Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir macin'da, elinden gelenin herseyini yapti.

Stad'da hayranlikla izledik.

875816634.webp

Gunde sadece 4 saat uyku...

Dort bir yani hain dolu...

Yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden...

Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz KRAL...

Bu elamanı seviyorum. Tam düşündüğüm şeyleri söylemiş.
Sadece Belhanda hakkında değil, Maicon hakkında pozisyon yorumu, düşünceleri bana göre mükemmel.

9. dkdan sonra Belhanda konusunda verdiği örnekler, Sneijder ile karşılaştırma konusu falan birebir adama atılan tüm vasıfsız eleştirileri çürütüyor.
Eksiği yok mu? Elbette var bana göre eksiği şut falan değil, en önemli eksiği gol bölgesine yapmadığı topsuz koşular ah onu bir yapsa zaten herkesin çenesini kapatacak.

Bu arada diğer vasıfsız elmanın Belhanda yorumları nasıl?
O televizyondaki vizyonsuz kokuşmuş yorumculara ne kadar benziyor değil mi?

Beşiktaş sempatizanı olan bir Galatasaraylıyı Galatasaray ve oyuncuları hakkında konuşurken ciddiye alamam ben.

sent via GSC

Besiktasli adam belhandayi over tabi. Rakibinin her maç 10 kişi oynamasını kim istemez.

Beşiktaş sempatizanı olan bir Galatasaraylıyı Galatasaray ve oyuncuları hakkında konuşurken ciddiye alamam ben.

sent via GSC
Hagi çıkıp Belhanda mükemmel bir oyuncu dese onu bile ciddiye almazsın sen bence Can
Hagi böyle bir gereksizi övmez.

Ha eğer büyük bir yanlışlık olur da överse de canı sağolsun derim ve kendisinin bir göz doktoruna görünmesinin gerektiğini düşünürüm.

sent via GSC

seni deli gibi eleştirenler olmadığın maçlarda takımın ne hale geldiğini umarım görüyordur. sinan oynasın yasin oynasın diye ağzınızı açanlara çamurlu kürekle şaaap diye çarpacaksın

Kral yokken yine 3 pas yapamıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

No Belhanda No Party

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi macta kazandir be apaci falan filan diyolar ama Belhandanin olmadigi bi macida biz kazanalim be Belhanda yoksa galibiyette yok

Belhanda bu takıma 2 gömlek fazla olduğu bir kez daha ortaya çıktı orta saha sürünüyordu boştaki topları adam gibi alamadık onu geçtim takım pozisyona dahi giremedi. Belhanda isterse şut atmasın sahada olsun yeter

Valla lakayt makayt laf yok adam yokken iki pas yapamiyoruz,tamam seneye daha iyisi alinana kadar elimizdeki en iyisi bu artik birakalim tartismayi,gelecek yil tartisiriz ne yani tolga mi selcuk mu oynasin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt