Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Niye gelmiyorsun abi kardeş maç izlerizkarakterin zayıf ciddenhatta yok denecek kadar az oda sana anca yetiyor. iş yeri kısmını anlamadım nerde çalışıyorum ki ben erco
Bu Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye gelmiyorsun abi kardeş maç izlerizkarakterin zayıf ciddenhatta yok denecek kadar az oda sana anca yetiyor. iş yeri kısmını anlamadım nerde çalışıyorum ki ben erco
emre akbabaya gerek yok
onun yerine eski fenerli diegoyu alıp getirsek daha faydalı olur bu heriften, hatta yeni malatyalı azibuike mdir nedir o bile olur
ama bundan bi halt olmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Azubuke ha
Bu Alemin Tek Kralı
yada ozan tufanı da alıp oraya entegre edebilirz, bu çapsızdan daha iyi olur hiç şüphesiz yada maldonado
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oda olmaz simone vardı bir ara fenerde o olsun
Bu Alemin Tek Kralı
Sana kötü birşey mi dedim avatar yap demek le kafanmi ıyi
Oku bakalım kim başlattı bu işi ben burda durduk yere laf atmam özellikle kişisel
Bu Alemin Tek Kralı
Ara bulucu olarak katilabilirim size.Niye gelmiyorsun abi kardeş maç izleriz
Bu Alemin Tek Kralı
Ee burda kötü olan ne anlat bakayım hakaret mı var küçümseme mı varlaf atmamış mısın burda![]()
Kötü birşey demismiyim azubukemi ha nın neresine bozuluyorsunsen başlatmışsın erco, ben gelmişim post atmışım hepsine alıntısız cevap vermişsin hemen erco
ortaya laf söylüyorsun çünkü sonra sana laf eden olmadı sen başlattın diyorsun.Ee burda kötü olan ne anlat bakayım hakaret mı var küçümseme mı var
Senin delikanlılık kriterin alıntı yapmakmi
Bu Alemin Tek Kralı
Kötü birşey demismiyim azubukemi ha nın neresine bozuluyorsun
Bu Alemin Tek Kralı
Böyle olmuyor amabenim gibi galiz küfürlerle birbirinize girişin ki tadı çıksın :38573:
Aynisi muslera konusunda benim basima geliyor.onu yazan belki sonra yazılanları da bana yazdı nerden bilicem müneccim miyim ben
aydında yazmış ona da sordum bana mı diyorsun diye
Aynisi muslera konusunda benim basima geliyor.
Sagolsunlar Can BÜYÜK ve Tanju Karayel
Her iyi performanstan sonra alinti yapmadan giydiriyorlar bana
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana Dursun müstehak.
Konuyu temizleyip yeniden açtım.Bazı arkadaşlar provokasyon yapmaya çalışıyor dikkat edin ben Melih'e benzemem çarparım.Bu size ilk ve tek uyarım.