#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi an gelir o cocuk icindeki 9 kuyruklu tilkiyi cikarir alayin

Abi ayni şekilde ben de denizli macinda falan berbat olduğunu söyledim. Ama ben trollugune de yapmiyorum bu adami seviyorum tıpkı kucuklugumde henry'yi sevdiğim gibi. Daha once hic böyle baglanmamistim bi futbolcumuza hagi dahil niye bilmiyorum
Cidden neyi etkiledi seni :asd: :asd:

Bizim takımda fegh,falcao,babel haricinde gerçekten standart üstü, yani dünyada her takımda bi sekilde oynayabilir hissi veren, maçın kaderini değiştirebilecek topcu var mı

Belki olağan şüpheliler seri, lemina ve bi yerde takılacak olsa da belhanda.

Görevini yapan oyuncuların da az hata yapıyor diye abartıldığını düşünüyorum.
Bknz : Nzonzi - Tabi bu adamın stili ve pozisyonundan da kaynaklanıyo.

Müdahale Ali Palabıyık’ın gözünün önünde oluyor. Hakem Belhanda'nın çenesinin kırıldığı bu pozisyonda bırakın kart göstermeyi, faulü Kasımpaşa lehine verdi. Bu diz darbesi yüzünden Galatasaray'lı bir futbolcunun çenesinde birden fazla kırık meydana geldi. Sadece bu konuların konuşulduğu bir nöbet gerek foruma.

Müdahale Ali Palabıyık’ın gözünün önünde oluyor. Hakem Belhanda'nın çenesinin kırıldığı bu pozisyonda bırakın kart göstermeyi, faulü Kasımpaşa lehine verdi. Bu diz darbesi yüzünden Galatasaray'lı bir futbolcunun çenesinde birden fazla kırık meydana geldi. Sadece bu konuların konuşulduğu bir nöbet gerek foruma.

Bunu diyordum işte. Veysel' in hareketinin doğal ve pozisyon gereği 'kaza' olduğuna hiç kimse inandıramaz beni. Kasten ve olanca gücüyle diz darbesini indiriyor, lamı cimi yok bunun...

Allah muhafaza, aynı hareketi dizi yerine ayağıyla yapmış olsaydı, ''Adam öldürmeye tam teşebbüs'' suçundan yargılanması ve ağır hüküm giymesi gerekirdi!..

Ali Palabıyık denen 'tetikçi' hakem paçavrasının marifeti olarak, bu pozisyon ve Aytaç kazmasının defalarca yaptığı sarı-kırmızılık hareketler mutlaka gündeme getirilmeli, geç bile kalındı. Yönetim, Devlet ve bağlantılı kurumlarla olan Riva-Florya işleri uğruna bazı şeyleri görmezden geliyor sanırım...

Bunu diyordum işte. Veysel' in hareketinin doğal ve pozisyon gereği 'kaza' olduğuna hiç kimse inandıramaz beni. Kasten ve olanca gücüyle diz darbesini indiriyor, lamı cimi yok bunun...

Allah muhafaza, aynı hareketi dizi yerine ayağıyla yapmış olsaydı, ''Adam öldürmeye tam teşebbüs'' suçundan yargılanması ve ağır hüküm giymesi gerekirdi!..

Ali Palabıyık denen 'tetikçi' hakem paçavrasının marifeti olarak, bu pozisyon ve Aytaç kazmasının defalarca yaptığı sarı-kırmızılık hareketler mutlaka gündeme getirilmeli, geç bile kalındı. Yönetim, Devlet ve bağlantılı kurumlarla olan Riva-Florya işleri uğruna bazı şeyleri görmezden geliyor sanırım...

GSC Forumda da henüz yeterli duyarlılık oluşmadığını düşünüyorum bu konuda. En azından sürekli güncel, iyi bir başlık hala açılmış değil bu konularla ilgili olarak. Oyununu sev ya da sevme ya da sonuna kadar eleştir. Galatasaray forması giyen, bu kulupten maaş alan bir futbolcunu diz atarak sakatlamışlar, hakem karşı takıma faul vermiş, istisnalar dışında ses çıkmıyor nerdeyse.

bana gore de tam tersi milletin sardigini gorunce belhanda dostu oldum yoksa standart bi topcu
garip bi yer bu thread o yuzden oluyor galiba bu ustat
aynen
sen de kızıyosun başkası da
sonra yorumlara bakıp nefret görüyorsun ve maç kaybının tek suçlusu ilan edildiğini görüp üstelemeden konuyu okuyup tartışmaya ksrışmadan çıkıp gidiyorsun

aradan haftalar geçiyor ve bu durum hep böyle oluyor. en son insanlara, bu adam iyi değil de takım süper top oynayacakta bu mu oynatmıyor diyerek önce ortadaki haksızlığı düzeltmeye çalışıyorsun. kızgın kitle ise zaten kızgın olduğu için arada kaynıyorsun. sonra durum kötüye gidiyor ve savaş

bir bskıyorsun hiç istemediğin anda savaşın ortasında, belhanda devletinin askeri olarak cephede savaşıyorsun. halbuki bu devletin askeri olmayı sen hiç istemedin bile, şartlar seni bu yolda kurşun atmaya ve kurşun yemeye itti.

işte bizim hikayemiz bu, gazamız mübarek, kılıcımız keskin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt