Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum. Gomis'te hedef oyuncu denebilecek bir forvet ve takım arkadaşlarına yardımcı oluyor. Bu sezonki formuyla Gomis'ten daha iyi kaç tane forvetle oynayabilir ? Belhanda'nın problemi oyun stili ile ilgili değil bana kalırsa. Çok kötü oyuncu değil ama bekleneni veremiyor. Montpellier dönemini de karşılaştırmak pek doğru olmaz çünkü o formuna bir daha ulaşamadı.

Kesinlikle Montpellier donemindeki formuna uzak, ama Gomis arkadaslarina yardimci oluyor diye hedef adam olmuyor. Gomis ligin tartismasiz en iyi forveti, ama ligin en iyi hedef adami Emmanuel Adebayor. Kendine sisirilen her topu tutuyor, indiriyor ve dagitiyor. Visca'nin, Elia'nin ve Mossoro'nun performansini arttiriyor bu durum dogal olarak.

Biz ise Gomis'e genelde top sisirmiyoruz (sisirmemeliyiz de.) Gomis'ten faydalanabilecek kanat oyunculari ve 10 numara Adebayor'dan faydalandigi gibi faydalanmaz. Gomis'i surekli olarak 2 stoper marke ediyor, bu da dribbling koridorlari ve ceza sahasi disindan sut bosluklari yaratiyor. Gomis'i topla bulusturan golu attiriyor.

Santraforun oyun tarzi cevresindeki oyuncular icin muhim. Mesela Talisca'nin performansinin bu sene dusmesinin temel sebeplerinden biri Aboubakar - Negredo farki.

Kadro mühendisliğimiz zaten rezil durumda

Oyuncuların birbiri ile uyumu da dediğin gibi pek iç açıcı değil

Hepsini geçtim bundan 6-7 yıl önceki Montpellier performansına bakarak topçu mu alınır ?

Belhanda maliyetine Belhanda'dan cok daha iyi ve Galatasaray'a gelmeye hazir en az 10 futbolcu vardir.

Zaten yaz basinda alelacele alinmasi kadar sacma bir durum yoktu. Sevilla'nin istemesi de yalandi bence.

Kadro planlama ya kurban olan Playmaker. Suç onda değil... Seçilen veya alınmayan oyuncular da.

Montpeiller dönemi kaç kez izlediniz de böyleydi diyorsunuz
Sıkarken usturuplu sıkın

Alemin Tek Kralı

DZh4RCoW4AAXo9X

Montpellier dönemi diyorsunuz da 7 sene önceki halinden bize ne yav.

Böyle saçmalık mı olur.

sent via GSC

7 önceki hali değil yine yanlış yönlendirme yapma orda adam takım olgusundan bahsediyor

Alemin Tek Kralı

millet rüyasında karı kız düşler bazıları belhanda düşlüyor olsun biz saygı duyarız

Belhanda’yi Montpellier performansini ornek gostererek savunmuyorum. Sadece tamamiyle verim alamamizin sebebinin takim kurgusuyla da alakasi oldugunu soyluyorum.

Orta sahamizda 3. bolgeye top tasiyacak bir oyuncumuz olsaydi, kendisi bu konuda sorumluluk ustlenmek zorunda kalmayip kaleye daha yakin oynaycakti. Kaleye yakinken yaninda iyi bir hedef adamla cok daha tehlikeli bir oyuncu olacakti.

Bu bir savunma degil, analizdir. Ayni zamanda icinde Belhanda’nin yapamadigi seylerin elestirisi vardir.

Bu sekilde kutuplasip iki tarafin da (Belhandacilar - Anti Belhandacilar) gormek istedigini gormesi hos degil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt