- 18 Mayıs 2011
- 52.978
- 56.849
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amon tonrumBakayoko Seri Belhanda kuş ölümleri.
Burdayım hiç bir yere gitmiyorum dedi bu akşam.
Yalnız yok yere sarı kart yedi, ya rakip takım ya hakemler üzerine oynuyor buna çözüm bulmak lazım.
Hakemler sahipsiz gördügü icin üzerine oynuyorlar. Galatasaray taraftari ilk sezonlarda Melo´yu mesela saglam korumustu, hakemler cekiniyordu kendisine dokunmakta. Besiktas macinda firtina kopardik resmen, video üzerinden sivi kanitlama olayina kadar getirdik durumu. Ancak Fener ve Besiktaslilarin baskilari sonucu yavas yavas üzerine gitmeye basladilar sonrasinda. Simdi bu konuda, Melo´nun cok profesyonel oldugunu iddia edenler var, ama aslinda Melo´yu hasbelkader taniyan Belhanda kadar kontagin kirik oldugunu anlamistir. Hakemler Melo´dan cekiniyordu.
Belhanda´yi ise bastan sahipsiz buldular, eyyamci hakemler kime nasil davranacagini iyi bilirler. Fenerbahce ve Antalyaspor maclarindaki kartlari komedi, hic bir büyük takim oyuncusuna bukadar kolay kart cikartmazlar. Son Fenerbahce derbisinde yedigi ilk sari kart komedi. Bugün ayagini net oglu net cektigi pozisyonda yine komik bir sari kart.
Hakemler biliyor Belhanda´nin taraftar nezdinde sahipsiz oldugunu. Ve taraftarin olasi bir haksiz kirmizi kartta hakemlere degil, Belhanda´ya yüklenecegini. Belhanda´nin hakederek yedigi tek kirmizi kart Trabzonspor maci. Orada bile iddia ediyorum ki, skor 0:2´ken fenerli bir oyuncu o hareketi yapsa, muhtemelen o karti yemezdi. Skrtel hareketini yaparken top ile alaka bile yoktu, adamlar vermedi cift dalan herife kirmizi karti.
Uzun lafin kisasi. Taraftarin bu Belhanda´yi sahipsiz birakan tutumu sürdügü sürece, hakemler agresif ve kontrolsüz tutumunun üzerine oynayip, dan diye Belhanda´nin kafasina vurmaya devam edeceklerdir... Bizde toplam kariyerinde 4 kirmizi kart gören Melo´nun, ayni süre icinde Italya´da 8 tane kirmizi kart görmesinin bir nedeni vardi. Eyyamci hakemler icin Belhanda acik bir hedef resmen.
Türkiye´de hakemler bir oyuncuya dokundugunda, ortada yanabilecegini hissetmelidir... Belhanda´da ise haksiz yada ucuz sekilde atsalar bile, taraftarin hakemden ziyade, Belhanda´nin üzerine baski yapacagini biliyorlar. Türk hakemleri icin resmen kebap.
penaltı pozisyonunda sayıp sövdü biraz orada bişey yapamamıştıO pozisyona yapacak bir şey yok.Hakemin faul yorumunu yapması absürd değil de neye göre sarı kart dedi ben hala anlamadım.Sarı kartla hiç alakası yok.