Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elde patlamaz inşallah. Feghouli ile kendisini bir yerlere gönderebilsek çok iyi olur.

Bu sene bitene kadar oynasın tamam da cidden kötü topçu beyler inatla savunmayın bence. Adam şut atamıyor lan şaka gibi. Paslarıda hep zamansız atması gereken bir ton yerde atmadı pası. Top kayıpları ayrı bi mesele. Bize gole yakın ofansif orta saha lazım Gomis kalan haftalarda tökezlese takımda gol atacak adam yok şaka gibi.

1)Pasın şiddetini ayarlayamıyor.
2)Pasın şeklini ayarlayamıyor. Yerden adamın önüne verse adam alıp gidecek, topu kaldırıyor gerizekalı, içine ediyor atağın.
3)Kafasını kaldırıp sağa sola baksa daha uygun adam bulacak, en kötü adama atıyor pası.

Herifin passing 0/20 ve bu herif 10 numara. Rezalet bir adam ya.

ulan bu şerefsiz yerine emre çolak olsa yeterdi be bu hafta şampiyon olmaya

Leş. 10 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncudan beklenen şeylerin hiçbirini yapmıyor. Bu şoparı bir yere kakalayabilecek miyiz çok merak ediyorum.

1)Pasın şiddetini ayarlayamıyor.
2)Pasın şeklini ayarlayamıyor. Yerden adamın önüne verse adam alıp gidecek, topu kaldırıyor gerizekalı, içine ediyor atağın.
3)Kafasını kaldırıp sağa sola baksa daha uygun adam bulacak, en kötü adama atıyor pası.

Herifin passing 0/20 ve bu herif 10 numara. Rezalet bir adam ya.

Pasları genelde isabetsiz ama isabetli olanlarda da pas attığı adama avantaj sağlayacak şekilde atmıyor. Bunu analiz etmek için biraz oyun okuma mı desem bilmiyorum şimdi beyin desem ayıp olur. Adam mesela diyor ki Selçuk'ta Pirlo gibi uzun pas atıyor. Pirlo pası attığında top yere sekiyor ve yumuşuyor nasıl beceriyor onu bilmiyorum da. Direk oyuncuya doğru attığı paslarda hafif falsolu ve bombeli şekilde yani adam rahat kontrol edebileceği şekilde geliyor toplar. Selçuk'ta uzun top atıyor da baktığında isabetli diyorsun ama o topu kısa sürede kontrol etmek imkansız. Tamam adama gidiyor ama kötü pas. Belhanda'da aynı isabetli olan paslarında bile çoğunda pası attığı adam zor durumda kalıyor. Gerçekten kötü ya tutar yanı yok herifin.

Kırmızı kart görmedi ve kaleyi bulan bir pası oldu kendisi adına başarı kıstasım bu idi ve başarılı oldu. Beklentileri doğru belirleyince çok problem olmuyor.

Çok kötü oynadı, hiç sorumluluk almıyor yazık.

Kırmızı kart görmedi ve kaleyi bulan bir pası oldu kendisi adına başarı kıstasım bu idi ve başarılı oldu. Beklentileri doğru belirleyince çok problem olmuyor.
güzel yorum :D adamın litaratüründe şut diye bi kavram yok, arada bi zorunda kalınca kaleye pas gönderiyor.

Pasları genelde isabetsiz ama isabetli olanlarda da pas attığı adama avantaj sağlayacak şekilde atmıyor. Bunu analiz etmek için biraz oyun okuma mı desem bilmiyorum şimdi beyin desem ayıp olur. Adam mesela diyor ki Selçuk'ta Pirlo gibi uzun pas atıyor. Pirlo pası attığında top yere sekiyor ve yumuşuyor nasıl beceriyor onu bilmiyorum da. Direk oyuncuya doğru attığı paslarda hafif falsolu ve bombeli şekilde yani adam rahat kontrol edebileceği şekilde geliyor toplar. Selçuk'ta uzun top atıyor da baktığında isabetli diyorsun ama o topu kısa sürede kontrol etmek imkansız. Tamam adama gidiyor ama kötü pas. Belhanda'da aynı isabetli olan paslarında bile çoğunda pası attığı adam zor durumda kalıyor. Gerçekten kötü ya tutar yanı yok herifin.

Selçuk da mesela ilk yarı Garry'ye bir uzun pas attı ama taç çizgisine doğru attı top dışarı çıktı hatta konuştular o pozisyonu, içeri doğru atsa pası pozsiyon olacak ama saçma sapan atıyor.

Belhanda zaten felaket, yani takoz stoper ayarında resmen pas olayı herifte.

Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Rasulallah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Habiballah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Nûre Arşillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Hayra Halgillah!
Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin!
Vel Hamdü Lillahi Rabbil Alemin!*

Moderatör tarafında düzenlendi:
beyinsiz herif.sezon sonu ne yapıp edip bu bedevilerden kurtulmak lazım

Kaptığı topu tolga atsa kral olacaktı yine futbol ulemaları boş yapiyor

Bu Alemin Tek Kralı

Bundan hiçbir şey olmaz. Elde alternatif olmadığı için oynuyor işte, yoksa Tolga falan oynayacak. Josue bile bunu kulübeye hapsederdi.

Fena degil kabul cok elestirmiyorum ama sutu olmayan 10 numaranin gereksizligine ben de katiliyorum.

Nagatomo buna şut çalıştırsın!

bu leşi çıkar şu guilano bizde olsa net 6-7 puan daha öndeydik.

Bundan bi bok olmaz, sene sonu üçe beşe bakmadan yollayın gitsin.

Bunu savunanda gram futboldan anlamıyor.

O şutlar nedir abi ya.

Belhanda : "Sorumluluk almıyorum, toplara kız gibi vuruyorum ama 10 numarayım" (Yersen...) :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt