Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyundan çıkarken Terim'in yüz ifadesi ve gülümsemesi de güzeldi aralarında bir baba-oğul ilişkisi oluşmuş gibi ki Terim'in isteklerini yerine bire bir yerine getiriyor hoca agresif futbol sever pres sever o yüzden Belhanda bu sistemde önemli futbolculardan biri hele ki Fernando dönüşüyle daha da etkili oynayacaktır.

DZuohz4X0AEpp0n

Kral kaleyi yoklamaya basladi. Artik rakipler dusunsun : D

Sezon boyunca totalde çekmediği şutu çekti bugün. 3 tane olması lazim.

GSCimbom Mobile App

Yokluktan nelere katlanıyoruz ya berbat ötesi mevkisine göre

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben ne yaparsa yapsın ısınamıyacam bu herife dehşet mücadele ediyor ama ne biliyim sevemedim ısınamam bu saatten sonra.

Klasik bir 10 numara olarak bakarsanız zaten sevemezsiniz bu adamı. Adamın ayağına top yakışıyor ki en çok kilit pas atan isim de o. Eleştirirken birazcık beyninizi kullanın. Sneijder ile karşılaştırılıp o şekilde eleştiri yapılması çok saçma. Sneijder'de genelde dağa taşa atıyordu topu ama sürekli deniyordu. Pas kaliteleri arasında da bariz bir fark yok.

Klasik bir 10 numara olarak bakarsanız zaten sevemezsiniz bu adamı. Adamın ayağına top yakışıyor ki en çok kilit pas atan isim de o. Eleştirirken birazcık beyninizi kullanın. Sneijder ile karşılaştırılıp o şekilde eleştiri yapılması çok saçma. Sneijder'de genelde dağa taşa atıyordu topu ama sürekli deniyordu. Pas kaliteleri arasında da bariz bir fark yok.

Hagi , lincoln , kewell bunlarla mı karşılaştıralım o kadar para vermişiz eleştirmeyin vs yok canım başka isteğin var mı şu takımda en çok katkı yapması gereken , mücadele etmesi gereken , fark yaratması gereken isim zaten belhanda ayağına top yakışıyor eleştirmeyin muslera erken davranmazsa saçma sapan gol yedirecekti , karabük maçında yaptı yedik aynı şekil gol bu tür bariz hatalar yaptığı sürece sevemem ben belhandayı.

Bence iyi oynadı kendi standartına göre. Bu maç için düşüncem olumlu, ayni performansın biraz daha iyisini Başakşehir ve Bjk maçlarında da bekliyoruz.

Aynen böyle devam Aslanım

Güzel toplar dağıtı, dikine oynadı, Çokça Şut Pasları hazırladı, mücadele etti ve oyunu bir Maestro gibi yönlendirdi.

Unutmayalım ayrıca...'Belhanda' nın olmadığı maçlarda rakip kaleye gidemiyoruz.

Herşeyi geçtim bu sezon rakiplere kaç tane asist yaptı. Neredeyse her maç yapıyor bunu.

Böyle pas hatası riski yüksek olan adamı bir de göbekte oynatalım diyenler oluyor zaman zaman. Aman ha Allah korusun.

sent via GSC

Son düzenleme:
Rakiplere attığı asistler yüzünden bir gün Fatih hoca sahaya dalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt