#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naamloos.webp

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bu maçtan sonra kendisinden haz etmeyenler ona farklı gözle bakmaya başlayacak. Sahanın en iyisiydi. Değişik bir adam. Takım iyi oynamaya başlayınca yaptığı bir hareketle güzel oyunun içine edebiliyor. Hiçbir şey yokken yaptıklarıyla şapkadan tavşan çıkarabiliyor. Kariyerinde daha büyük takımlarda olabilirdi. Bu dengesizliği saha dışında yaptığı tercihlere de yansımış. Umarım bu başlangıcı sezona yayar ve bu sene takım için daha farklı kimliğe bürünür.

Şaşırtıcı derecede çok iyi oynadı. Feghouli'nin yokluğunda, Mariano'nun da pek iyi oynamadığı bir günde tek başına oldukça iyiydi.

Hakemler sahipsiz gördügü icin üzerine oynuyorlar. Galatasaray taraftari ilk sezonlarda Melo´yu mesela saglam korumustu, hakemler cekiniyordu kendisine dokunmakta. Besiktas macinda firtina kopardik resmen, video üzerinden sivi kanitlama olayina kadar getirdik durumu. Ancak Fener ve Besiktaslilarin baskilari sonucu yavas yavas üzerine gitmeye basladilar sonrasinda. Simdi bu konuda, Melo´nun cok profesyonel oldugunu iddia edenler var, ama aslinda Melo´yu hasbelkader taniyan Belhanda kadar kontagin kirik oldugunu anlamistir. Hakemler Melo´dan cekiniyordu.

Belhanda´yi ise bastan sahipsiz buldular, eyyamci hakemler kime nasil davranacagini iyi bilirler. Fenerbahce ve Antalyaspor maclarindaki kartlari komedi, hic bir büyük takim oyuncusuna bukadar kolay kart cikartmazlar. Son Fenerbahce derbisinde yedigi ilk sari kart komedi. Bugün ayagini net oglu net cektigi pozisyonda yine komik bir sari kart.

Hakemler biliyor Belhanda´nin taraftar nezdinde sahipsiz oldugunu. Ve taraftarin olasi bir haksiz kirmizi kartta hakemlere degil, Belhanda´ya yüklenecegini. Belhanda´nin hakederek yedigi tek kirmizi kart Trabzonspor maci. Orada bile iddia ediyorum ki, skor 0:2´ken fenerli bir oyuncu o hareketi yapsa, muhtemelen o karti yemezdi. Skrtel hareketini yaparken top ile alaka bile yoktu, adamlar vermedi cift dalan herife kirmizi karti.

Uzun lafin kisasi. Taraftarin bu Belhanda´yi sahipsiz birakan tutumu sürdügü sürece, hakemler agresif ve kontrolsüz tutumunun üzerine oynayip, dan diye Belhanda´nin kafasina vurmaya devam edeceklerdir... Bizde toplam kariyerinde 4 kirmizi kart gören Melo´nun, ayni süre icinde Italya´da 8 tane kirmizi kart görmesinin bir nedeni vardi. Eyyamci hakemler icin Belhanda acik bir hedef resmen.

Türkiye´de hakemler bir oyuncuya dokundugunda, ortada yanabilecegini hissetmelidir... Belhanda´da ise haksiz yada ucuz sekilde atsalar bile, taraftarin hakemden ziyade, Belhanda´nin üzerine baski yapacagini biliyorlar. Türk hakemleri icin resmen kebap.

Attigi gol ustalik resmen. O kisa mesafeden o sutu çikarmak neredeyse imkansiz. Hazirlanisinda seri nin katkisi çok büyük. Hem pas hemde önünü açmasi.

Seri Bu herife yakin oynamali

fatih hoca birini seviyorsa mutlaka sebebi vardır.

21 Temmuz 2010 da çoğunuz hatırlamaz ama fenerbahçe ile hazırlık maçı oynamıştık. maç öncesi baktım fatih hoca taraftar ile tokalaşıyor ve tribünlere sevgi gösteriyor. o sırada imza isteyen bir ablamız elini uzattı, fatih hoca da elini tutup selfie çekindi.

maç sonunda o ablayı buldum. fatih hoca elinin tuttuysa keramet vardır deyip o ablayla sevgili olmaya başladık. şuan hala o ablayla evliyim ve çok mutluyum.

teşekkürler hocam

Burdayım hiç bir yere gitmiyorum dedi bu akşam.

Yalnız yok yere sarı kart yedi, ya rakip takım ya hakemler üzerine oynuyor buna çözüm bulmak lazım.

O pozisyona yapacak bir şey yok.Hakemin faul yorumunu yapması absürd değil de neye göre sarı kart dedi ben hala anlamadım.Sarı kartla hiç alakası yok.

Hakemler sahipsiz gördügü icin üzerine oynuyorlar. Galatasaray taraftari ilk sezonlarda Melo´yu mesela saglam korumustu, hakemler cekiniyordu kendisine dokunmakta. Besiktas macinda firtina kopardik resmen, video üzerinden sivi kanitlama olayina kadar getirdik durumu. Ancak Fener ve Besiktaslilarin baskilari sonucu yavas yavas üzerine gitmeye basladilar sonrasinda. Simdi bu konuda, Melo´nun cok profesyonel oldugunu iddia edenler var, ama aslinda Melo´yu hasbelkader taniyan Belhanda kadar kontagin kirik oldugunu anlamistir. Hakemler Melo´dan cekiniyordu.

Belhanda´yi ise bastan sahipsiz buldular, eyyamci hakemler kime nasil davranacagini iyi bilirler. Fenerbahce ve Antalyaspor maclarindaki kartlari komedi, hic bir büyük takim oyuncusuna bukadar kolay kart cikartmazlar. Son Fenerbahce derbisinde yedigi ilk sari kart komedi. Bugün ayagini net oglu net cektigi pozisyonda yine komik bir sari kart.

Hakemler biliyor Belhanda´nin taraftar nezdinde sahipsiz oldugunu. Ve taraftarin olasi bir haksiz kirmizi kartta hakemlere degil, Belhanda´ya yüklenecegini. Belhanda´nin hakederek yedigi tek kirmizi kart Trabzonspor maci. Orada bile iddia ediyorum ki, skor 0:2´ken fenerli bir oyuncu o hareketi yapsa, muhtemelen o karti yemezdi. Skrtel hareketini yaparken top ile alaka bile yoktu, adamlar vermedi cift dalan herife kirmizi karti.

Uzun lafin kisasi. Taraftarin bu Belhanda´yi sahipsiz birakan tutumu sürdügü sürece, hakemler agresif ve kontrolsüz tutumunun üzerine oynayip, dan diye Belhanda´nin kafasina vurmaya devam edeceklerdir... Bizde toplam kariyerinde 4 kirmizi kart gören Melo´nun, ayni süre icinde Italya´da 8 tane kirmizi kart görmesinin bir nedeni vardi. Eyyamci hakemler icin Belhanda acik bir hedef resmen.

Türkiye´de hakemler bir oyuncuya dokundugunda, ortada yanabilecegini hissetmelidir... Belhanda´da ise haksiz yada ucuz sekilde atsalar bile, taraftarin hakemden ziyade, Belhanda´nin üzerine baski yapacagini biliyorlar. Türk hakemleri icin resmen kebap.

Bence bunu demek için cidden maç izlememiş olmak gerekiyor. Melo duracağı yeri çok iyi biliyordu her zaman, genelde topla karışık rakiplere sert girdiği için tansiyonu yükseltirdi. Melo bizde hiçbir zaman mal mal kırmızı kart görecek hareketler yapmadı, çok çok azdır belki.

O pozisyona yapacak bir şey yok.Hakemin faul yorumunu yapması absürd değil de neye göre sarı kart dedi ben hala anlamadım.Sarı kartla hiç alakası yok.
penaltı pozisyonunda sayıp sövdü biraz orada bişey yapamamıştı
hakemde sonra kafaya takıp fırsat kolladı işte

Belhanda'yı hırslı gördüm. Top istedi hep alamayıncada tepki gösterdi. Sorumluluk alıyor. Bu sezon çok daha iyi olacak inşallah. Seni savunacağız.

Topu alınca etkili kullanıyor. Bazen top alamadığı için oyun içinde etkisiz kalıyor bence.

Gole kadar yine dangalakça oynuyordu ki golden sonra 60 dakika boyunca çok iyi oynadı. Hep böyle oynar umarım. Golü de mükemmeldi. :sarıkalp::kırmızıkalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt