- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış forumdasınNegredo tutmadi , gomez cenk ve aboubakar etkisi yaratamadi . Ki baya klas adamdir , ama yumusak kaldi buraya , soldado da kismen oyle , ki bence estetik ve forvet ozellikleri olarak bir numaradir soldado ama fizik yetersizligi sebebiyle burada gomis gibi drogba gibi elmander gibilerin etkisini yapamaz
Cenk i o paraya gondermek dogruydu ama iste hep de duses atamiyorsun . Gomez alman disiplini , onda riskin dusuk ama aboubakar bir sansti , onu alip cenk i oyle satacak negredoyu da hic almayacaklardi
Talisca buyuk kismet , oyuncunun klubu ile sorunlarini iyi degerlendirdiler , nagatomo ve fernando ile beraber en akilci 3 hamleden biridir
Marcelo gittiginde de yazmistim , pepe savunma bakani kabul ama marcelo cok etkili bir stoper diye ama ona da iyi para verdiler , fb nin kjaer i gibi 2 harika stoper para ugruna gitmeliydi ve gittiler
Bjk nin en buyuk kaybi gokhanin form dusuklugu ile canerin uzun suren ceza ve sakatliklariydi , adriano harika bir bek ama sadece defansta . 1-2 gol atar ama asla caner dinamizmi veremez
Oguzhan ve atiba da bu sezonun hayal kirikliklari
Ama bence kilit konu love ile larin in bir turlu takima katilamamasi oldu . Dikkat ederseniz bjk kritik maclarin hepsini gol sorunu ile yitirdi . Ayni bizim gibi
Onlar icin kader maci basaksehir deplasmaniydi , 10 kisilik takima beraberligi bile kurtaramadilar , en buyuk darbe oydu .
Biraz gereksiz uzun bir bjk degerlendirmesi oldu ama onlarin bu yaptigi transfer hamleleri ve tutmamasinin bizdeki belhanda ornegi ile iliskisi kurulabilsin diye yazdim ... bugun 11 oyuncuya da mecburuz ve bir sekilde oynuyorlar , 12-13 umuz yok .. zorlarsan sinan var iste
Haliyle su an hepsi oynadigi icin bedelleri bir sekilde karsiliyorlar havasi var ama bjk gibi zar atmaya baslarsak transfer sezonunda , oynayanlar kadar oynamayanlar da asiri kazaniyor olacak ve bunu finanse etmemiz mumkun degil
CL katılımı icin 500 bin € , AL katılımı için 250 bin € ve oynadığı her 25.maç için 250 bin €.Bu hainin +2 si neye bagliydi?
Harbiden bu cöp herife 10 mio+3,2 Mass verdik
CL katılımı icin 500 bin € , AL katılımı için 250 bin € ve oynadığı her 25.maç için 250 bin €.Bu hainin +2 si neye bagliydi?
Harbiden bu cöp herife 10 mio+3,2 Mass verdik
Bunların toplamı en fazla 2 Milyon olabiliyor.
250 bin girdi bile 25 maç yüzünden. Şampiyon olursak 500 bin daha girecek.
sent via GSC
Takımın sağ beki Mariano & Takımın defansif orta sahası Fernando takımımızın 10 numarası Belhanda 'dan daha iyi oyun kuruyor daha büyük hücum tehdidi oluşturuyorHadi ''Modern 10 numara'' için yeterince defansif katkı veriyor diyelim (Gerçi kaptırdığı toplar ve attığı kötü paslarla o katkısını da nötrlüyor ya neyse!).
Yahu herifin ''Modern bir 6 numara'' nın etmesi gerektiği kadar bile rakip defans ve kaleciyi tehdit edemediğini gerçekten göremeyenler mi var?.
Böyle birinden Galatasaray seviyesinde bir takıma orta saha oyuncusu olmaz; 6-8-10, hiçbiri, çok net...
Bir ara sol kanat denenmesini düşünmüştüm de onu yapabilecek patlayıcılık da hiç yok. Hem her şeyi yapsa bile son harekette yine sıçar zaten.
Seneye takımın önemli ''Koz'' larından biri diye yola çıkılacağı ihtimali futboldan soğuma sebebi olacaktır birçok takımdaş için...
Sanki Belhanda bizi şampiyon yapmış gibi 1 sezonda 750 bin daha fazla para ödeyeceğiz ...CL katılımı icin 500 bin € , AL katılımı için 250 bin € ve oynadığı her 25.maç için 250 bin €.
Bunların toplamı en fazla 2 Milyon olabiliyor.
250 bin girdi bile 25 maç yüzünden. Şampiyon olursak 500 bin daha girecek.
sent via GSC
olm şu resmi atıp durmayın yav

10 kisi oynamayacağiz diyorsun.Selcuğu yazarak bizi 10 kisi oynatiyorsunBu hafta cezalı. Deplasman da 10 kişi oynamak zorunda kalmayacağız çok şükür.
Dong - Fernando
Selçuk
Bu şekilde olabilir ama hoca
Dong-Fernando
Feghouli
yapacak büyük ihtimal
Asxasdad sanki GSC forumunda Belhanda Belhanda konusunu okurken alinmis bir resim gibi

Turkcem iyi değil bunun farkindayim noktalama konusunda cok zayifimEvet zevkten resmen mayıştım bugün yine kendimden geçtim sayesinde.
Morfium etkisi yaratıyor bende Belhanda nın kötü oynaması. O derece yani.
Noktalamalara dikkat etsen senin yazdıklarını belki daha iyi anlayabilirdim.
sent via GSC
Turkcem iyi değil bunun farkindayim noktalama konusunda cok zayifimEvet zevkten resmen mayıştım bugün yine kendimden geçtim sayesinde.
sent via GSC
Zamanla gelişir iyileşir.
Benim de iyi değildi yazılarım falan. Burada yazdıkça gelişti iyice.
sent via GSC

sent via GSC
Zamanla gelişir iyileşir.
Benim de iyi değildi yazılarım falan. Burada yazdıkça gelişti iyice.
sent via GSC
Can her sene sorduğum klasik soruyu sorayım sana
Darida ne durumda? Büyük takımlara transfer yapar mı? Bu sene 4-5 maça kulübede başladı sanırım, sakatlık dönüşü falan mıydı onlar yoksa bu sene geçen senelere göre daha mı formsuzdu? Transfer etmemiz mümkün mü? Kaç milyon euroyu gözden çıkarmak lazım?