- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.512
- 2.898
Kazandığı ikili mücadeleye attığı kilit paslara bişey diyemem ama geri kalanı tamamen takımla doğrudan alakalı. Hani ts hücum bölgesinde ne kadar top oynayabiliyor ki Yusuf 'un Belhanda 'nın yaptığı 356 hücum bölgesi pasını geçmesini bekliyoruz
Adam 10 numara oynamıyor bile bir maç orta sahanın sağında bir maç solunda oynatıyorlar adamı. Yanlış anlama reis bunu Yusuf 'u övmek için söylemiyorum sadece ligin en iyi hücum eden takımı Galatasaray 'ın tek hücumcu orta sahası ile hücum etmekten aciz ts 'nin sağda solda oynatılan Yusuf 'u kıyaslamak yanlış
Yusufu sen izledin mi hiç ciddi soruyorum ya? Yusuf fizik olarak zayıf biri. Öyle savunma arkası yapacak meziyeti filanda yok. Vizyonu da yok. Ayağı iyidir. Doğru yönlendirirse alex ve talisca gibi gizli forvet oynayabilir. Ama hiçbir zaman bir maestro olamayacak çünkü o yeteneği yok. Man city de de oynasa bu tip bir oyuncu olmayacak.
Gelelim belhandaya, nice takımının da belhandalı sezonda gol rakamları zayıftı. Attığı ve yediği dengeli bir ekipti. Ve orada da belhanda oyun içi katkı anlamında başarılıydı. Ts de olsa orda olsa burda olsa farketmez adamın olayı bu oyun içi katkısı yüksek skorer kimliği zayıf. Ayrıca zayıf bir profile sahip. Zamansız saçmalamaları beyin durmaları var kronik arap oyuncu sendromu. Salah varide bir yeteneği olmadığı için, bu açılardan taraftarlar tarafından hep sevilmeyen adam olacak. Belhanda acilen kendisini arka plana atacak bir mevkiye adapte etmeli. 10 numara beklentisini kaldıramıyor Türkiyede ki taraftar profilinin.. ha bende bu profildeyim doğrudur bende beğenmiyorum ama bu adamda hiç birşey oynamamış demek benim içime sinmiyor sinen varsa afiyet olsun. Yusufu ts taraftarı bile beğenmiyor buraya gelse kim bilir ne laflar yerdi. Zaten yerli direk olarak eksiyle başlardı.