- 2 Nisan 2012
- 43.049
- 22.154
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna kendini heba etmene gerek yok ne söylesen hikaye keyfine bakOynanan futbolun kalitesini sadece girilen pozisyonla ölçüyorsanız eğer bu konuşmayı devam ettirmemizin pek bir anlamı yok. Son Trabzon maçında goller dışında toplasan 2 tane net fırsatımız var ama sezonun en iyi futbolunu oynadık diyoruz. Neden böyle bunu biraz düşünün derim, zihin açar.

️Belhanda, Galatasaray için sadece 10 numara değil! Daha fazlası... mackolik on Twitter

???Bunu savunanlarin amaci ne? Galatasarayin basarisi ve menfaatleri mi, yoksa kendi arkalarini mi kurtarma derdinde bazi cocuklar?
Ne anlatiyorlar arkadas burda? Sut cekme özürlüsü olan 10 numara, sut attigi zaman kaleciye geri pas veren 10 numara, oyun icinde tek bir tehlikeli atakla sonuclanan kilit pasi atmayan 10 numaradan bahsediyoruz.
Cocuklar cikmis ama defans yapiyor diyor. Neyin kafasini yasiyorsunuz biz bu adama 10 milyon bonservis verdik. 10 milyon bizim icin baska kulüplerde 50 milyon oluyor. Defans yapmasi icinmi verdik buna 10 milyon?
Bir ofans oyuncunun defans yapmasi elbette iyi ve güzel, ama herkes önce asil görevine odaklanmali.
Schalke bunun ne oldugunu yarim sezon sonra anladi ve hemen postaladi bu adami. Ben Belhandaya cidden sempati duyan biriyim, ister inanin ister inanmayin ve kolay kolay formamizi giyen oyuncularimizin gitmesini istemem, bu oyuncu Sabri veya Yasin degilse. Ama ben en son bu kadar vasat 10 numara hangi takimda izledim hatirlayamiyorum.
Nice izledim diyen yalan atanlar ayrı komik
![]()
️Belhanda, Galatasaray için sadece 10 numara değil! Daha fazlası... mackolik on Twitter
Kilit pasi yokmuş???
Alemin Tek Kralı
Gelmişler gazel okuyorlarNice izledim diyen yalan atanlar ayrı komik
![]()
Kilit pasi yokmuş???
Alemin Tek Kralı
nice örneği güzel.
Nice izledim diyen yalan atanlar ayrı komik
![]()
Kilit pasi yokmuş???
Alemin Tek Kralı
Üşenmeden izledim, fakat anlayamadığım şekilde komik olan bir şey var.
Bu adamı aldığımızda beklentimiz sadece topa vurabilmesi miydi? Ya da ne bileyim koşabilmesi miydi? Eğer bunlarsa evet bahsedilen istatistiklere göre muhteşem bir oyuncu AMA işin gerçeğine gelirsek bunları zaten yapması gerekiyor aldığı paraya, oynadığı takıma göre. Yani bunları yapabilmiş olması bir lütuf değil aksine daha fazlasını yapabilmek zorunda çünkü ondan beklenen bu.
Bu yaptığınız dışarıdan şöyle duruyor misal veriyorum
Forvete Gomisi aldık bir beklentimiz var ama atabildiği gol sayısı 10 asist 5. Bu tabloya rağmen çıkıp birileri diyor ki öyle deme 15 gole katkısı var şahane oyuncu. Demez misiniz ne anlatıyorsunuz siz zaten işi bu 15 gol nedir rerere rörörö diye? Aynen böyle absürt bir savunma yapılan. Gel gelelim beklentimiz olan Gomisin takıma kaç golle katkı yaptığı ortada al onu seve seve öv göklere çıkar ama yapması gerekeni yapamayan adamı da ufacık sebeplere tutunup başımıza kral etmeyin lütfen!
Hanife Hanim,
Stadyumda İzlemeyen Anlayamaz,
Dilerseniz Bir Gün Size Bilet Ismarlayim,
Belhandayi Stadyumda İzleyin,
İnan Edin Cok Farkli Mezhiyetleri Olan Bir Oyuncumuz,
Tabi Ki Kral İlan Edecegiz.
Yanlış bir tespit stadyumda izlemeyen değil objektif izlemeyen anlayamıyor işin rengini bence. Ayrıca canlı kanlı izledim kendisini fakat düşüncem değişmedi bu adam daha iyisini yapmak zorunda hepsi bu
Hanife Hanim,
Stadyumda İzlemeyen Anlayamaz,
Dilerseniz Bir Gün Size Bilet Ismarlayim,
Belhandayi Stadyumda İzleyin,
İnan Edin Cok Farkli Mezhiyetleri Olan Bir Oyuncumuz,
Tabi Ki Kral İlan Edecegiz.