Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernand o nun yan topları ile bitti maç adam 'ın istediği ortam oluşmuştu gençler iyice gömülmüş tak oyundan çıktı
Sonra nemi oldu sol açıkları bizi her pozisyonda maymun etti maicon a bir çalım marinaoya bir makas en sonunda Fernandoyu pas pas edip asisti yaptı
Belhanda yı çıkarıp maicon a top sürdürmek neyin kafasıydı cozemedim

Alemin Tek Kralı
bazı malların yarattığı (evet süzme maldırlar) algı sosyal medyaya stadyuma farklı ortamlara yansıyor . burada nefret kusanlar stadyumda alkışlamıyor küfür edip duruyor . elbette bu tepki bireysel bağlamda kalmıyor sneıjder yollanıp alındı ya adam günah keçisi oldu . herif gelir gelmez küfürden instagramı bile kapatmak zorunda kaldı şunu anlamıyorlar oyuncu ofansif orta saha değil belhanda'da sneıjder'i arıyorlar . bunlar çoğalıyor oyunculara hocaya da sirayet ediyor.
belhanda çıktı takım 0-0'a dünden razı konuma geldi. gençlerbirliği korkmadan çıktı ve golü de yedik. burdaki bazı arkadaşlar da rahatladı .
ne de olsa önemli olan arap'a laf çakmak ya . gerisi kimin umrunda ?
parasına göre performansı elbette savunulamaz ama yerin dibine sokup oyuncuyu demoralize etmenin hocayı yanlış yönlendirmenin alemi var mı ?

Peki ozaman bazı kişiler de sırf Sneijder in yerine geldiği için mi seviyor.Çok düz mantık birşey bu şuan belhanda severlerde onun yerine biri gelince cephe mi alıcak.Şimdi bu adam şut çekmiyor/çekemiyor, hatalı pas yapıyor,sorumluluk almıyor,yıllık 3.5 m alıyor diye eleştiriliyor bunun başka bir oyuncuyla ne alakası var.

forumda bir tayfa var belhanda ağzıyla kuş tutsa adamı eleştirir. özellikle bir maçta mükemmel oynadı o tayfadan biri de çıkıp tebrik etmedi.

bir tayfa var iyi oynar tebrik eder kötü oynar eleştirir ( ben onlardan biriyim)

bir tayfa var övgüsünü abartır eksiklerini hatalarını görmek istemez.

adamın konu başlığı bu elbette hakkında yazılıp çizilecek . ama kalkıp da adama sürekli giydirmenin de abesle iştigal olduğunu kabul etmek lazım . statta adam ayağına topu aldığı anda dümdüz çekenler var. belhanda sneıjder falan yoktur benim için takım menfaatleri vardır .

forumda bir tayfa var belhanda ağzıyla kuş tutsa adamı eleştirir. özellikle bir maçta mükemmel oynadı o tayfadan biri de çıkıp tebrik etmedi.

bir tayfa var iyi oynar tebrik eder kötü oynar eleştirir ( ben onlardan biriyim)

bir tayfa var övgüsünü abartır eksiklerini hatalarını görmek istemez.

adamın konu başlığı bu elbette hakkında yazılıp çizilecek . ama kalkıp da adama sürekli giydirmenin de abesle iştigal olduğunu kabul etmek lazım . statta adam ayağına topu aldığı anda dümdüz çekenler var. belhanda sneıjder falan yoktur benim için takım menfaatleri vardır .
Sneijder konusu açılmışken geri dönse diyenlere ne diyorsun

Alemin Tek Kralı

Bence bu konunun komple kapatılması forumun akıl sağlığı için daha hayırlı

Belhanda iyi oynamazsa kolay kazanamıyoruz,oynamazsa hiç kazanamıyoruz,iyi oynarsa da takım akıyor,mühim bir oyuncu olduğunu bu yüzden söyleyebiliriz.

Sneijder konusu açılmışken geri dönse diyenlere ne diyorsun

Alemin Tek Kralı
sneıjder sevdiğim saydığım bir oyuncudur bize hizmetleri olmuştur ama geri gelsin demek romantik söylemden öte değildir. adamı kimse istemedi katara gitti. göbek almış yürümüş ne verebilir bize ? bu cümleyi inşallah ciddi ciddi kurmamışlardır. bu mantıkla sneıjder kim ? hagi gelsin başlasın :)

Elano durumunu hatirlatiyor ki Elano cidden 8 numaraydi. Ama olsun belhanda asist in asistin asistini vermis

Bakın aslında yanlış ifade ediliyor gol atayaman 10 numara olmazdan ziyade şunu demek lazım şut çekemeyen 10 numara da 8 numara da hatta 6 numara da olmaz bence. Şut derken Hagi gibi keza Sneijder gibi 30 metreden kaleyi avlamak değil kastım.
Orta sahada oynayan her oyuncu karambolden dönen serbest vuruştan kornerden dönen topları kaleye gönderecek kadar şut çekebilmeli. Yoksa kontra yersiniz en azından çektiği şutu kurtarırken kaleci zorlanmalı sektirmeli.
Bizim Tolga da Selçuk da Belhanda da o kadar yumuşak vuruyor ki kaleci alıp kontraya çıkarıyor rakibi.
Ama bu Belhanda nın veya başkasının suçu değil, kadro oluştururken dünyadaki tüm şut özürlülerini toplayanların suçu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elano kim 8 miş gördüğüm en vasat oyunculardandir city görüp bize gelen hep mantara bağladı

Alemin Tek Kralı

Yerine asagidaki isimlerden birini temin edemiyorsak oyle zararina falan satmanin bir manasi yok:
  • Juan Mata
  • Shinji Kagawa
  • Ever Banega
  • Borja Valero
  • Franco Vazquez
  • Manuel Lanzini
  • Ryad Boudebouz
  • Raul Garcia
  • Hatem Ben Arfa
Eh Belhanda'ya ciddi bir talep olmadan bu isimlerden birini de temin edemeyecegimize gore bu ise zararina girismenin bir manasi yok.

Bu haliyle ciddi bir talep nasıl olsun? Bunu zarar etmeden satmak imkansız.

Anca dunya kupasinda Fas ile basarili olursa talibi olur, yoksa unutun.

Ben de onu diyorum iste, talip cikmayacaktir, bu yuzden satilik listesine koymanin da manasi yok. Bu yaz satilacaksa en az verdigimiz kadar almaliyiz.

Bence de maçtan çımamalı,hatta hiçbir maçtan çıkmamalı.Kadro o kadar leş yani.En kötü maç içinde sola atıp ya Rodri ya da Feg sağda oynar.Sene sonunda da anında yollanmalı.

Kim alır la bu apaçiyi.

Bizden daha mal bir kulübü bulmamız lazım.

sent via GSC

Kim alır la bu apaçiyi.

Bizden daha mal bir kulübü bulmamız lazım.

sent via GSC

522a2ee9b89d96cd982898ea2f0d9349--sports-logos-logo-s.jpg

Almaz mi?

Yerine asagidaki isimlerden birini temin edemiyorsak oyle zararina falan satmanin bir manasi yok:
  • Juan Mata
  • Shinji Kagawa
  • Ever Banega
  • Borja Valero
  • Franco Vazquez
  • Manuel Lanzini
  • Ryad Boudebouz
  • Raul Garcia
  • Hatem Ben Arfa
Eh Belhanda'ya ciddi bir talep olmadan bu isimlerden birini de temin edemeyecegimize gore bu ise zararina girismenin bir manasi yok.
Beleş Ben Arfa ya hayır demem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt