#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle oynayacaksan kalabilirsin valla. hatta böyle oyun oynayan adam yok. herkes eli belinde, 2-3 kişi koşuyor diğerleri çivi gibi. sanki takım belhandanın kendi takımı da diğerleri de elin eşeğini arar misali göstermelik eşek arıyorlar. adem, jimmy ve belhanda dışında takım için kıçını yırtan bi adam daha görmedim. bunların disiplininden kim sorumlu bilemiyorum kimden hesap sormamız lazım

ilk senesinde 9 milyona alındı diye biraz kızdım doğrusu. ilk sene de aptallıklarıyla haklılığımı gösterdi. 2. senesiinde bilhassa ikinci yarıda tükürdüğümü yalattı, tabi geçen seneden şu güne kadar da tükürdüğümüzü yalamayalım diye savunamadıkta orda burda. uzun süredir de takımda tek mücadele eden adam olduğu için artık daha fazla haksızlık etmeye gerek yok. evet sövdük saydık hateri olduk ama şu bir gerçek ki adil olduğumuzdatakımda son eleştirileceklerden birisi bence.

ha kendi fan boylarının abarttığı kadar messi de değil tabi. tabi bu davranışların refleks olduğunu düşünüyorum. foruma üye klmadığım zamandada en fazla tartışma konusuydu yazmak bugünlere nasipmiş

yetenek ve ayak bileğinin kusursuzluğu bence emre mor ile beraber safi yetenek. %100 saf bir yetenek olduğundan eski haterları, fanboyları ve mevcut haterları hem fikir olmalıdır.

ara pasları ve oyun görüşü, burda ben ligin en iyisi olarak görüyorum. genelde avrupa takımlarından izlediğimiz oyun ve pas tarzı esintisi sunuyor tabi bazen saçmaladığıda oluyor ama hiç akla gelmeyen derinleme pasları çok çok faydalı. bayernde stoplerler bile yapıyor bunu fenerin 6 1 lik maçına bakın stoperler kendi sahasından fener cezasahasına derinleme pas atıyolar. bizde bunu yapan tek adam buydu şimdi ben jimmyi de beğendim bu konuda açıkcası dikine ara pası atan adam sayımız 2ye yükseldi. burda da hem fikir olalım

gelelim kısa pas konusuna, takımdaki en kötü bu olabilir. onca uzun derin pas atan adam saçma sapan kısa paslar atıyor ben bunu anlayamıyorum. bunu da sevenleri göz önünde bulundursun.

gelelim mental yönüne.
bazen canınız bi hobi yapmak ister veya bi eşyayı bozup başka bir dolap kitaplık vs yaparsınız ya böyle bi şevk gelir. ya da bazen halısaha maçı yapasınız gelir bazen de off keşke gitmesek yağmur yağsa dersin. bu adamın top oynaması onun gibi. ulan bugün benim futbol oynayasım var derse eğer vay haline rakip takımın. kesinlikle durdurulamaz. şampiyonluk maçında başakşehire karşıda gol attı sayılması attırdı sayılmadı maç sonuna kadar sayılmasa her dk gol atacak gibiydi. işte o maçta ben bu herifi tamam dedim benimsiyorum artık. ilk defa belhanda napar eder bu maçı aldırır dediğim maç başakşehir maçıydı.

ama gel gelelim, bu adam mental bi enkaz. fatih terim gibi bunun kaprislerini ve ruh halini anlayan bi adam olmazsa sıçarız biz net. ya biriyle tartışır ya küserse ki küsmeye meyilli o zaman biz ne yapacağız. tamam yetenekli de ne kadar güvenilir bi adam bunu da sevenleri göz önünde bulundursun.

ben buna karşı negatiftim geçen sene lig sonuna doğru nötr duruma döndüm. başakşehir maçında ilk defa benimsedim ve pozitife geçtim. bu takımı tutuyorsam onun faydasını isterim. sevmediğim adam gol attı diye üzülmem. daha önce yaptım gerek yok. bir de sevmediğin adam olduğunda onun yaptığı hatalar göze daha çok batıyor eleştirilme nedenide sevmeyeni fazla çünkü.

ben pes ettim, ama bu demek değil ki fan boyları ve trolleri bu işi kazandı, hayır öyle bi dünya yok. canı istediğinde iyi bi oyuncu oluyo diye 24 saat övecek deiliz. 3 milyonu cukka ediyosa görevi iyi oyuncu olmak. ne övdüğünüz kadar dünyanın 7 harikası, ne de haterlerinin söylediği kadar yetersiz bir oyuncu.

fatih hoca varken öyle böyle gideriz de ft giderse bu adamın canı top falan oynamak istemeyecek.
kısacası ihtilaflı iki taraf var bi taraf oldukça negatif, diğer taraf tam zıttı. iki taraf orta yolda buluşursa bu ilginç oyuncu makul bir şekilde hak ettiği ya da hak etmediği fazla övgülerden arınabilir.

okuyanlara teşekkürler

Yine birkaç olmadık hata yaptı ama maç genelinde iyi ve etkiliydi; hep böyle oynarsa olumsuz laf etmem. Gol atmamış olsa da aynısını söylerdim...

Yalnız bu adamdan 8 numara olmaz; her şeyi birden yapmaya çalışınca dağılıyor. Formda olduğu zaman orta saha hattında en ofansif oyuncu olarak oynamalı...

Yine birkaç olmadık hata yaptı ama maç genelinde iyi ve etkiliydi; hep böyle oynarsa olumsuz laf etmem. Gol atmamış olsa da aynısını söylerdim...

Yalnız bu adamdan 8 numara olmaz; her şeyi birden yapmaya çalışınca dağılıyor. Formda olduğu zaman orta saha hattında en ofansif oyuncu olarak oynamalı...
Yanindakiler mücadele etse her şeyi yapmaya çalışmaz, tek basina idare ediyor

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yalnız macin 20 dakikasindan sonra efsane oynadi takimda tek oynayan herif. Soyle macin baslarinda penalti falan alirsak verelim atsin sonra yaslan arkana izle şovu. Takımda akıllı adam yok manyak kaynıyor

macin adamiydi bunu demek zor degil. kendisini sevmesemde iyi oynadiginda iyi oynadi derim. Nando ile maci aldi

Tam olarak kimdi hatirlamiyorum ama mac konusunda birisi yorum yapmisti, bugün takimin en vurdumduymaz adami en isteklisi diye. Kesinlikle öyleydi, cogu oyuncumuz eli belinde laylaylom gezerken bu cabalayip duruyordu.

Bugün begendim. Keske hep böyle olsa. Bugün beni acik ara en cok sinirlendiren adam Marcao'ydu. Elimde olsa kafasina ucan tekme atardim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt