Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedeğe çekilecek korkusu düşmanlarını bile tedirgin etmiş
Ee boşuna demiyoruz takımın herşeyi diye
03c553a03620f550e3e794c73dffc5d9.jpg

Alemin Tek Kralı

artılarını eksiklerini tartısmıyorum

sadece oynamadıgı maclarda rahat olmadıgımı belirtmek istiyorum.

Acaba Garry Rodrigues kesip Donk'u orta sahaya alıp Belhanda'yı sol ileri uca alsak sanki ciddi katkı verecekmiş gibi hissediyorum. Garry çünkü kapalı defanslara karşı resmen takımı 10 kişi bırakıyor sürekli duvara tosluyor gibi fakat Belhanda o konuda Garry'den daha katkı verebilir o çizgiyi daha iyi kullanabilir.

---------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon-Serdar--Nagatomo
----Selçuk---Fernando----Donk-------
---Feghouli----Gomis----Belhanda----

Yaratıcılık: 7/10
Şut: 3/10
Adam Eksiltme(Dripling): 9/10
Pres: 9/10
Pas: 8/10
Ciddiyet: 5/10
Dayanıklılık: 9/10
Duran top orta: 7/10
Duran top frikik: 2/10
Akan oyun orta açma: 8/10
Akan oyun ara pas: 7/10

Ortalama: 6-6.5 / 10

Umarım seneye bu açmazdan kurtuluruz bir şekilde...
Neymiş?, Belhanda' nın olmadığı maçlarda zorlanıyor muşuz!. Kadroda olduğu maçlarda zoru kolay ediyor sanki, gördük?!...
Keşke yanılsaydım ama en başından istemediğim bu adam bomboş biri. FR' ın ifadesine istinaden şöyle tarif edeyim; herşeyden çok az var (Gol vuruşu hariç, o konuda -yazıyla- sıfır), hiçbir şeyde vasat bile değil...Nokta...

Belhanda'yı yazdım normalde 10 numara pozisyonu için yaratıcılık 9/10 olması gerekir şut konusundaysa 9/10 gibi olması gerekirken eksik ve güçlü bölgelerini yazmaya çalıştım genel de de puan ortalaması 6/10 civarında kalıyor ki yetmez üstüne koyması lazım güçlü yönleri / zayıf yönleri var ideal bir 10 numara ligin şu haftasına ortalama 7.5/10 puan yapmalıydı.

Belhanda'yı yazdım normalde 10 numara pozisyonu için yaratıcılık 9/10 olması gerekir şut konusundaysa 9/10 gibi olması gerekirken eksik ve güçlü bölgelerini yazmaya çalıştım genel de de puan ortalaması 6/10 civarında kalıyor ki yetmez üstüne koyması lazım güçlü yönleri / zayıf yönleri var ideal bir 10 numara ligin şu haftasına ortalama 7.5/10 puan yapmalıydı.

O bizim belhanda olamaz kardeşi falandır.

O bizim belhanda olamaz kardeşi falandır.
Seneye de Belhanda'nın gideğini düşünmüyorum Kagawa haberleri çıktığına göre 4-1-4-1 veya 4-3-3 oynayacağız hoca bu tarz oyuncuları nedense seviyor bu hafta yedeğe çekilecek haberi gördüm ama sanmıyorum sürpriz olacaksa Belhanda'yı sola çeker Sinan Gümüş'ü 10 numara gibi oynatıp gizli santrafor yapar bence daha mantıklı olabilir ama bu maç deneme yapar mı bilmiyorum

sezon bittiği an fatih hocadan tekmeyi yiyecektir müsterih olunuz. sonrasında kiev,schalke falan yine kiralık dolaşır bu yetersiz

Bunun hikayesi en başından şu ana kadar Elano ile çok benzeşiyor; ondan hikaye çok uzamadan zararla da olsa kutulabilmiştik; darısı başına!

Denayer den nasıl stoper olmaz ise bundan da 10 no olmaz herif zaten kendi açıkladı yeteneklerim geriledi kendimi 8 gibi görüyorum diye

Bana kalırsa anca sol çizgide iş yapar orada da Garry var

Sene başında verilen bonservisi bir kenara bırakırsak en çok beklentim olan isimlerden biriydi maalesef fos çıktı ama belki seneye düzelir diye hala umudum var.Garry geçen devre arasıyla bu sene ne kadar fark var apaçık ortada.Keza bir örnekte Riera için verilebilir.İlk sezon herkes kazık yedik diyordu ama sonradan herkes sevdi

Keşke mısırlı olsaydı dk'da iş yapacak mısır araya kaynar giderdi buda 1 maç iyi oynasa yeterdi dk'da ama fasla zor gruplarıda kazık zaten.

Bu adamın forma numaraları her zaman 10 numara değildi ki zaten genel olarak da tam bir 10 numara değil nice, schalke, kiev de 5 / 11 / 90 numaralarını aldı çoğunda da 4-3-3'ün ya ortasında ya da sol ilerisinde oynadı avrupa da 4-2-3-1 gibi sistemler kalmadı bu yüzden de alırken 10 numaralı oyuncu gibi lanse edildi fakat tam bir 10 numara sayılmaz o yüzden beklentilerin tamamen altında kalıyor normalde 10 numara olmasa bu kadar ihale kalmayacaktı. Umarım seneye kalır mı bilemem ama kalırsa forma numarasını mümkünse değiştirsin en azından 1 tane tam 10 numara alalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt