Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad sayesinde rakip bugün 11 kişi oynadı

Mevkisinde oyuncu olmaması, eksikliğini hissetmemizin yegane sebebi.
Takım savunmasına önemli katkıları olmasına rağmen saçma pas hataları ile rakiplere servis yapabiliyor. Göndêrilmeyecekse bile iyi bir skorer 10 numara almalıyız.

Bugünkü oyunumuzun Belhandalı Alanya deplasmanından ne farkı vardı da Belhanda'nın eksikliğini hissettik?Berkan üstadın dediği gibi bu olsa Selçuk'un verdiği pası verebilir miydi meçhul.

Çevresine kaliteli adamlar alınmalı yurumeyi bilmeyen emekliligi gelmiş adamlarla olmuyor

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Selcuk belhandaynin yerine oynadi ve hic bir katkisi olmadi evet belhanda bence yeterli degil ama takimda alternativi olmayan oyunculardan bügün gene ortaya cikti

Belhandalı ve belhandasız takım aynı oynuyor neye yarıyor o halde bu herif

en azindan rakibe asist yapan yoktu bugun sahada

DcCvW0MWkAAomPk

Kral ozledik...

Sike deneyen adam yok bu olmayinca. Kirmizi potansiyeli olan oyuncu yok bu olmayinca. Bu bile yeter

haftaya en azından ligin en iyi faslı oyuncusu olduğunu göster be adam

Yokluğunda herşey inanılmaz olmuyor burada söylendiği gibi, Top mop oynamadan maç aldık açıkçası mesela Selçuğun adını duymadım maç boyunca keza Rodrigues ve Muslera hariç kimse top oynamadı zaten.Malatya maçında alacaktır formayı iç sahada iyi oynuyor zaten.

Gb ve alanya maçında takım ne oynadıysa bugünde onu oynadı o 2 maçta belhanda vardı bu maçta yoktu zerre yokluğu aranmıyor bunun inş alıcı çıkarda postalarız.

Yokluğunda herşey inanılmaz olmuyor burada söylendiği gibi, Top mop oynamadan maç aldık açıkçası mesela Selçuğun adını duymadım maç boyunca keza Rodrigues ve Muslera hariç kimse top oynamadı zaten.Malatya maçında alacaktır formayı iç sahada iyi oynuyor zaten.
Selcugun oynamasini anlamadim zaten. Fistik gibi Sinan fegh gary yapacakti hoca. Daha'da boguturduk

7-8m Euro barelinde bir bonservise rahat gönderilir sezon sonunda. Aldığımız para ve üzerine gönderilebilirse yönetim başarısı olur.
Yerine Honda alınabilir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt