Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalede şikeci beto olsa da medel bile şut çekebiliyo.bu çekemiyo.

Gençlere golü var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol at . Mac kazandir artik

Moderatör tarafında düzenlendi:
90 dk boyunca topa 1 kere değmesi dursuncular için yeterli olacaktır. Onlar nasıl olsa bir yolunu bulur istatistik uydururlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.

Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.

Oyun kuramıyor
Şut zaten çekemiyor
Takımı pozisyona sokamıyor
Olmadık zamanlarda geriye dönüşleriyle rakibe net gol pozisyonu veriyor
Attığı paslarda şiddeti ayarlama işinde kötü
Kornerleri berbat kullanıyor
Frikikleri hak getire zaten hiç bulaşmazsa daha iyi
Her maç ezbere bir sürü pas atması
Olduk olmadık yerlerde topuk pası denemesi ve rakibe kontra imkanı vermesi

yeter mi ?

Senin yazdığın şekilde konuşan kimse yok.

Aklınca dalga geçtiğini düşünüyorsun biliyorum ama tam tersi kendinle dalga geçilmesine yol açar şu yazdığın saçmalık.

sent via GSC

Oyun kuramıyor
Şut zaten çekemiyor

yeter mi ?
Hidayetçim kendini yormana gerek yok bence. Bir gün en büyük satışı dursuncu tayfa yapıp en büyük Galatasaraylı yine kendileri olacaktır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun kuramıyor
Şut zaten çekemiyor

yeter mi ?

Oyun kurma konusunda neredeyse kusursuz. Olmadığı maçlara 3 pası yan yana yapamıyor neredeyse takım. Sivas deplasmanı 70 den sonra girdi takım o dakikaya kadar 1 tane pozisyonu yokken 4-5 tane net pozisyon üretti ve daha önceki 70 dakikada atamadığı şutları 20 dakikada attı. Trabzon deplasmanı yoktu ve ilk isabetli şutu 68 de atmıştık galiba. Kasımpaşa maçında yoktu. Takım ön alana kadar topu iyi getirsede araya servis edecek topçu olmadığı için pozisyon üretemedik. Belhanda olsaydı herhalde bir 3 puanımız daha vardı. En kötü berabere biterdi maç
Takımda ön alanda araya pas atan tek oyuncu. Liginde bu konuda 1. cisi.
Sene boyunca 4-5 defa yaptığı şeyi olumsuz birşey olarak göstermek komik.
Attığı pasların şiddetini ayarlama konusunda gözüme çarpan tek tük pozisyonlar var onun dışında pas denemeleri üst seviye
Frikik kullanıp kullanamaması bir orta saha oyuncusunu iyi yada kötü yapmaz. Ekstra dır o. Ayrıca frikikten yapılan ortalarda bayağa iyi.
Her maç ezbere attığı paslar var doğru fakat bunların birçoğu da pozisyon yaratıyor bize.
Rakibe kontra verdiği doğru çünkü asla geri vitesi yok. Kimileri gibi eli belinde ha bire yan pas geri pas yapıp 5 haftada bir 30 metreden gol atmıyor. Her aldığını öne araya oynuyor. En sevdiğim özelliğide bu. Bu dediklerimi sahada göremiyorsan bence maçları izlerken kendini bir sorgula.

Aklınca dalga geçtiğini düşünüyorsun biliyorum ama tam tersi kendinle dalga geçilmesine yol açar şu yazdığın saçmalık.

sent via GSC

Aklımca dalga geçmekle alakası yok. Son 1000 mesaja bak ''şut atamayan 10 numara mı olur'' ''gol atamıyor'' mesajlarını görürsün ha bire zaten. Kimse gelip sonuna yeaa falan ekleyecek hali yok ben alaycı tavırla yazıyorum sadece.

Gs tarihinin en büyük futbolcularından birisi olan Belhanda şüphesiz Gençler maçını da domine edecektir

sent via GSC

Aklımca dalga geçmekle alakası yok. Son 1000 mesaja bak ''şut atamayan 10 numara mı olur'' ''gol atamıyor'' mesajlarını görürsün ha bire zaten. Kimse gelip sonuna yeaa falan ekleyecek hali yok ben alaycı tavırla yazıyorum sadece.
Ben nice de izlemiştim yov

Alemin Tek Kralı

sent via GSC

Ben nice de izlemiştim yov

Alemin Tek Kralı
2 video paylaş da gülelim.

sent via GSC

Bugün bir daha anladim ki, kafasi bombos olan adamlara laf anlatmaya calismayacaksin.

Zaman kaybi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt