- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Allahin belasi , az kaldi sektire sektire gideceksin tarihi kazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatirladiniz değil mi? Geçen sezon yine bjk maçında daha zor pozisyonda Sneijder burada Tolga'yi görmüş ama Tolga iyi kontrol edememişti topu.Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.
![]()
Not: Bunu Sneijder'in gitmesinin doğru olduğunu, ayrılık vaktinin geldiğini savunan biri olarak hatırlatıyorum. Belhanda, Galatasaray için ne 8 numaranın ne de 10 numaranın hakkını verecek oyuncu değil.![]()
Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.
![]()
tıklamaya çalıştığında da ne olduğunu gördük gerçi, burda pas verse fabrinin açılıp alabileceği şiddette ve feghouliden uzak bir bölgeye gönderirdi %90
2 tosbağaya kaldık eyvah eyvah
Nerdesin reis üşüyoruz
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Ya atmayın şöyle görüntüler.
Gördükçe çıldırıyorum. Şu sığıra 3,5 Milyon € yıllık veriyoruz.
sent via GSC
Ya atmayın şöyle görüntüler.
Gördükçe çıldırıyorum. Şu sığıra 3,5 Milyon € yıllık veriyoruz.
sent via GSC
Akhisar maçı sonrası dünya kupası mı var2 tosbağaya kaldık eyvah eyvah
Nerdesin reis üşüyoruz
Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Senin reis dünya kupasından önce erken tatil yapma derdinde.
Bu arada buldum bahsettiğim pozisyonu. Zaten devamı Fabri'nin degaji, Maicon'un hatası ve Babel'in karşı karşıya kaçırması. Bir başka dikkatimi çeken şeyse ceza alanı ve çevresinde 8 oyuncumuz bulunuyorken, pozisyonun olduğu alanda kaleciyle beraber 7 bjkli var. Enteresan bir anmış.Yaptığı basit pas hataları ve veremediği paslar yetmezmis gibi sut atması gereken yerde vurmamaya, atmaması gereken yerde vurmaya başladı. Bjk maçının İkinci yarısında şut attığı bir pozisyon var; yanındaki Feghouli markajdan kurtulmuş topu adamın önüne tıklasa kaleciyle karşı karşıya kalacak gitti cılız bir şut attı.
![]()
Burada topu Feghouli’ye vermeye çalışsa topun şiddetini ayarlayamazdı top dışarı giderdi. Taça bile atabilirdi topu, öyle yeteneksiz.