Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda Iniesta ile karsilastiririm Messi ile degil... Iniesta kac gol atiyor mac basina veya sut cekiyor?

Benim maksadim Messiyi kotulemek degildi. Risk alip pozisyon uretmeye calismasindan topu kaptiriyorlar, zaten toplar gecse her mac 5-6 tane karsi karsiya pozisyon uretirdi. Bizde dikine riskli pas atan TEK oyuncu Belhanda... O yuzden top kaptirmasi normal ama calisiyor cabaliyor ve Belhanda olmayinca karsi kaleye dahi zor gidiyoruz

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dikine riskli pas atan TEK oyuncu mu? Yani size göre bunu yaparken yada yapacakken mi kaptırıyor topları? Bu adam çoğu topu sağına soluna bakmadan ayarsızca hareketler yaparak yada kendine cok güvenip adamların içinden geçeceğini düşünürken kaptırıyor.
Olmayınca karşı kaleye zor mu gidiyoruz? Yahu Allah aşkına nasıl bir sempatizanlıkla izliyorsunuz maçları? Son maçta sağ bekin nereden baksan 20 dk rakip ceza sahasında aktifti peki o bunu yaparken 10 numaranın yaptığı ne var? Ha şimdi hakkını yemeyelim ilk geldiğinde elde tutulacak hiç bir yanı yoktu çok şükür ligin bitimine yakın arada yaptığı düzgün şeyler oluyor AMA malesef bu övgüleri alabilecek kadar kayda değer hiç bir şey yaptığı yok.
Belhandanin olmadigi maclar da gorduk su dediklerini rdas

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1522906612772.webp

Trabzon, Sivas ve Kasımpaşa maçlarında gördük Belhanda'nın eksikliğini. Önemini yeterince anlatıyor bence.

Harika bir oyuncu ve o olduğu zaman takımın puan ortalaması artıyor,Galatasarayın çocuğu Youness Belhanda

Bugun kral icin ne yaptiniz?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder olsa bu takımda cl de neler yaparız diye düşünürdük , şuan ise şampiyon olurmuyuz diyoruz hala
Gecen sene takimdaydi gorduk yumusak ortasaha istemiyoruz Belhanda Bey saolsun Kaya gibiyiz Fatih hocamizinda etkisi var bunda ona bisey demiyoruz zaten HocamiIn Prensi Belhanda tartismalara girmek istemiyorum ama ilerde bu Adamin cok aranacağina eminim

Senebaşında da kadro mühendisliği övülüyordu.Ne oldu da bu noktaya geldik?

Berbat bir takımın kısa sürede son derece yüksek isabet oranıyla yeniden kurulduğunu hala iddia ediyorum. Ergün ve Tudor sayesinde tercihler de de tam isabet sağlandı. Negredo gibi, Vainquer gibi adamlar an meselesi iken Gomis ve Ndiaye alındı. Feghouli bence o maliyete iyi transfer. Mariano da keza iyi transfer. Fernando'yu söylemiyorum bile. Bizim millette ata sporu olarak gidenin gömülmesi, beğenmediği kişinin herşeyini yargılaması adet olduğundan şu anda yorumlarda 180 derece dönüş görebilirsin. Ama gerçek yadsınamaz. Tek bir kalecinin bile 40-50 milyon ettiği piyasada mevcut takımın ilk 11'inin 9'unu yenileyen bir transfer operasyonu gelen giden farkı ile neredeyse 20-25 milyona tamamlandı. Bence iyi iş çıkardılar.

Duydum ki Belhanda yine çok poh pohlanıyormuş..
Dogrudur.
Belhanda olmasa karsi kaleye gidemeyiz bende pek begenmiyorum ama ihtiyacimiz var el mecbur.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleye gidemeyiz kısmına asla katılmıyorum ama “el mecbur” tam tanımlayan şey malesef
Dogrudur.
Belhanda olmasa karsi kaleye gidemeyiz bende pek begenmiyorum ama ihtiyacimiz var el mecbur.

Belhanda alkış topçusu dışarda ki maçlarda götürsün kolaysa karşı kaleye , arenada belhandasız takım hiç sahaya çıkmadı yani belhanda yokken gidip gitmediğimizi bilmiyoruz dışarda takım belhanda varkende yokkende zorlanıyordu istisna sadece fb maçı oldu.
Şu cocuktan beklentileri dusurun oyle seyredin.Kafaniz rahatlar.

Pardon ama ne kadar düşürsün millet daha beklentilerini? Farkındaysan çoğunluk kart görme takımı eksik bırakma salak salak geri pas atma diyor maçlar öncesi burada.

Gol at falan diyen bile yok çünkü böyle bir beklentisi yok kimsenin. Daha ne kadar düşük olsun beklentiler. Bu adam ucuz bonservislere gelen az kazanan birisi değil. Takımın en maliyetli oyuncularından biri.

Feghouli örneğini vermiş yukarıda bir arkadaş, Feghouli de gayet yerden yere vuruluyor ve vuruldu forumda ama ona dair insanların bir ümidi var bir düzelme ihtimali görüyorlar. Belhanda için aynısı geçerli değil çünkü Belhanda nın maksimum hali bu Feghouli nin ise maksimumu bu değil. Aradaki en belirleyici fark bu ilk olarak.

sent via GSC
Can bu adam gelmeden once boyleydi.
Nice maclari izlemistim transfer doneminde o gunden beri beklentim yok

belhandadan cok sey istiyorsunuz demiyorum istekler beklentiler dogru ama yapacak birsey yok malesef.

Yemişim Sneijder 'i ki çok severdim, hala forması gardrobumdadır.

Şu an Belhanda 'mız var ve ona sahip çıkacağız. Bizi bu sezon şampiyon yapacaksa Belhanda yapacak, Sneijder değil. ;)

Yapacaksa yapsın zaten hocam. Bunda sıkıntı yok. Sıkıntı yapamıyor oluşu.

Evet bizi belhanda şampiyon yapabilir çünkü takımdaki en ayarsız oyuncu o...Selçuku saymazsak herkesin iyi kötü belli seviye üstü performansı var buna ayak uyduramayan isim belhanda o da ayak uydurursa şampiyonluk gelir... Sizlerin anlatımından sanki belhanda tek başına muazzam işler yapıyor da şampiyon yapacakmış gibi bir algı oluşuyor.. Gomis çatır çatır yaslamasaydı Rodriguez tek başına maçlar almasaydı görürdüm belhandayı..
Bu takımı şampiyon yaptı denebilecek tek isim Bafetimbi Gomistir diğerleri ancak yancılık yapmıştır

Duydum ki Belhanda yine çok poh pohlanıyormuş..
Dogrudur.

Kaleye gidemeyiz kısmına asla katılmıyorum ama “el mecbur” tam tanımlayan şey malesef
Dogrudur.

Belhanda alkış topçusu dışarda ki maçlarda götürsün kolaysa karşı kaleye , arenada belhandasız takım hiç sahaya çıkmadı yani belhanda yokken gidip gitmediğimizi bilmiyoruz dışarda takım belhanda varkende yokkende zorlanıyordu istisna sadece fb maçı oldu.
Şu cocuktan beklentileri dusurun oyle seyredin.Kafaniz rahatlar.

Pardon ama ne kadar düşürsün millet daha beklentilerini? Farkındaysan çoğunluk kart görme takımı eksik bırakma salak salak geri pas atma diyor maçlar öncesi burada.

Gol at falan diyen bile yok çünkü böyle bir beklentisi yok kimsenin. Daha ne kadar düşük olsun beklentiler. Bu adam ucuz bonservislere gelen az kazanan birisi değil. Takımın en maliyetli oyuncularından biri.

Feghouli örneğini vermiş yukarıda bir arkadaş, Feghouli de gayet yerden yere vuruluyor ve vuruldu forumda ama ona dair insanların bir ümidi var bir düzelme ihtimali görüyorlar. Belhanda için aynısı geçerli değil çünkü Belhanda nın maksimum hali bu Feghouli nin ise maksimumu bu değil. Aradaki en belirleyici fark bu ilk olarak.

sent via GSC
Can bu adam gelmeden once boyleydi.
Nice maclari izlemistim transfer doneminde o gunden beri beklentim yok

belhandadan cok sey istiyorsunuz demiyorum istekler beklentiler dogru ama yapacak birsey yok malesef.

Ben de biliyordum böyle gereksizin teki olduğunu çünkü hem Schalke zamanını izledim hem de Favre hocam yüzünden Nice zamanını izledim.

Alınırken öyle methiyeler düzenler vardı ki burada yok modern 10 numara yök şöyle iyi böyle iyi diye. Ha bunları diyenler Tudor'un boyuna posuna da tapıyordu yani ne beklenebilir ki.

Benim beklentilerim hep minimum seviyede Belhanda ya karşı. Ama şu takımda neredeyse bütün ofansif oyuncularımız en az bir maçı tek başına kazandırdı. Sinan bile maç aldı.

Bak Belhanda ya dair beklentim yok ama insan Galatasarayın 10 numarasının en azından 1 lig maçını olur olmaz direkt kazandırmasını istiyor.

Yapacak birşey yok diye de herşeyi kabullenmek yanlış. Iyi o zaman Dursun da seçilsin yapacak birşey yok, Selçuk ile 2-3 sene daha kontrat uzatalım yapacak birşey yok sonuçta. Bu böyle olmamalı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt