Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbabaya gerek yok

onun yerine eski fenerli diegoyu alıp getirsek daha faydalı olur bu heriften, hatta yeni malatyalı azibuike mdir nedir o bile olur

ama bundan bi halt olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azubuke ha

Bu Alemin Tek Kralı

yada ozan tufanı da alıp oraya entegre edebilirz, bu çapsızdan daha iyi olur hiç şüphesiz yada maldonado

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oda olmaz simone vardı bir ara fenerde o olsun

Bu Alemin Tek Kralı

Sana kötü birşey mi dedim avatar yap demek le kafanmi ıyi
Oku bakalım kim başlattı bu işi ben burda durduk yere laf atmam özellikle kişisel

Bu Alemin Tek Kralı

sen başlatmışsın erco, ben gelmişim post atmışım hepsine alıntısız cevap vermişsin hemen erco

Ee burda kötü olan ne anlat bakayım hakaret mı var küçümseme mı var
Senin delikanlılık kriterin alıntı yapmakmi

Bu Alemin Tek Kralı
ortaya laf söylüyorsun çünkü sonra sana laf eden olmadı sen başlattın diyorsun.
beni burda bilet dilenen adam filan olarak mı görüyorsun bilmiyorum, eminim ne iş yaptığımı da bilmiyosun sallıyosun. ok sözüm olsun maça geldiğim zaman haber vericem görüşelim bakalım nolacak meraktayım

Böyle olmuyor ama :D benim gibi galiz küfürlerle birbirinize girişin ki tadı çıksın :38573:

ercan yine sütü fazla kaçırmış. dursun aşkı ve galatasaray hainliği ağır gelmiştte olabilir. vicdan yaptı herald.

Sinan bir pozisyonda kendisi ile verkaç yapmak istedi. tek dokunuşla pas vermek isterken küfür gibi bir top attı. o top savunmaya çarptı uçtu gitti.

sadece bir pozisyon belki ama bunun gibi o kadar çok hata yapıyor ki hücumu baltalamak istesen bu kadarını yapamazsın diyorsun izlerken.

yetenekli falan deniyor ama bunu hiç gösteremeyen bir adama neden yetenekli diyeyim ki. kazmanın teki bu.

Konuyu temizleyip yeniden açtım.Bazı arkadaşlar provokasyon yapmaya çalışıyor dikkat edin ben Melih'e benzemem çarparım.Bu size ilk ve tek uyarım.

orta alan ile forvet hattı arasında kaliteli bir bağlantının kurulamamasında payı büyük maalesef
bu olmayınca rakibe baskı kurmak çok zor bir hale geliyor
bu durum özellikle deplasmanlarda daha belirgin bir hal alıyor
bize daha hırslı ve daha çok yardımlaşan bir orta saha gerek..
ve pas kalitesi daha iyi olmalı

Deveye hendeği atlattım da cahile laf anlatamadım.

DYgGCnMW0AEoHb_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt