Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce birçok defa ne olursa olsun oynamalı çünkü alternatifi yok yazmıştım, beğendiğimden değil ama böyle. Topu ileriye taşıyacak başka adam yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce birçok defa ne olursa olsun oynamalı çünkü alternatifi yok yazmıştım, beğendiğimden değil ama böyle. Topu ileriye taşıyacak başka adam yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle diyince de iş ona mı kalmış o gitsin şut atsın diyorlar :D

Neymis efendim belhanda bu takimin el freniymis.

Yemin ediyorum burda yorum yazanlarin bir boktan anladigi yok.

Alin size belhandasiz takim.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Rakibi baski altina bile alamadik Cunku Ön Tarafta Belhanda gibi basan adam yoktu ama olsun Siz Sneijderi ozlemeye devam edin kadroda olsaydi Oyuna girseydi en azindan 1 gol atardik

Belhanda’nın oynamadığı her maç önemini anlıyorsunuz bu çok net artık kabul edelim beyler. Belhanda’nın yerine oynuyacak oyuncu yok takımda o yüzden oynamasın kesik yesin demenizin saçma olduğu Akhisar maçı ile kesinleşmiş oldu.

Musap Bey konusuyordu Bunun yaptigini Tolgada yapar diye Evet cok guzel yapti Sneijdercilerin bu konuya yorum yapmalari yasaklansin Takim degil Adam tutuyor bunlar

Buna da gıcık olan biri olarak diyorum ki Gomis ile beraber en önemli oyuncumuz malesef . Ister ağlayın ister küfür eden bu adam olmadan gerçekten oyun kuramıyoruz. 1 olur 2 olur raslantı dersin ama adam 3 kere oynamadıysa 3 maçta da rezalet organizasyon vardı sahada. Keşke snejder profili biri olsa ama bu adam da böyle. Başakşehir maçında her yere koştu paslar attı vs . Ama adam çoğu maçı takmıyor sıkıntı burada. Seneye feghuli mi belhanda mi gitsin deseler feghuli 'ye tekmeyi başarım buna da iyi para verilirse belki .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne oldu şimdi belhanda yok diye mi elenmişiz vay be şu kadronun nerdeyse aynısı + belhandalı hali osterdursuna elenmişti o zaman niye kurtarmadı takımı

Belhanda'yi savunanlardanim ama bugunku maci ornek gostererek "Belhanda olmadigindan boyle oldu" demek sacma.

Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Feghouli, Rodrigues ve Gomis de yoktu. Belhanda mesela 2. yari basinda oyuna girse bir sey degisecek miydi? Degismedigi icin onu suclayabilecek miydik?

Fark yaratabilen bir oyuncu değil, istediğimiz gibi de oynamıyor belki ama yedeklere bakıp Selçuk ve Tolga gibi adamları gördükçe gözüm bu adamı aramıyor değil.

Konu belhanda olsa elenirdik veya elenmezdik degil,kadrodaki rezalet orta saha oyuncularini bir kez daha izledik Fernando tek basina idare etti akhisar macinda

Mevcut kadroda belhanda yedek kalsin diyen arkadaslarin yanildigi kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt