#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıldırıyorlar ya ahahh dün attigi calima biri de sey yazmisti cok yavas gecti adami, digeri de onu zaten bostu ben bile topu surerdim yaziyo haha bu kafalar burada ahkam kesiyo ama futbola dair

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

200px-TV8.5_Logosu.png

Bu adam orta sahamızda olduğu sürece belirli bir oyun sistemi oturtamayız kendisi gününde olduğu zaman her ne kadar fark yaratsada çoğu zaman el bombası gibi maalesef kendisi yerine daha oturaklı bir adam almazsak bizim için sıkıntı olabilir umarım iyi bir teklif alırızda göndeririz ama bu saatten sonra zor.

Kötü oyuncu değil lakin bu herife bir türlü güven duyamıyorum. Ayrıca şut çekemeyen 10 numara fikrini hala daha benimseyemedim sanırım. Sırtında 10 değil 8 numara olsa bakış açım bir miktar farklı olabilirdi. Ama ilginçtir Fatih Hoca'nın manevi evladı gibi.

Kötü oyuncu değil lakin bu herife bir türlü güven duyamıyorum. Ayrıca şut çekemeyen 10 numara fikrini hala daha benimseyemedim sanırım. Sırtında 10 değil 8 numara olsa bakış açım bir miktar farklı olabilirdi. Ama ilginçtir Fatih Hoca'nın manevi evladı gibi.
Özellikle kalenin önüne otobüs çeken takımlara karşı zorlanıyoruz bu özelliğinden dolayı ben kendisinin yerine en kötü oyunun sadece hücum kısmını oynayan ama en azından kilit açabilen bir oyuncuyu tercih ederim.

Kendisi hazır para ediyorken araplara itelenmeli ve yerine ceza sahası dışından etkili şut çeken ve frikik kullanabilen 10 numara almalıyız.

Kendisi hazır para ediyorken araplara itelenmeli ve yerine ceza sahası dışından etkili şut çeken ve frikik kullanabilen 10 numara almalıyız.
Kendisi satılırsa kesinlikle 10 numara alınmamalı. Günümüzde 10 numara devri geçti bence. Kalitesi tartışılmaz bir 8 numara almalıyız.

Kendisi satılırsa kesinlikle 10 numara alınmamalı. Günümüzde 10 numara devri geçti bence. Kalitesi tartışılmaz bir 8 numara almalıyız.
O tarz adamlara bütçemiz yetmez malesef. Bende isterim o tarz bi ortasaha kurgusu ancak Modern 8 numaralar 20-25m den başlıyor o yüzden bence sağlam bi 6 numara alıp seri ile birlikte talisca ya da alex texeria gibi iş bitirici bir 10 numara alırız. Unutmayalım avrupa da en büyük başarılarımızı hagi ve sneijder gibi iş bitirici 10 numaralarla yakaladık.

O tarz adamlara bütçemiz yetmez malesef. Bende isterim o tarz bi ortasaha kurgusu ancak Modern 8 numaralar 20-25m den başlıyor o yüzden bence sağlam bi 6 numara alıp seri ile birlikte talisca ya da alex texeria gibi iş bitirici bir 10 numara alırız. Unutmayalım avrupa da en büyük başarılarımızı hagi ve sneijder gibi iş bitirici 10 numaralarla yakaladık.
Sneijder gibi 10 numaraya da paramız yetmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt