Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevmeyi denedim ama niye sevemiyorum Belhanda'yı bilmiyorum. Beklentiler yüksekti diye sanırım. 10 milyona yakın bonservisle geliyor, geldiği gibi 10 numaranın sahibi oluyor. 20 numara, 17 numara vs. olsaydı, 5 milyona gelseydi hakkında farklı şeyler düşünecektim muhtemelen. Büyük maçlarda oyuna ağırlığını koysun, büyük tehdit oluştursun, kazanma ruhunu buram buram hissettirsin... Bunları beklemememiz gerekiyor tepki göstermemek için. Orta sahada oyun kursun, hücuma paslarıyla katkıda bulunsun, sıkışan oyunu arada bir rahatlatsın... Bunun gibi özellikleri umarsak daha tatmin olucaz sanki.

Gençler maçının da yıldızı tabiki Youness olacaktır

Seni hakketmek için ne yaptık be kralhanda

Burak Yilmaz da gol isatistiklerinde öndeydi, yine de yetersiz ve malin önde gideniydi.

Sneijder de istatistiklerde ligin zirvesindeydi, hem assist, hem kilit paslarinda. Ama gecen sezon Sneijdere gelince istatistikleri kabul etmeyenler gelmis Belhandayi bugün uyduruk istatistiklerle savunuyorlar.

Bu nasil döneklik onu anlatin önce.
Senın gibi Sneijdersporlu bi Adamın Belhanda konusunda olumlu konusmanı beklemiyoruz Yemisim Sneijderi Belhanda Adamdır

1523028448712.webp

Burak Yilmaz da gol isatistiklerinde öndeydi, yine de yetersiz ve malin önde gideniydi.

Sneijder de istatistiklerde ligin zirvesindeydi, hem assist, hem kilit paslarinda. Ama gecen sezon Sneijdere gelince istatistikleri kabul etmeyenler gelmis Belhandayi bugün uyduruk istatistiklerle savunuyorlar.

Bu nasil döneklik onu anlatin önce.
Senın gibi Sneijdersporlu bi Adamın Belhanda konusunda olumlu konusmanı beklemiyoruz Yemisim Sneijderi Belhanda Adamdır
Semihcigim opsiyonu nu değecek şeyler için kullan

Alemin Tek Kralı

Belhanda bende Montpellier'deki kısa dönemki yükselişinden sonra gittiği takımlarda beğenilmeyip gönderilmesiyle Remy Cabella, Marvin Martin gibi kısa dönem yükselişiyle Yeni Zidane yaftası yapıştırılmış oyuncu konumundaydı. Geldiği zamanki tek umudum şuydu: Balotelli ile beraber oynaması, Nice takımının bonservisini alamamasına içerlemesi, ödenen ve beklenen yüksek bonservis bedelleri... Bunları görünce demek ki bu adamı ekstra kılan bir şeyler var demiştim. Hala bu umudum geçerli olsa da çok azaldı. Bu yüzden beklentilerimi azalttım. Yalnızca bu sene için. Ya seneye?

Her sabah şükür namazı kılmak lazım. Kral iyiki bizimlesin.

1523029695159.webp

Belhanda bende Montpellier'deki kısa dönemki yükselişinden sonra gittiği takımlarda beğenilmeyip gönderilmesiyle Remy Cabella, Marvin Martin gibi kısa dönem yükselişiyle Yeni Zidane yaftası yapıştırılmış oyuncu konumundaydı. Geldiği zamanki tek umudum şuydu: Balotelli ile beraber oynaması, Nice takımının bonservisini alamamasına içerlemesi, ödenen ve beklenen yüksek bonservis bedelleri... Bunları görünce demek ki bu adamı ekstra kılan bir şeyler var demiştim. Hala bu umudum geçerli olsa da çok azaldı. Bu yüzden beklentilerimi azalttım. Yalnızca bu sene için. Ya seneye?
Renktasim güzel yazmışsın bu yıl olağanüstü bir yıl çocuk yeni takım daki yeri belli değil yönetim hoca sistem değişikliği ortada arkasında oynayan oyuncular gitmiş sakatlanıp uzun süre ayrı kalmış kalıyor selçuk gibi emekli olacak adamın donk gibi yüzüne dune kadar bakılmayan biri ile oynuyor
Ligte bütün istatistiklerde zirvede hem defansif hem ofansif bütün pres başlangıçları kendinde pas aralarında hem o var

Bunların aksini iddaa eden varsa buyursun keşke ndiaye ile fernando ile sürekli oynayabilseydi

Alemin Tek Kralı

Bugün belhanda için tanrıya dua ettinizmi

Alemin Tek Kralı

Her sabah rutinim ;

6:40 Alarm çalar
6:50 yataktan çıkarım
6:55 wc ziyareti
7:00 bir bardak limonlu su
7:05 diş fırçalama
7:10 kralın fotoğrafını projeksiyonla duvara yansıtır 20 dk boyunca şükrederim
7:30 evden ayrılış-işe gidiş
7:40 tramvay beklerken kralın takla videosunu sesli bir şekilde tüm istasyona dinletirim
8:00 işe varış

Renktasim güzel yazmışsın bu yıl olağanüstü bir yıl çocuk yeni takım daki yeri belli değil yönetim hoca sistem değişikliği ortada arkasında oynayan oyuncular gitmiş sakatlanıp uzun süre ayrı kalmış kalıyor selçuk gibi emekli olacak adamın donk gibi yüzüne dune kadar bakılmayan biri ile oynuyor
Ligte bütün istatistiklerde zirvede hem defansif hem ofansif bütün pres başlangıçları kendinde pas aralarında hem o var

Bunların aksini iddaa eden varsa buyursun keşke ndiaye ile fernando ile sürekli oynayabilseydi

Alemin Tek Kralı

Doğru, yanında oynayan oyuncuları da sorgulamak lazım. Dediklerine rağmen istatistik olarak yüzeysel bilgi vermeyen Whoscored'a göre yılın takımında yer alıyor (muhtemelen seçilecek de sezon sonunda). Yanında Yohan Cabaye, Sergi Darder, Jordan Veretout gibi hücum aksiyonlarına katkıda bulunacak orta saha olsa Belhanda'yı daha farklı gözlerle seyrederiz. İster istemez Sneijder'ın yaptıklarıyla kıyaslıyoruz adamı.

Her sabah rutinim ;

6:40 Alarm çalar
6:50 yataktan çıkarım
6:55 wc ziyareti
7:00 bir bardak limonlu su
7:05 diş fırçalama
7:10 kralın fotoğrafını projeksiyonla duvara yansıtır 20 dk boyunca şükrederim
7:30 evden ayrılış-işe gidiş
7:40 tramvay beklerken kralın takla videosunu sesli bir şekilde tüm istasyona dinletirim
8:00 işe varış
bende geceleri cengiz kurtoğlu eşliğinde resmini öpüp öyle yatıyorum

Ben de ekran görüntüsü yaptım telefonda, molalarda falan doya doya bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt