Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Yakışıklı ve Avrupa pasaportu olan bir futbolcu kötü oynadığı zaman ırkçı bir post atıldığını hatırlamıyorum. Mesela Linnes, niye çünkü adam Norveç'li.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlarsan ıslem yaparız sükrücügüm bazen gozden kacabiliyor rapor olmadan görülmüyorirkçilik cezalandirilmalidir
No no nobu baslıgın sureklı kılıtlenmesı gerek o halde
bilerek oldugunu sanmiom da ilk yarida 15-20 dk haricinde herif ceset gibiydi. onceki senelerde en azindan macin sonlarinda dinc kalirdi bu mac 55. dkda adam geriye donemez haldeydi. takimda da problem var ztn.
ama napayim seviyorum adamıKardeşim, bırak şu Belhanda fanboyluğunu. Senin burada ismine zarar geliyor. Yemin ediyorum börek gibi çocuksun, çayla yenecek gibisin. Olmuyor vallaha. @Can Esmer
O paslari real macinda andoneye atti o atamadi gelip yine adama sovdunuz biriniz övdü mu o paslari? Biriniz sovdu mu andoneye orada. Kilitlenmiş herkes belhandaya onun yüzünden takımın genel sorununu göremez olmussunuz.O paslari atsa mac 3-0 olacaktı belki.bi de gitti rakibe asist hediye etti
Araplar enayi olduklarını sneijderi alınca anlamışlardır zaten düşmezler dahaarap takımlarıda enayi Galatasaray satsa da biz alsak diye bekliyorlardır! o 4 milyon euroluk kontratla satmak imkansız.
nasıl konşmlar bunlar ya ne zaman şu herife kısıtlama gelicek adminler ifade özgürrlügü falan nedir yaO paslari real macinda andoneye atti o atamadi gelip yine adama sovdunuz biriniz övdü mu o paslari? Biriniz sovdu mu andoneye orada. Kilitlenmiş herkes belhandaya onun yüzünden takımın genel sorununu göremez olmussunuz.
snejder ne alaka olum kaşınmaAraplar enayi olduklarını sneijderi alınca anlamışlardır zaten düşmezler daha