Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vücudu izin vermiyor yapamıyor dediklerini ama berbat halde bile 6 gol 8 asist yaptı seneye bariz daha iyi olacak.

Takımda hiç bir oyuncu şut çekmiyor bu arada bence fegle alakalı değil o konu ayrı fegin şutları fena değil aslında Ama vurmuyor.
Ozaman zayiflasin, burasi oyuncak yeri degil yilda 3,7 milyon aliyor. 2014'de bambaskaydi.

Arti, daha cok sut cekmemiz lazim cepheyi gordunmu salliyacaksin, 10 tane cekersen 2si girer. Terim bu konuda acil uyarmali, akhisarin kaleci vasat.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray beklerden istediğini alıyor. Ancak Belhanda ve Feghouli'den istediğini alamıyor. Feghouli bu sözleşmenin bu seviyenin oyuncusu gibi oynamıyor. Belhanda'yı bu durumdan biraz ayırıyorum ancak son haftalarda çok formsuz"

Uğur Karakullukçu: "Feghouli takımının hücum organizasyonlarını aşağıya çekiyor. Kabul edilemez bir oyun oynuyor, hayal kırıklığı."

Uğur Karakullukçu: "Belhanda'nın katkı sağladığını düşünüyorum. Maçlarda yokluğu hissedilecek bir oyuncu. Onu sadece bir 10 numara gibi düşünmemek gerekiyor. Sahanın içinde bir çok görev yapabiliyor. Kulübeden yeri doldurulamaz, Selçuk bu işi yapabilecek kişi değil"
İşte Futbol dan anlayan bir yorumcu.
İlham alalım.

Yaw yeri geldi Sabri'nin de yoklugunu hissettik. Bu Sabri'yi Galatasaray kalibresinde mi yapti? Hayir. Berbat kadronun sonucuydu. Evet, Belhanda'nin boslugunu dolduracak oyuncu yok. Josue olsa forma rekabetine girebilirlerdi.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw yeri geldi Sabri'nin de yoklugunu hissettik. Bu Sabri'yi Galatasaray kalibresinde mi yapti? Hayir. Berbat kadronun sonucuydu. Evet, Belhanda'nin boslugunu dolduracak oyuncu yok. Josue olsa forma rekabetine girebilirlerdi.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun aldığı süre verilse Josue en az 2-3 maçı koparırdı. Kaldı ki B2B oynadığı maçlarda beklenmedik extra performans göstermiş olması ayrı konu...

Bu kadar bedel ödediğimiz adamın başlığında, neredeyse bedava Josue den bahsetmek durumu özetlemeye yeter de artar bile!:mad:...

Ne Josue si arkadaşlar Culio bile daha fazla fark yaratırdı.

sent via GSC

Josue >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> belhanda

Şüphesiz haftaya rakibimiz Akhisar; Kral'ın yaptığı saçma sapan top kayıplarının, sürekli kontraya sebebiyet vermesinin, 3 metreye pas çıkaramamasının, basit oynamayı bilememesinin, saçma sapan faullerinin ve her an kırmızı kart yiyerek bizi eksik bırakma ihtimalinin eksikliğini hissedecektir.

Josue sneijderi kesmişti hey gidi günler

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.

Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.
Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.
1608de7f528c7bdef1118edb15d5effc.jpg

Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncu bulundurmamız. :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koca maçta 1 şut çekti onuda yanlış zamanda çekti arkasıda dediğin gibi kontra oldu , takım bu kadar fazla oyuncuyla ilerdeyken kaleciye geri pas atarsan yersin kontrayı.

Fegin bu kadar müsait pozisyonda olduğunu yeni öğrendim baya baya yüzde yüzlük pozisyonmuş, hiç farketmedim valla 6 kere falanda özet izlemişimdir. Ulan belhanda....

Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.
Iyi bir on nummara burada tak diye fegholinin önüne atar topu. Fegholi kaleciyle karşı karşıya kalır.

Edit : yukarıda arkadaş benzer şeyler yazmış zaten şimdi gördüm :)

Iyi bir on nummara burada tak diye fegholinin önüne atar topu. Fegholi kaleciyle karşı karşıya kalır.

İyi 10 numara burada zamanlamayı ayarlar Fegh'i gectim ofsayt olmadan Gomis'in önüne dahi bırakırdı. Bu adamın cevre kontrolü, oyun görüşü, pas şiddeti falan çok kötü nasıl bu kadar körü körüne savunuluyor anlamıyorum.

İyi 10 numara burada zamanlamayı ayarlar Fegh'i gectim ofsayt olmadan Gomis'in önüne dahi bırakırdı. Bu adamın cevre kontrolü, oyun görüşü, pas şiddeti falan çok kötü nasıl bu kadar körü körüne savunuluyor anlamıyorum.

Sevkler tartışılmaz diyelim, ne bileyim :)

Hatirladiniz değil mi? Geçen sezon yine bjk maçında daha zor pozisyonda Sneijder burada Tolga'yi görmüş ama Tolga iyi kontrol edememişti topu.

Not: Bunu Sneijder'in gitmesinin doğru olduğunu, ayrılık vaktinin geldiğini savunan biri olarak hatırlatıyorum. Belhanda, Galatasaray için ne 8 numaranın ne de 10 numaranın hakkını verecek oyuncu değil.
dd7b08ad136c08b6de528021658bef95.jpg

tıklamaya çalıştığında da ne olduğunu gördük gerçi, burda pas verse fabrinin açılıp alabileceği şiddette ve feghouliden uzak bir bölgeye gönderirdi %90

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt