- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ortasahasizliktan hep.
Oyunu tutamiyoruz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ah ndiaye ah neyse en azından selçuk leşi yok akbilspor maçında güzel tuttuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahasizliktan hep.
Oyunu tutamiyoruz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Normal biri Belhandayi elestirse bisey demem ama bunu Sneijderci adamlar sene basindan bari yapiyorlar burda film bende kopuyor iste hepte ayni kisiler ve bunlar Sneijder hastasi adamlar gelde isyan etmeOlayı oraya çekmeyin işte. Sneijder'le Belhanda'yı karşılaştırırsan zararlı çıkarsın. Belhanda geçen seneki kadroyla oynasa rezil rüsva olurdu.
Bu benin fikrim yorum yapmak icinde futboldan cok anlayan biri olmam gerekmiyor gorduklerimi soyluyorum sonucta ben bu isten para kazanmiyorum dusuncelerim yanlista olabilir bu kadar sasirilacak bi durum değil bana gore Belhanda Sneijdere gore daha dayanikli ortahasamizi diri tutan bir oyuncuŞaka dimi bu yok ciddiyse durum baya vahim
Gercek Galatasarayliyi birininde yapmasi gereken bu Aynisi Ercan arkadasimiz icinde gecerli Oda bugun Fernando hakkinda olumlu dusunceler icinde olmalidirBu konuda herkesin görüşü sabit ben bile bezdim artık ? Baya pozitif uyandım o yüzden bir değişiklik yapıp bugün kendisinden güzel şeyler bekliyorum. Böyle olunca olur belki umutluyum, ön yargısız izlemeyi denicem inş beni yanıltır..
Oynayacak adam yok bu sezon, o konuda haklısınCan genelde sana katilsam da bu konuda ayriyiz malesef mevcut durumda Belhanda yerine oynayacak adam yok yeni sezon da bakılır,ucreti tamamen is bilmez Dursun un hatasi Naingolan da apaci ama muthis bir adam keza Balotelli, tip olarak kiyasladim sadece bu aradaIlk defa bu sene bu kadar belirleyici bir istatistik olarak sunuluyor ve görülüyor bu şut pası zevzekliği.Şut pası istatistiği denen şey de olmasa ne ile savunacaklar acaba
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son yıllarda neredeyse hiç bir zaman kullanılmayan önemsenmeyen dile dahi getirilmeyen bir istatistik notu ilk defa bu sene çok değerli çok önemli kılınmaya başladı ne hikmetse.
Sonra neymiş medyanın gazı yüzünden Belhanda ya sallıyormuş millet. Peh ki ne peh. Maçları izlemek kendisine sallamak için tamamen yeter de hatta artar bile, ki bunların çoğu haklı eleştiriler buna sallamak demek de haksızlık ve ayıp olur hepimizin göz ve beyin funksiyonlarına.
Tam tersi medya sayesinde yeni bir istatistik türedi bu sezon bu apaçi yi yüceltmek için: şut pası. Mesela nasıl yıllarca koşu mesafesi bol bol dile getirilerek Selçuk savunulduysa aha aynısı bu apaçi için şut pasıyla yapılıyor bu sezonun tamamı.
sent via GSC![]()
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hapi mapi yok o sevgi kalpten gelir zorlama benceneymiş bu bir şeyin gerçeği olmak hapı mapı varsa içelim de biz de olalım gerçek Gassaraylı
emin misin midenden gelen hazımsızlığının sesi olabilir o çok karışan semptomlardır mide ve kalp semptomlarıHapi mapi yok o sevgi kalpten gelir zorlama bence
Simdi sana kufur edeceğim BEn ihrac olacağim sonra cok erkekmis gibi arkamdan yuzume karsi bunlari soyleyemez ayaklarina gireceksin.Senin gibileri cok gordum bu forumda onun icin sana Yaw he he he diyorum bak isine ortada bisey yokken laf cakmaya calisan sensin simdi bana kufur etsen bile cevap vermeyecegim senin gibi adamlar yuzunden çok ceza aldimemin misin midenden gelen hazımsızlığının sesi olabilir o çok karışan semptomlardır mide ve kalp semptomları
Yanlış adrestesin sonuçları ağır olabilir semihe bulaşmaemin misin midenden gelen hazımsızlığının sesi olabilir o çok karışan semptomlardır mide ve kalp semptomlarıHapi mapi yok o sevgi kalpten gelir zorlama bence
Anlıyorum senin kafandan uydurduğun gerçek Gassaraylıllığına göre ortada hiç bir şey yokken edilen küfür de var.Simdi sana kufur edeceğim BEn ihrac olacağim sonra cok erkekmis gibi arkamdan yuzume karsi bunlari soyleyemez ayaklarina gireceksin.Senin gibileri cok gordum bu forumda onun icin sana Yaw he he he diyorum bak isine ortada bisey yokken laf cakmaya calisan sensin simdi bana kufur etsen bile cevap vermeyecegim senin gibi adamlar yuzunden çok ceza aldim
Yaw arkadasim sanane adam iyi bisey yazmis bende oyle bisey yazdim hakaret etmedim bisey demedim sen neden laf cakmaya calisiyorsun ben Gelip senin Galatasarayliligıni mi sorguladimAnlıyorum senin kafandan uydurduğun gerçek Gassaraylıllığına göre ortada hiç bir şey yokken edilen küfür de var.
Gassaray nedir kuşmusunAnlıyorum senin kafandan uydurduğun gerçek Gassaraylıllığına göre ortada hiç bir şey yokken edilen küfür de var.
Bununla fazla tartismaya girmek istemedigim icin ben soramadim bu soruyu yoksa kufur ettirteecek kendine belli ,aynisi bende dusundumGassaray nedir kuşmusun
Gassaray nedir kuşmusunAnlıyorum senin kafandan uydurduğun gerçek Gassaraylıllığına göre ortada hiç bir şey yokken edilen küfür de var.
Tahriklere kapılmayalımBununla fazla tartismaya girmek istemedigim icin ben soramadim bu soruyu yoksa kufur ettirteecek kendine belli ,aynisi bende dusundumGassaray nedir kuşmusun