnektir. Artı olarak trabzon maçı da.

Şair burada Messi'yi anlatıyor.

garip bi topçu

güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum

Fener maçını alacak kral demek isterdim lakin Barcelona takımıyla gitsek bile orada kazanamayız 1 puan kazandıracak kral diyelim

Son düzenleme:
Fener önde presli oynarsa yaptığı top kaybı sayısı minimum 2 katına çıkacaktır.Fener maçında kaybedeceği toplardan birisiyle kalemizde golü görmemize neden olacak topçumuz :38573:

DYCLOxDWkAAb1OU

Kral o golu nasil kacirdin yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt