- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
3 çocuğu olan adamla az saygılı konuş.
Erken evlenip üç çocuk sahibi olması benim problemim değil sanırım benden bir yaş küçük ya da yaşıtım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 çocuğu olan adamla az saygılı konuş.
Kes lan.Erken evlenip üç çocuk sahibi olması benim problemim değil sanırım benden bir yaş küçük ya da yaşıtım!
Kes lan.
Maçta Luyindama'nın kale ağzında uzaklaştırıp Belhana'nın top sürmesiyle çıktığımız atakta sağda Feghouli ilerde Falcao olsa ne olurdu acaba
![]()
Orası öyle tabi de ben Belhandanın tercihine göre konuştum renktaşSolda ki adama vermesi gereken topu ademe vermesi sifonluktu kardesim
Hayatında en zeki olduğun ana denk geldim galiba hurraayyyy...Arkadaşın konum bilgisi de sıkıntılı. Kuş olduğu garanti.
uzatmaHayatında en zeki olduğun ana denk geldim galiba hurraayyyy...
Muric son anda bizim kapımızdan dönmedi mi? Adamı bizde aylarca istemedik mi? Adam takıma da katılmak istedi ama rakibe zorla verdiler. Kruse, Adem Ljajic, Belhanda arasından seçim yapsam Belhanda'yı asla seçmem. Adam yeteneksiz diyen yok. Ama futbol tavırlarını beğenmiyorum. Dünkü maçta da zaten belli oldu. Selçukla geçen sene frikik pozisyonu var trabzon maçı kırmızı kartı var.. var oğlu var. Sen kimsin ki neyin önüne geçiyorsun ne biliyorsun da millete sallıyorsun. iki üç tane de destekçi yakaladın diye havalanıyorsun. yazdığım max. 20 mesaj var düzgünce oku ve gs lı olduğum ihtimalini değerlendirebilrsen değerlendir sonra da gereğini yap özür dile.vedat muriçi övüp falcaoya pek de gerek yok aslında diyen ve muriçi elinden kaçırdığını söyleyen
gs onu almalıydı bunu almalıydı yapan (almalıydık denmiyor almalıydı deniyor)
gs kruseyi alsaydı diyen
NKFVAS yazmaktan kaçınan
her yeni üye leylek olma ihtimali vardır diye düşündürür
İHTİMAL diyorum
bu gibi tespitlerle bu fprumun antu yuvasına dönmesinin önüne geçildi
Muric son anda bizim kapımızdan dönmedi mi? Adamı bizde aylarca istemedik mi? Adam takıma da katılmak istedi ama rakibe zorla verdiler. Kruse, Adem Ljajic, Belhanda arasından seçim yapsam Belhanda'yı asla seçmem. Adam yeteneksiz diyen yok. Ama futbol tavırlarını beğenmiyorum. Dünkü maçta da zaten belli oldu. Selçukla geçen sene frikik pozisyonu var trabzon maçı kırmızı kartı var.. var oğlu var. Sen kimsin ki neyin önüne geçiyorsun ne biliyorsun da millete sallıyorsun. iki üç tane de destekçi yakaladın diye havalanıyorsun. yazdığım max. 20 mesaj var düzgünce oku ve gs lı olduğum ihtimalini değerlendirebilrsen değerlendir sonra da gereğini yap özür dile.
bunu yapmayarak şüpheleri arttıyorsunuzatma
NKFVAS katılıyor musun
yada bjkli varsa as
Yanlış yaptın bence hiç devam ettirme neye inanmak istiyorsan öyle devam et. Ama insanları suçlamadan önce birkaç kez düşün bence bundan sonra. Sana destek veren iki-üç kişide hemen atladı sanki gömü bulmuş gibi kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim.bunu yapmayarak şüpheleri arttıyorsun
utanmasan muriç > falcao yazacakmışsın
Hayatında en zeki olduğun ana denk geldim galiba hurraayyyy...
9-10m civari bir teklif gelmedigi surece satilmamali
Ozaman niye satma derdine dustunuz, 1 kotu hazirlik mac sonrasi Belhanda'ya sallayanlar mi dersin, hazirlik kampinda iyi maclar cikaran Mariano'ya dun gosterdigi performans sonrasi dede yorumunu yapanlar mi dersin, 17 yasindaki cocuga sallayanlar mi dersin, bizim taraftarlari anlamak zor.Teklif gelmiyor ki 9 10 m olsun
Ozaman niye satma derdine dustunuz, 1 kotu hazirlik mac sonrasi Belhanda'ya sallayanlar mi dersin, hazirlik kampinda iyi maclar cikaran Mariano'ya dun gosterdigi performans sonrasi dede yorumunu yapanlar mi dersin, 17 yasindaki cocuga sallayan mi dersin, bizim taraftarlari anlamak zor.
belhandayi hoca gondermedi ocakta
yonetim gonderecekti
taraftarla ne alakasi varsa
heralde arkadas kendini iyi hissetmek icin kendi gibi dusunmeyenler yuzunden kulubun geri kaldigini beyan ederek rahatlama sagliyor
KRALhanda
bir nevi psikolojik mastürbasyon mu?
Hoca veya yönetim farketmez. Kim hata yapıyorsa eleştirmek lazım.
senelerdir transfer dönemlerinde çok ciddi hatalar yapılıyor.Ve taraftar gerekli tepkiyi vermeyerek buna çanak tutuyor..
Benim ne demek istediğimi anlayamamış , hala transferi taraftar değil sevgili hocası yapıyor diyor.İşte ben bunlardan bahsediyorum.Adamı gözünü fatih terim nefreti bürümüş. Galatasaray menfeati kimin umrunda.Ya yönetimci ya terimci..
Galatasarayın menfeati için teklifde varsa belhanda elden çıkarılmalı. Bu transferi gerçekleştirmeyen adam kim olursa olsun hata yapar.Bu hoca olur yönetim olur veya ikisi birden.. ama ne olursa olsun çok büyük hata yapmış olunur.
Ve artık bu kadar basit hatalar yapılmamalı.Taraftarında geneli senelerdir yönetimleri körü körüne savunduğu için bu işde sorumludur diyorum.