Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelir gelmez 10 numara forma verildi ne sneijderi ne 1 tane daha 10 numara oyuncu olması arkadaşlar nedir bu belhanda sevgisi dünya üzerinde böyle kazık nadir görülür girdi işte dua edin sezon sonu az zararla elden çıkaralım.
Bein Connect in sansürlerinden sonra forma numarasıda adamın başına bela, demek 10 no giydiği için etkisiz sence 18 numaradımı etkili oynar yoksa 51 demi bu iki rakam arasında kararsız kaldım da.

Maç bitiminde yine bir rakip futbolcuyla kavga etmeye başladı. Olaya çabuk müdahale eden takım arkadaşları sayesinde kart görmedi.

Bein Connect in sansürlerinden sonra forma numarasıda adamın başına bela, demek 10 no giydiği için etkisiz sence 18 numaradımı etkili oynar yoksa 51 demi bu iki rakam arasında kararsız kaldım da.

Yeni 10 numara alıcaz belhandayı oynatacaz bide sahada arkadaşlara göre akıl alıcak iş değil ya.

Kendi takımdayken gerçek bir on numara alıp forma numarası değişirse kendisine olan sinirim geçebilir.

Sezonun ilk yarısında defalarca 10 milyonluk kazık, yetersiz vs olduğunu yazdım. İyi oynadığı 3-4 maç vardı sonrasında gelip iyi oynadığını da belirttim. Dün de fena değildi mesela. Hiçbir iyi maçtan sonra devam ettiremedi o performansı. Devre arasında umarım Terim ile form tutar diye düşünüyordum ama hala yetersiz.

Bütün bunlara rağmen Osmanlı maçından sonraydı galiba kötü oynasa da oynamalı yazmıştım çünkü dediğiniz gibi takımda dikine giden, hücum üretkenliği adına bir şeyler yapan tek kişi kendisi, belki Rodri'yi de sayabiliriz. Ama bunlar Galatasaray'da oynamak için yeterli değil. Sezon sonunda 4-5'e satılıp daha kaliteli bir isim alınmalı. O zamana kadar oynaması şart çünkü berbat bir kadro yapımız var.

Sezonun başından beri boş boş savunan trollere gelince, kendilerine defalarca anlatıldı paragraflar yazıldı neden yanlış transfer olduğuna dair fakat onlar iyice inada bindirip saçmalamaya başladılar. Hatta biri danışıklı dövüş haline getirip bilip bilmeden Fernando'ya sallamaya bile cesaret edebildi ama rezil oldu sonra tabi.

Olayın özeti şu; Belhanda gereğinden çok daha fazla ücret ödenen ve bekleneni veremeyen bir oyuncu. Yine de kısır kadromuzdan dolayı oynaması gerekiyor. Beklentilerden kastım gol değil bu arada adam 10 numara değil zaten dediğiniz gibi, şut atamıyor bir kere. Seneye 8 numara olarak düşünülecekse kalabilir belki ama çok daha kaliteli bir 10 numara/ofansif orta saha almamız lazım. İleride sıkıştığımız zaman şapkadan tavşan çıkarıp lak diye pozisyona sokan ya da uzaktan gollerle ekstra katkı veren bir oyuncu her büyük takımda olmalı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8 numara oldugunu bizde biliyoruz ama 8 milyon bonservis ödedik ve Sneijder'in yerine geldi,dogal olarak hucum anlaminda bir beklenti var

Sneijder'in hucum anlaminda yaptigi istatistigi yakalayamaz ama Sneijder'da belhanda'nin genel Anlamda yaptigi istatistigi yakalayamazdi

Genel Anlamda bahsettigim istatistik ikili mücadele,Hava topu,kosu mesafesi vs

Ne 8 ne de 10 numara da oynayabilir bu adam.

Bize kesinlikle daha iyi bir 8 numara lazım yazın.

sent via GSC

Dün uzun süreden sonra beğendim; top kapmaları, basit oynaması, kolay adam eksiltmesi. Olumlu özellikleri.
Belhanda aslında şutlarıyla tanınır, geçmiş Belhanda kliplerine bakınca uzaktan attığı goller videonun büyük bölümüne ağırlığını koyar. Attığı goller uzaktan, karşı karşıya olmayan, klas gollerdir yani.
Şutlarının bu kadar etkisiz olması çok garip.
Bununla beraber en çok eleştirilen tarafı 10'a yakın bonservis ve aldığı 3,5 milyon maaşla daha fazlasını vermeli eleştirisi. Haklı eleştiri. Hücumda daha çok sorumluluk almalı. Sezon sonu gider mi? Fatih Terim'in gelecek sene uygulamaya sokacağı beklenen pres oyununda daha dinamik oyuncu bulunur orta sahaya. Giderse kimsenin üzüleceğini sanmam; ''ah be kalsaydı neler yapacaktı'' diyen çok taraftar çıkmaz.

772793199_1577579.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt