Ercan Kinay
Cezalı
Yedeğe çekilecek korkusu düşmanlarını bile tedirgin etmiş
Ee boşuna demiyoruz takımın herşeyi diye
Alemin Tek Kralı
Ee boşuna demiyoruz takımın herşeyi diye
Alemin Tek Kralı
artılarını eksiklerini tartısmıyorum
sadece oynamadıgı maclarda rahat olmadıgımı belirtmek istiyorum.
Yaratıcılık: 7/10
Şut: 3/10
Adam Eksiltme(Dripling): 9/10
Pres: 9/10
Pas: 8/10
Ciddiyet: 5/10
Dayanıklılık: 9/10
Duran top orta: 7/10
Duran top frikik: 2/10
Akan oyun orta açma: 8/10
Akan oyun ara pas: 7/10
Ortalama: 6-6.5 / 10
Belhanda'yı yazdım normalde 10 numara pozisyonu için yaratıcılık 9/10 olması gerekir şut konusundaysa 9/10 gibi olması gerekirken eksik ve güçlü bölgelerini yazmaya çalıştım genel de de puan ortalaması 6/10 civarında kalıyor ki yetmez üstüne koyması lazım güçlü yönleri / zayıf yönleri var ideal bir 10 numara ligin şu haftasına ortalama 7.5/10 puan yapmalıydı.Kim bu ?
Belhanda'yı yazdım normalde 10 numara pozisyonu için yaratıcılık 9/10 olması gerekir şut konusundaysa 9/10 gibi olması gerekirken eksik ve güçlü bölgelerini yazmaya çalıştım genel de de puan ortalaması 6/10 civarında kalıyor ki yetmez üstüne koyması lazım güçlü yönleri / zayıf yönleri var ideal bir 10 numara ligin şu haftasına ortalama 7.5/10 puan yapmalıydı.
Seneye de Belhanda'nın gideğini düşünmüyorum Kagawa haberleri çıktığına göre 4-1-4-1 veya 4-3-3 oynayacağız hoca bu tarz oyuncuları nedense seviyor bu hafta yedeğe çekilecek haberi gördüm ama sanmıyorum sürpriz olacaksa Belhanda'yı sola çeker Sinan Gümüş'ü 10 numara gibi oynatıp gizli santrafor yapar bence daha mantıklı olabilir ama bu maç deneme yapar mı bilmiyorumO bizim belhanda olamaz kardeşi falandır.