Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ne dedim ben burda? Küfür hakaret tahrik hicbi sey yok, algı yapmanasıl konşmlar bunlar ya ne zaman şu herife kısıtlama gelicek adminler ifade özgürrlügü falan nedir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedim ben burda? Küfür hakaret tahrik hicbi sey yok, algı yapmanasıl konşmlar bunlar ya ne zaman şu herife kısıtlama gelicek adminler ifade özgürrlügü falan nedir ya
boş yapma Muhammad Belhanda senle konşmuyorum yönetime diyorumNe dedim ben burda? Küfür hakaret tahrik hicbi sey yok, algı yapma
Belhanda bize nice'den geldi sneijder de nice gitti yapamadi arabistana gitti ya orada da oyundan atilinca biraz sert yapmıştı. Belhanda sneijderden beter o yuzden akillanmis olmalilarsnejder ne alaka olum kaşınma
can ne diyon yavBelhanda bize nice'den geldi sneijder de nice gitti yapamadi arabistana gitti ya orada da oyundan atilinca biraz sert yapmıştı. Belhanda sneijderden beter o yuzden akillanmis olmalilar
Tamam iste gayet düzgün yorumumu alintilayip yazmışsın, algiya gidiyosun. Bos yapma falan yakışmıyor aşkların efendisiboş yapma Muhammad Belhanda senle konşmuyorum yönetime diyorum
Pas yeteneğide nagatomo seviyesinde ama haklısın 10 numara oynuyor. İnsan şöyle durup düşününce cidden hayret ediyor.Top tekniği Semih Kaya seviyesinde ve 10 numarada oynuyor.
hocam son dakika gol yedik diyor
genel olarak emre mor girdi diye yedik deniliyor
zaten gol yemişiz gibi şuraya bak
musleraya ne demeliTopa ayak koyuyor adama gidiyo abi muslera da atlarken elini uzatmadi ona ne demeli?

Muslerayi seviyorum ya iyi adam. Fazla maas aliyo herkes seviyo isini de yapiyomusleraya ne demeli
"canın belhandayı korudğu kadar ekibimizin kalesini korusan yeterli olur "
gibi bişey yerinde olur heralde![]()
Muslera'nin yapacak birseyi yoktu orda, onu kapali son anda reaksiyon gosterdi.Topa ayak koyuyor adama gidiyo abi muslera da atlarken elini uzatmadi ona ne demeli?
Abi adamin oraya gidisini izledi vurusunu da gördü yatti, son anda görse kilitlenirdi o pozisyonda sezdi ama yeterli olamadi benceMuslera'nin yapacak birseyi yoktu orda, onu kapali son anda reaksiyon gosterdi.