Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Ya kapıp gol attığımız pozisyonda ne düşündünsorumsuzca tavırları gerçekten bezdirdi beni, son 5 dk yaptığı iki top kaybında gol yemediğimize dua etsin.
Bu Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kapıp gol attığımız pozisyonda ne düşündünsorumsuzca tavırları gerçekten bezdirdi beni, son 5 dk yaptığı iki top kaybında gol yemediğimize dua etsin.
İşte bekledimiz Video de geldi.Younes Belhanda'nın Konyaspor maçında etkili olduğu anlar https://twitter.com/marselmoni/status/973108191218356224/video/1
Bu Alemin Tek Kralı
Değerli bir yorum özellikle son 3 kelimeCok ilginc adam yav beyni ile ayaklari arasinda ping sikintisi yasamadigi zamanlar korkunc etkili oluyor.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandayi tanimadigin ıçin böyle bir yorum yapman normal bu adamın klasik hareketi istediği olmayınca hep yapıyor o el hareketi bursa maçında herkesi dizdiği kaçan gol sonrası kayseri maçında gomis e yaptığı asist öncesi konya maçında gomis in golü ilk maç gomis in ilk sutu defanstan dönünce0.22'den kendisine kızan Terim'e el hareketi yapıyor.Terim fark ettiyse Kadıköy'de yedek olur.
YouTube
0.22'den kendisine kızan Terim'e el hareketi yapıyor.Terim fark ettiyse Kadıköy'de yedek olur.
YouTube
Sağol.Raporladim umarım gereken cezayı alırsın
Bu Alemin Tek Kralı