#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda düşmanlarına selam yolluyor;

ezgif.com-video-to-gif.gif

Belhanda'nın bu performansı beni çok mutlu etti özellikle geçen sene 2. yarıda artan performansının devam ettiğini görmek çok güzel

39 dakika hiçbir şey yapamadı, gol attıktan sonra ise çok iyi oynadı. Kafasını verdiğinde müthiş topçu zaten yeteneğinden şüphe yok fakat bazen kolay kopabiliyor oyundan.

@Gökhan Kim

konudan atıldığım için yazamadım. hiç voleybol izlemedim güzelim pek anlamamda zaten. sadece kendi çapımda futbol biliyorum diye düşünüyorum

Bu adamın haterları arasında ciddi ciddi iyi oynayıp gol attığında uzulenler var maç konusunda dikkat ettimde kendi acımdan söylüyorum en nefret ettiğin futbolcu gol atsa takımım için senin d..... ğını yiyeyim moduna geçerim belki 1 hafta sonra söverim ama o anlık ciddi ciddi bu adam kötü olsun gerekirse takım yenilsin kafasındakiler var ..

Demekki iyi oynadığı zaman hakkını veriyor muşuz; en çok eleştiren kaç kişi olumlu yorum yaptı...

Kendisini çok sevenlerde de aynı olgunluğu görmek isterdim ancak maalesef çoktan sınıfta kaldılar bu bakımdan. En kepaze oynadığı maçta bile ya cımbızla bir tane iyi hareketini seçerler, yahut birkaç gün ölü numarası yapıp sonra kaldıkları yerden devam ederler...

Gönül ister, hep iyi oynasın, hep beraber övüp göklere çıkaralım...

galatasaray futbol takımında hücumdaki tek hareketli adam.

ama bu yetmez. yetmediği görülüyor zaten.

tek hareketli hücumcuyla türkiye liginde bile zirvede kalamazsın.

Adamı beğenmiyorum ama gitsin de diyemiyorum,işte öyle bir topçu...

Burdayım hiç bir yere gitmiyorum dedi bu akşam.

Yalnız yok yere sarı kart yedi, ya rakip takım ya hakemler üzerine oynuyor buna çözüm bulmak lazım.
Terim ona geçen sene ki Trabzon maçından sonra sağlam konuşmuştu o günden beri kırmızı görmüyor hatta rakipler üstüne oynasa da ileriye götürmüyor bence akıllandı Terim'i artık baba gibi görüyor ve çok seviyor o yüzden daha sakin kalmaya çalışıyor

Bugün Muslera'yla birlikte sahanın tek fark yaratan oyuncusuydu. Geçen Başakşehir maçı da dahil olmak üzere alınan son 2 kupada, hücum anlamında en büyük katkıyı veren oyuncu oldu. Bugünkü maçtan önce hala son Başakşehir maçını ve 20 dakikada takımı soktuğu 4-5 gol pozisyonunu hatırlayıp keşke hep böyle oynasa diyordum, bugün de o performansını araya giren 3 aya rağmen kaldığı yerden devam ettirdi. İnşallah bu yıl çok daha gole yakın bir Belhanda izleriz, onu gerçekten hedef olarak koyduğunda en azından bizim ligde ceza sahasında Belhanda'dan daha maharetli 10 numara yok denecek kadar az. Araya giren Afrika Kupası'na, 3 aylık Türkiye'den uzaklığına ve kupa zaferi sarhoşluğuna hiç aldırmadan her şartta takımın fizik olarak en hazır, en diri oyuncusu olmasına ise saygı duymaktan fazlasını yapamıyorum. O gördüğü sarı kart da Halil Umut isimli tetikçinin bok yemesinden başka bir şey değildi. Sarı kartı, faulü geçtim, yine Belhanda'nın insanüstü gayretiyle başlayacak %90'luk gol fırsatından etti Galatasaray'ı. Üstüne koyarak devam Aslan parçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt