Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kacirdigi gol disinda iyi oynadigini düsünüyorum,özelikle ilk yari iyiydi

İyiydi, lakin bu sene sonunda tekme vurulması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
Sene sonunda bu bedeviyi takımda görmek istemiyorum.

Yine yazayim da icimde kalmasin. Insallah iyi bir dünya kupasi oynar ve 5-8 milyon arasi bir bedele fransaya satilir. yerine de Emre Akbaba alinmali.

Emre Akbaba :D Belhandayı beğenmeyip Emre Akbaba demek baya vision kokan bir tavır

Yav iyi mücadele etti nedir? Zaten bir sporcunun kötü mücadele etme lüksü var mıdır? Bu mücadeleden kastınız defansa katkısı ise zaten o işi ayrı bir boyuta taşıyor ama sahada 3 orta saha var biri gizli stoper, diğeri zaten allah kerim, bu da 10 no olarak defans yapacak ise biz ofansif katkıyı kimden alacağız veya bundan defansif katkı alıyor isek şayet diğer 2si neden bundan daha defansif şekilde o sahada yer almaktadır? Galatasaray'ın orta sahasının amacı defans yapmak ise bunu çakma bir 10 numara üzerinden yapmak yerine gerçekten o bölgenin oyuncularıyla yapmamızı savunun madem en azından bu daha mantıklı.

ben iyi mucadele etti demistim
o sebeple cvp vereyim
boyle bir macta kotu mucadele eden oyuncu pek bulamazsin ewt, ama yetersiz mucadele edilen, ikili mucadeleleri kazanamayan, eli ayagina dolasan oyuncu gorebilirsin. bu herif de senin dedigin orta saha duzeninde mucadele acisindan gayet iyiydi, ztn 8 tane tackle yapmis
simdi diger kisimlar ztn hepimizin malumu, hucum olarak yeterli degil hele 10 nr olarak hic yeterli degil
oyun olarak 8 nr pozisyonuna daha uygun
25 kusur mac bu anlamda yeterlilik gosteremeyen bir oyuncudan sezonun en zor macinda kuvvetli bir orta sahaya karsi bunlari yapmasi beklenmemeli
o sebeple su ana kadar verdikleri ve kapasitesi acisindan iyiye yakin oynadigini ve iyi mucadele ettigini soylemek yanlis olmayacaktir

emre akbabaya gerek yok

onun yerine eski fenerli diegoyu alıp getirsek daha faydalı olur bu heriften, hatta yeni malatyalı azibuike mdir nedir o bile olur

ama bundan bi halt olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yada ozan tufanı da alıp oraya entegre edebilirz, bu çapsızdan daha iyi olur hiç şüphesiz yada maldonado

farketmez
bunun yerine direk bile olsa katkısı daha fazla olur

Belhandacı dursunlar yavaş yavaş satmaya başlamış her zamanki gibi. Şampiyon yapamazsa o çok sevdikleri efsane terimleri var sırada.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terimi yemeye sizin hicbiryeriniz yetmez gidin botokslu başlığına orda ağlayın
Bu yıl Galatasaray düşmanlarını üst üste koyacağız

Bu Alemin Tek Kralı

şurda benden daha iyi terimci yoktur boş atıp sallamayalım

iki gün avatar değiştik diye zıplamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt