#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taze rakibi parçalamış belhanda suratı 🤫 iyi geceler
IMG_20190917_002104.webp

Ercan Vardi bi arada oda sıki belhandaciydi onu aratmiyorsun
@Ercan Kınay Belhanda dışındaki konularda da kayda değer paylaşımlarda bulunurdu, futboldan anlayan biri olarak kaldı aklımda; Belhanda konusundaki fanatikliği tam olmasa da biraz trollizm içeriyordu sanki?!..(Sahi n'oldu bu adama, ban mı yedi, küstü mü, isim mi değiştirdi?)...

Bu kardeşimizin ise Belhanda için beslediği ''Romantizm'' dışında bir özelliği dikkatimi çekmedi şu ana kadar...

@Ercan Kınay Belhanda dışındaki konularda da kayda değer paylaşımlarda bulunurdu, futboldan anlayan biri olarak kaldı aklımda; Belhanda konusundaki fanatikliği tam olmasa da biraz trollizm içeriyordu sanki?!..(Sahi n'oldu bu adama, ban mı yedi, küstü mü, isim mi değiştirdi?)...

Bu kardeşimizin ise Belhanda için beslediği ''Romantizm'' dışında bir özelliği dikkatimi çekmedi şu ana kadar...
Fernandoyu da sevmezdi Girmiyor yada yazmiyor buyuk ihtimalle ceza alacak biri dehildi kendisi

Sahada ki pas trafiğini yönetecek başka adam mı var da Belhanda sakatlansın , sezonu kapatsın diyebiliyor insanlar anlamıyorum.

Etrafımda da böyle. Kimi faydalı buluyor adamı , kimide çöp diyor. Bakıyorum faydalı bulanlar bir zamanlar futbol oynamış , toprak sahada çamur yutmuş işi bilen insanlar. Beğenmeyenler de locadan tv den maç izleyen çekirdekçi dediğiniz tayfa.

Şu adamın oynadığı futbolu sadece futbol oynamış insanlar anlayabiliyor sanırım. Geri kalanlar ya tipine , ya forma numarasına takılmış kalmış.

Demek ki her futbol izleyen futboldan anlayacak diye bir kural yok.
Toprak sahada camur yutmaktan ileri gidememislerin Belhandayi begenmesi onun iyi futbolcu oldugunu gostermez.

Belhanda aslinda tam bir charizard. Isine geline her seyi yapar 😂

Adama bosuna Brutalanda dememisler... Harbiden de charizard herif...

"Ist es jedoch einmal wütend, gerät es in Rage und verliert die Kontrolle. Es kann nicht mehr klar denken und zerstört alles in seiner Reichweite mit seinen Klauen und heißem Feuer, während es über das Land hinwegrauscht, und hinterlässt eine Brandwüste. Erst die völlige Erschöpfung kann es stoppen. "

"Brutalanda bir kere sinirlenince, kontrolünü kaybediyor, ve öfkeye kapiliyor. Artik saglikli düsünemeyen Brutalanda atesi, ve penceleri ile önüne gelen herseyi yok ediyor. Sadece tamamen yorulup gücünü kaybetmesi, onu durdurabilir"

Ayni Cherizard´a uyan bir tarif gibi... @Osman SEDEN

Abi ben öyle uzun uzun analiz falan yazamam simdi onun icin zamanim da yok. Futboldan da cok iyi anlarim futbolcudan da belhanda sevgimi bunun disinda tutabilirsiniz. Vaktinde oyuncu gozlemciligi yapacaktım ama üni.de oldugum icin vakit bulamam diye kabul etmedim. 🤫😂

Adama bosuna Brutalanda dememisler... Harbiden de charizard herif...

"Ist es jedoch einmal wütend, gerät es in Rage und verliert die Kontrolle. Es kann nicht mehr klar denken und zerstört alles in seiner Reichweite mit seinen Klauen und heißem Feuer, während es über das Land hinwegrauscht, und hinterlässt eine Brandwüste. Erst die völlige Erschöpfung kann es stoppen. "

"Brutalanda bir kere sinirlenince, kontrolünü kaybediyor, ve öfkeye kapiliyor. Artik saglikli düsünemeyen Brutalanda atesi, ve penceleri ile önüne gelen herseyi yok ediyor. Sadece tamamen yorulup gücünü kaybetmesi, onu durdurabilir"

Ayni Cherizard´a uyan bir tarif gibi... @Osman SEDEN
Muazzam uyum😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt