#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vedat muriçi övüp falcaoya pek de gerek yok aslında diyen ve muriçi elinden kaçırdığını söyleyen

gs onu almalıydı bunu almalıydı yapan (almalıydık denmiyor almalıydı deniyor)

gs kruseyi alsaydı diyen

NKFVAS yazmaktan kaçınan

her yeni üye leylek olma ihtimali vardır diye düşündürür

İHTİMAL diyorum

bu gibi tespitlerle bu fprumun antu yuvasına dönmesinin önüne geçildi
Muric son anda bizim kapımızdan dönmedi mi? Adamı bizde aylarca istemedik mi? Adam takıma da katılmak istedi ama rakibe zorla verdiler. Kruse, Adem Ljajic, Belhanda arasından seçim yapsam Belhanda'yı asla seçmem. Adam yeteneksiz diyen yok. Ama futbol tavırlarını beğenmiyorum. Dünkü maçta da zaten belli oldu. Selçukla geçen sene frikik pozisyonu var trabzon maçı kırmızı kartı var.. var oğlu var. Sen kimsin ki neyin önüne geçiyorsun ne biliyorsun da millete sallıyorsun. iki üç tane de destekçi yakaladın diye havalanıyorsun. yazdığım max. 20 mesaj var düzgünce oku ve gs lı olduğum ihtimalini değerlendirebilrsen değerlendir sonra da gereğini yap özür dile.

Muric son anda bizim kapımızdan dönmedi mi? Adamı bizde aylarca istemedik mi? Adam takıma da katılmak istedi ama rakibe zorla verdiler. Kruse, Adem Ljajic, Belhanda arasından seçim yapsam Belhanda'yı asla seçmem. Adam yeteneksiz diyen yok. Ama futbol tavırlarını beğenmiyorum. Dünkü maçta da zaten belli oldu. Selçukla geçen sene frikik pozisyonu var trabzon maçı kırmızı kartı var.. var oğlu var. Sen kimsin ki neyin önüne geçiyorsun ne biliyorsun da millete sallıyorsun. iki üç tane de destekçi yakaladın diye havalanıyorsun. yazdığım max. 20 mesaj var düzgünce oku ve gs lı olduğum ihtimalini değerlendirebilrsen değerlendir sonra da gereğini yap özür dile.
uzatma

NKFVAS katılıyor musun

yada bjkli varsa as
bunu yapmayarak şüpheleri arttıyorsun

utanmasan muriç > falcao yazacakmışsın

bunu yapmayarak şüpheleri arttıyorsun

utanmasan muriç > falcao yazacakmışsın
Yanlış yaptın bence hiç devam ettirme neye inanmak istiyorsan öyle devam et. Ama insanları suçlamadan önce birkaç kez düşün bence bundan sonra. Sana destek veren iki-üç kişide hemen atladı sanki gömü bulmuş gibi kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim.

vakti geldi #yallaharabistana

malhanda.webp

Teklif gelmiyor ki 9 10 m olsun
Ozaman niye satma derdine dustunuz, 1 kotu hazirlik mac sonrasi Belhanda'ya sallayanlar mi dersin, hazirlik kampinda iyi maclar cikaran Mariano'ya dun gosterdigi performans sonrasi dede yorumunu yapanlar mi dersin, 17 yasindaki cocuga sallayanlar mi dersin, bizim taraftarlari anlamak zor.

Ozaman niye satma derdine dustunuz, 1 kotu hazirlik mac sonrasi Belhanda'ya sallayanlar mi dersin, hazirlik kampinda iyi maclar cikaran Mariano'ya dun gosterdigi performans sonrasi dede yorumunu yapanlar mi dersin, 17 yasindaki cocuga sallayan mi dersin, bizim taraftarlari anlamak zor.

Ben geldiğinden beri sallıyorum diğerlerini bilemem.

belhandayi hoca gondermedi ocakta
yonetim gonderecekti
taraftarla ne alakasi varsa
heralde arkadas kendini iyi hissetmek icin kendi gibi dusunmeyenler yuzunden kulubun geri kaldigini beyan ederek rahatlama sagliyor

Hoca veya yönetim farketmez. Kim hata yapıyorsa eleştirmek lazım.
senelerdir transfer dönemlerinde çok ciddi hatalar yapılıyor.Ve taraftar gerekli tepkiyi vermeyerek buna çanak tutuyor..

Benim ne demek istediğimi anlayamamış , hala transferi taraftar değil sevgili hocası yapıyor diyor.İşte ben bunlardan bahsediyorum.Adamı gözünü fatih terim nefreti bürümüş. Galatasaray menfeati kimin umrunda.Ya yönetimci ya terimci..

Galatasarayın menfeati için teklifde varsa belhanda elden çıkarılmalı. Bu transferi gerçekleştirmeyen adam kim olursa olsun hata yapar.Bu hoca olur yönetim olur veya ikisi birden.. ama ne olursa olsun çok büyük hata yapmış olunur.

Ve artık bu kadar basit hatalar yapılmamalı.Taraftarında geneli senelerdir yönetimleri körü körüne savunduğu için bu işde sorumludur diyorum.

Hoca veya yönetim farketmez. Kim hata yapıyorsa eleştirmek lazım.
senelerdir transfer dönemlerinde çok ciddi hatalar yapılıyor.Ve taraftar gerekli tepkiyi vermeyerek buna çanak tutuyor..

Benim ne demek istediğimi anlayamamış , hala transferi taraftar değil sevgili hocası yapıyor diyor.İşte ben bunlardan bahsediyorum.Adamı gözünü fatih terim nefreti bürümüş. Galatasaray menfeati kimin umrunda.Ya yönetimci ya terimci..

Galatasarayın menfeati için teklifde varsa belhanda elden çıkarılmalı. Bu transferi gerçekleştirmeyen adam kim olursa olsun hata yapar.Bu hoca olur yönetim olur veya ikisi birden.. ama ne olursa olsun çok büyük hata yapmış olunur.

Ve artık bu kadar basit hatalar yapılmamalı.Taraftarında geneli senelerdir yönetimleri körü körüne savunduğu için bu işde sorumludur diyorum.

Iyiki son iki senedir bu kadar hata yapiyoruz ki, iki defa sampiyon olmusuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt