Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahin belasi , az kaldi sektire sektire gideceksin tarihi kazik

Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.
Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.
1608de7f528c7bdef1118edb15d5effc.jpg
Hatirladiniz değil mi? Geçen sezon yine bjk maçında daha zor pozisyonda Sneijder burada Tolga'yi görmüş ama Tolga iyi kontrol edememişti topu.

Not: Bunu Sneijder'in gitmesinin doğru olduğunu, ayrılık vaktinin geldiğini savunan biri olarak hatırlatıyorum. Belhanda, Galatasaray için ne 8 numaranın ne de 10 numaranın hakkını verecek oyuncu değil.
dd7b08ad136c08b6de528021658bef95.jpg

Burda konu kilit aslinda

Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.

tıklamaya çalıştığında da ne olduğunu gördük gerçi, burda pas verse fabrinin açılıp alabileceği şiddette ve feghouliden uzak bir bölgeye gönderirdi %90

25dc32f0cd6cb5773a9853db62c7857c.gif

Ya atmayın şöyle görüntüler.

Gördükçe çıldırıyorum. Şu adama 3,5 Milyon € yıllık veriyoruz.

sent via GSC

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seleznov Belediyespora orta saha kalmadi resmen. Belhanda cezali, Donk sakat gibi.

Gol atamayan, asist yapamayan 10 numara.Marianoyu sezon başından beri bunun yerinde oynatsak bunun 3 katı gol asist yapardı.

Ne kadar bos beles, ise yaramaz, futbol iqsu 0(sifir) bir oyuncu olduğunu gösteren iki pozisyon. Kör olsaydim da sunlari tekrar görmez olaydım. Ve şu herifi hala öven var. Acı bir durum.

01939804e64ee69bb5719c99e4f05ee1.jpg

2 tosbağaya kaldık eyvah eyvah
Nerdesin reis üşüyoruz

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Son üc maç diyorduk reyis sağolsun bunu ikiye indirdi. Malatya maçında kırmızı görürse gonullerde taht kurar.

Kayseri maçına taliscayi izlemeye gidelim belhanda cezalı

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.

Burada topu Feghouli’ye vermeye çalışsa topun şiddetini ayarlayamazdı top dışarı giderdi. Taça bile atabilirdi topu, öyle yeteneksiz.

Baglarini kopar da son maclarda oynayip satma imkanin olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt