Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupasında kullandığı 1 korner gol olsa ya da çektiği bir şut (çekmiyor gerçi, son zamanlarda çektiklerine de şut denemez) defansa falan çarpıp gol olsa da bir yerlere itelesek.

Olmuyacak duaya amin demek gibi bu iş gol zaten hak getire , kornerden asistte pek zannetmiyorum elimizde kalıcak işin kötü tarafı gitmediği sürece kadroda olucak hep.

Dünya kupasında kullandığı 1 korner gol olsa ya da çektiği bir şut (çekmiyor gerçi, son zamanlarda çektiklerine de şut denemez) defansa falan çarpıp gol olsa da bir yerlere itelesek.

Bu dediginin gerceklesmesi bayagi düsük bir ihtimal maalesef.

60 da çıkması ilen galibiyet şansımız yok oldu,Kötüyken bile az daha Gomise golü attıracaktı 2. yarıda,Selçuk çıkmalıydı illa biri çıkacaksa

60 da çıkması ilen galibiyet şansımız yok oldu,Kötüyken bile az daha Gomise golü attıracaktı 2. yarıda,Selçuk çıkmalıydı illa biri çıkacaksa
bence yanılıyorsunuz, hic bir dakika sorumluluk almadı, zaten Ali Ece dediği gibi resmen Casper. Bide çok özel bi special ability si var herifin, önemli anda topu kaybetmesi

Baktim da Valbuena bile daha fazla katki saglamis, Tam rezil bizimkisi

arkasında casper bile yok ki iyi performans sağlasın. Fernando tek başına nereye kadar? ndiaye oyunu iyi kötü hareketlendiriyordu.

bunu kayseri'ye verip adamlar bize Deniz'i verirmi? yoksa üstüne para mi isterler

Iyi oynamiyor ama belhanda eren degisikligi de bizi geriye goturdu tamamen doldur bosalta donduk. Selcuk donk feg sinan degisikligi yapilsa yeterliydi.hatta mariano linnesde dusunulebilir

.....
31351410921cfa91e0673c8f0eeae1d9.jpg

Alemin Tek Kralı

bir tane mac kazandir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamla ne yapacağız bilmiyorum her maç oncesi beklentiye giriyoruz sonu hep hayal kırıklığı acaba dinlendirip ikinci yarı sokmayı mı denesek belki biraz hırslı oynar yerine Donk-Selcuk-Fernando denenmeli

Savunmak icin yazmiyorum o oyundayken pozisyonu filan giremiyorduk tamam ama biseyler yapmaya calisiyorduk adamlar iki pas yapamiyordu dogru durust Belhanda cikinca yavas yavas gelmeye nefes almaya basladilar bir taraftar bunlari goremiyorsa gercekten yazik

bence yanılıyorsunuz, hic bir dakika sorumluluk almadı, zaten Ali Ece dediği gibi resmen Casper. Bide çok özel bi special ability si var herifin, önemli anda topu kaybetmesi
Evet olmadığında takım her maçı alıyor ve bolca pozisyona giriyor bu yüzden tam anlamıyla bir Casper,Sivas 70 dk,Kasımpaşa,Trabzon Deplasman ve Bu maçın son 30 dakikası Casper Belhandamız olmadan şov yaptığımız maçlar

ölsen de bazıları davul zurna çalıp halay çekseler. bu kadar da nefret olmaz ki. belhanda'nın olmadığı maçlarda kaleye bile gidemiyoruz orta saha direnci kalmıyor fark mı etmiyorlar işlerine mi gelmiyor acaba ? kötü ama şu takımda ilk 11' yazılacak ilk isimlerden biridir. sanki mata var da biz oynatmıyoruz .

ölsen de bazıları davul zurna çalıp halay çekseler. bu kadar da nefret olmaz ki. belhanda'nın olmadığı maçlarda kaleye bile gidemiyoruz orta saha direnci kalmıyor fark mı etmiyorlar işlerine mi gelmiyor acaba ? kötü ama şu takımda ilk 11' yazılacak ilk isimlerden biridir. sanki mata var da biz oynatmıyoruz .
Fernand o nun yan topları ile bitti maç adam 'ın istediği ortam oluşmuştu gençler iyice gömülmüş tak oyundan çıktı
Sonra nemi oldu sol açıkları bizi her pozisyonda maymun etti maicon a bir çalım marinaoya bir makas en sonunda Fernandoyu pas pas edip asisti yaptı
Belhanda yı çıkarıp maicon a top sürdürmek neyin kafasıydı cozemedim

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt