#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg bok gibiyken kimse yazmadi ilk yari konusuna, kötüye kötü diyin ama kötü olan herkese diyin burada pusuda yatıyorsunuz her mac adam oynamasa bile ona sovuluyor
maçtan sonra yorum yazarım genelde
feg için de yazdım
beni bağlamayan bir cevap senin ki
10 numara giyersen ve 3,5 mio alırsan ilk hedef senin olman gayet normal

Halı sahadan teknik birini getirsek o pasları atardı bu herif kazmaaa

Çok iyiydi. Galatasaray’ın ani kontra ataklarını başarıyla savuşturdu. Özellikle iki rahat pozisyonda ayak içiyle öyle mükemmel paslar attı ki, takdir etmemek mümkün değil.

Bence 10 numara değil artık 14 numara giymeli çünkü kalitesi ve tekniği ile bana Cruyff’ı hatırlatıyor.

Clden cikamamamizin sebebi belhanda, ligdeki durumumuzun sebebi belhanda, takimin ihtiyar heyeti olmasinin sebebi belhanda. Bok gibi takim kuran belhanda. Yüklenin arkadaslar ftye laf söyleyemeyen kayip yahudiler hepiniz gelin! @Ozan Puki 😅

Sezon geneli eleştiriyi anlarımda bazıları sosyal medya da bilhassa hala Belhanda'yı gündem yapıyor. Ömer'in zoraki çıkışı, bunun oyundan çıkışı, Selçuk'un oyuna girişi ortasahayı tamamen rakibe vermemizle sonuçlandı. Oyuncuya övgü çıkarmıyorum buradan ama Galatasaray'ın gerçeklerini ısrarla göz ardı eden bir kesim var. Kapasitesi bellidir iyidir hoştur ama mücadele etmemekle suçlamak çok yanlış. Şu maçta bile yuhalamak için çaba sarf etmek çok yanlış. Gidecekse gider devre arası biz hedef tahtasına takımı değil bireysel şekilde oyuncuları koyarsak bir yere varamayız. Şu maçta bireysel olarak hata niteliğinde tek eleştiriyi ben Japona yakarım orada adamı ya indireceksin ya vurdurmayacaksın çok net maçı verdi laf edilecekse buna edilsin.

IMG_20191126_233723.webp

'Bedevi, çölüne dön' diyen ilk arkadaşa benden Arap sabunu hediye.
bazen bokunu cıkarıyoruz bazı şeylerın bence ne kadar müsama gösterılse o kadar suistimal ediliyor
adamın ırkıyla oynadıgı topun ne alakası var anlamadım

bazen bokunu cıkarıyoruz bazı şeylerın bence ne kadar müsama gösterılse o kadar suistimal ediliyor
adamın ırkıyla oynadıgı topun ne alakası var anlamadım
Bu konu basli basina cezalik zaten, vaktinde göz yumuldugu icin her türlü hakaret kufur uçuşuyor burada. Irk olayina hic girmiyorum bile iğrenç bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt