- 22 Kasım 2008
- 12.782
- 17.005
- 2.943
Sağ bek olan adamın attığı golü bırak atmayı,atmayı bile hayal edemez.
Uza.
Uza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golü izle ilk golü ne yapmış ikinci gol asist ortaları muaaazzam diNasıl bir kralsın sen
Alemin Tek Kralı
Kosup basmaktan napti? Oyun a ne katki verdi? Sutlar lea oglu les, Kontralari 0 etti. Birak Lutfen birak
Bende staddayim hakkini yiyorsun.Kabullenmeyenlere istinaden staddan bildiriyorum Belhanda bomboş bir topçu tvde naklen yayınlıyorlarmış alıcılarımızda bir problem yok kesin bilgi..
o Arap yandaşı da ayni bokYanlis konudasin ozaman, bunlari Feghouli'nin konusuna yazman lazim
Golü izle ilk golü ne yapmış ikinci gol asist ortaları muaaazzam diNasıl bir kralsın sen
Alemin Tek Kralı
Kosup basmaktan napti? Oyun a ne katki verdi? Sutlar lea oglu les, Kontralari 0 etti. Birak Lutfen birak
Alemin Tek Kralı
Musap ben senin notunu verdimGolü izle ilk golü ne yapmış ikinci gol asist ortaları muaaazzam diNasıl bir kralsın sen
Alemin Tek Kralı
Alemin Tek Kralı
İlk golde napti? Mariano kotu ayagiyla sut cekti girdi. Belhanda sag ayagiyla yapamadiklarini apti. Belhanda harbiden cok kotuydu
ki Ambarat da bi halt degildi, beyinsiz bir futbolcu, ama onu arar olduk ya...Hem feguli hem bu elemanı topla bir Amrabat etmezler
Maçın yıldızı
sesli güldüm. doğru size göre asisti verdi ya![]()
Umrumda değil istediğin kadar gül,Hayalet Feguli dengesiz Garry'i övmeye gidin
Cokta umrumda desem? Senin notun zaten belliMusap ben senin notunu verdim
Alemin Tek Kralı
O Kontrayi o ciliz sut ile *** edip, neresi fena oynamadi ? Adamin yüzünden Gomis les gibi kaliyor, bir top gelmiyor, Bosalttigi yerler dolmuyor bunun yüzünden. Bir ara Tolga önde oynadi bu arkada, o kadar lestiOzellikle ikinci yari fena oynamadigini soyleyebiliriz herhalde
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum