Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral
00801955ca48b2ab922d043c8b1852b3.jpg

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Dursun gibi bir maldan böyle bir transfer beklenirdi zaten yapacak bir şey yok.

Feguli+BElhanda+Maicon = Ankara Mamak Çöplüğü

Bu 3 herif Karabükspor'da ancak oynarlar.

Can genelde sana katilsam da bu konuda ayriyiz malesef mevcut durumda Belhanda yerine oynayacak adam yok yeni sezon da bakılır,ucreti tamamen is bilmez Dursun un hatasi Naingolan da apaci ama muthis bir adam keza Balotelli, tip olarak kiyasladim sadece bu arada

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben zaten yerine baskasi oynasin demiyorum ki, maalesef kadro derinligi berbat ötesi, ama buna mecburuz diye de sacmasapan güzellemelerin yapilmasina göz yumamam. El mecbur köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyecegiz ama eminim Terim de hic sevmiyor bu apaciyi, sevmez böyle katiksiz ve katkisiz ofansif oyunculari. Talibi cikarsa hemen gönderilmesini ister.

Modern futbol sistemlerine göre değerlendirenler Belhanda'yı yeterli bulur eski futbol sistemi olan 4-2-3-1 sistemine göre düşünenlerde Belhanda'yı yetersiz bulur. Futbol sürekli gelişen bir oyun yayıncı kuruluş bunla ilgili çok güzel programlar yapıyorlar geçmişten günümüze değişen sistemlerin yaratıcılarını, yeni oluşan mevkileri ve futbolcularını konuşuyorlar şu an günümüzdeki en iyi sistem de 4-3-3 veya 3-4-3 bunun ötesi yoktur conte bile EPL'yi 3-4-3 sistemiyle domine etti bu sene Guardiola 4-3-3 sistemiyle oynuyor hatta hücumda tamamen 2-3-5'e döndürüyor. EPL takımlarının %90'ında 10 numaralı sistem yokken hatta oyuncu bile yokken bizim bu konuda bu kadar takıntılı davranıyor olmamızı anlayamıyorum.

Belhanda'nın artı ve eksi özellikleri var bunu herkes kabul ediyor şut atamıyor bazen mental kopukluk yaşıyor ama iyi yaptığı işlerde var zaten bütün özellikleri kusursuz olsa Real Madrid veya Barcelona da ilk 11 oynuyor olurdu

Son düzenleme:
Sene sonu üstüne para verip yollanmalı.

Bu herife 8 milyon veren haindir, Dursun kulubü resmen sabote etmiş.

Mustafa Sarp'ı koy takımın dengesi değişmez, o derece boş bir adam.

pas 10
isabetli pas 0
kaybedilen top 10

ilk yarı istatistikleri reisinizin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasarayin en beyinsiz futbolcularin basinda geliyor. Bes para etmez.

İsabetli pas attığında silahlara sarılmayın arkadaşlar, bizim sevincimiz başkasının üzüntüsü olmasın. Lütfen.

Senin gibi topçunun tühh 2 mt yanındakine pas atamayan,top süremeyen bir adam

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü.
Çok kötü.
Felaket.
Akıl almaz derece boş bir adam.

Kardeşim pas atamıyorsan da rakibi pozisyona sokma bari. Garanti oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt