- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
kalede şikeci beto olsa da medel bile şut çekebiliyo.bu çekemiyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.
Senin yazdığın şekilde konuşan kimse yok.Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.
Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.

Hidayetçim kendini yormana gerek yok bence. Bir gün en büyük satışı dursuncu tayfa yapıp en büyük Galatasaraylı yine kendileri olacaktır.Kral yine şov yapacaktır ama futbol aklı 20 yıl öncesinde kalan elemanlar ''gol atamıyore yeaaağ'', ''şut çekemeyen onnomera mı olur lenn yea'' diye sitem edecektir.
Oyun kuramıyor
Şut zaten çekemiyor
Takımı pozisyona sokamıyor
Olmadık zamanlarda geriye dönüşleriyle rakibe net gol pozisyonu veriyor
Attığı paslarda şiddeti ayarlama işinde kötü
Kornerleri berbat kullanıyor
Frikikleri hak getire zaten hiç bulaşmazsa daha iyi
Her maç ezbere bir sürü pas atması
Olduk olmadık yerlerde topuk pası denemesi ve rakibe kontra imkanı vermesi
yeter mi ?
Oyun kuramıyor
Şut zaten çekemiyor
Takımı pozisyona sokamıyor
Olmadık zamanlarda geriye dönüşleriyle rakibe net gol pozisyonu veriyor
Attığı paslarda şiddeti ayarlama işinde kötü
Kornerleri berbat kullanıyor
Frikikleri hak getire zaten hiç bulaşmazsa daha iyi
Her maç ezbere bir sürü pas atması
Olduk olmadık yerlerde topuk pası denemesi ve rakibe kontra imkanı vermesi
yeter mi ?
Senin yazdığın şekilde konuşan kimse yok.
Aklınca dalga geçtiğini düşünüyorsun biliyorum ama tam tersi kendinle dalga geçilmesine yol açar şu yazdığın saçmalık.
sent via GSC
Ben nice de izlemiştim yovSenin yazdığın şekilde konuşan kimse yok.
Aklınca dalga geçtiğini düşünüyorsun biliyorum ama tam tersi kendinle dalga geçilmesine yol açar şu yazdığın saçmalık.
sent via GSC
Aklımca dalga geçmekle alakası yok. Son 1000 mesaja bak ''şut atamayan 10 numara mı olur'' ''gol atamıyor'' mesajlarını görürsün ha bire zaten. Kimse gelip sonuna yeaa falan ekleyecek hali yok ben alaycı tavırla yazıyorum sadece.
2 video paylaş da gülelim.Ben nice de izlemiştim yovSenin yazdığın şekilde konuşan kimse yok.
sent via GSC
Aklımca dalga geçmekle alakası yok. Son 1000 mesaja bak ''şut atamayan 10 numara mı olur'' ''gol atamıyor'' mesajlarını görürsün ha bire zaten. Kimse gelip sonuna yeaa falan ekleyecek hali yok ben alaycı tavırla yazıyorum sadece.
Alemin Tek Kralı