#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi adamin oraya gidisini izledi vurusunu da gördü yatti, son anda görse kilitlenirdi o pozisyonda sezdi ama yeterli olamadi bence
Son anda gorunce kilitlenmiyor iste son anda reaksiyon gosterince oyle oldu dokunamadi topa cok zor bir posisyon kaleciler icin.

Belhanda'nın bugüne kadar bizde yaptığı tek pozitif iş, FT'nin taraftarımıza ne gözle baktığını ortaya çıkarmak oldu. Taraftara küfür edene adeta "oh, iyi yapmış" dercesine destek çıkması neden FT'nin sahte bir "imparator" olduğunu ortaya koydu. Taraftara küfür Galatasaray'a küfür demektir ki, Galatasaray kulübü de FT'nin gözünde küfür edilesi bir kuruluş olsa gerek.

Belhanda'nın bugüne kadar bizde yaptığı tek pozitif iş, FT'nin taraftarımıza ne gözle baktığını ortaya çıkarmak oldu. Taraftara küfür edene adeta "oh, iyi yapmış" dercesine destek çıkması neden FT'nin sahte bir "imparator" olduğunu ortaya koydu. Taraftara küfür Galatasaray'a küfür demektir ki, Galatasaray kulübü de FT'nin gözünde küfür edilesi bir kuruluş olsa gerek.
Hakli degilsin

:crushed:

Bu kadar les bi mantik gormedim ahbord.

Dursun'nun en büyük kazığı bize bu adam. Oteldir faturalardır hepsi bi yana bu adamı aldı 4 yıllık kontratı hayvani maaşı, bonservisi, bonusları... Resmen kulübü bi bedevinin sırtına bağladık. Atsan atılmaz satsan satılmaz

Kabul ediyorsun yani bir taraftar olarak şundan küfür yemeyi? Bu Türk futbolu adam olmaz vallahi dostum.

kime dogru kufur ettigi ortada ben ustume alinmadim bulundugu yer tribune cok yakin ve edilen her turlu lafi duyabilir, kufuru uzerine alinan orda olsa herife kufur edecek ve top ayagina gelince isliklayacak tiplerdir ki bu herifin ettigi kufurden de daha cirkin bir hareket, sukur ki bu mantalitede biri olmadim ayrica adam olan x futbollarinda da boyle sacmaliklar gorunmuyor malesef, stada ego tatmini ve benim dedigim olurculuk icin giden ve defalarca oyunculari isliklamayin denmesine ragmen marifetmis gibi oyunculara islik ve kufur fisekleyen dallamalar benim gozumde belhandanin ettigi kufurleri dibine degin haketmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt