#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışıklı ve Avrupa pasaportu olan bir futbolcu kötü oynadığı zaman ırkçı bir post atıldığını hatırlamıyorum. Mesela Linnes, niye çünkü adam Norveç'li.

İnşallah bu akşam Galatasaray formasıyla son maçını oynamıştır. Çıkana kadar bugün dahi emeğinden şüphe etmedim ama Galatasaray'ın aradığı kaliteye geçtim normal bir 10 numarayı, Ömer Bayram kadar yaklaşamadığını kabul etmek gerek. Bugün mecburen oynayacaktı, Allah bir daha muhtaç etmesin.

abi cidden bazen bakıyorum diyorum ki "biz mi çok ön yargılıyız? adam çabalıyor mu acaba" diyorum. sonra bir uzun pas veriyor. top rakipte. diyorum ki seviyesi: ümraniyespor.

bilerek oldugunu sanmiom da ilk yarida 15-20 dk haricinde herif ceset gibiydi. onceki senelerde en azindan macin sonlarinda dinc kalirdi bu mac 55. dkda adam geriye donemez haldeydi. takimda da problem var ztn.

Kardeşim, bırak şu Belhanda fanboyluğunu. Senin burada ismine zarar geliyor. Yemin ediyorum börek gibi çocuksun, çayla yenecek gibisin. Olmuyor vallaha. @Can Esmer

O paslari atsa mac 3-0 olacaktı belki.bi de gitti rakibe asist hediye etti

bilerek oldugunu sanmiom da ilk yarida 15-20 dk haricinde herif ceset gibiydi. onceki senelerde en azindan macin sonlarinda dinc kalirdi bu mac 55. dkda adam geriye donemez haldeydi. takimda da problem var ztn.

bunun herhangi bir motivasyonunun kaldığını düşünmüyorum. dehlenmek istediğinin farkında olan birisi için kendini işine vermek zor olur.

O paslari atsa mac 3-0 olacaktı belki.bi de gitti rakibe asist hediye etti
O paslari real macinda andoneye atti o atamadi gelip yine adama sovdunuz biriniz övdü mu o paslari? Biriniz sovdu mu andoneye orada. Kilitlenmiş herkes belhandaya onun yüzünden takımın genel sorununu göremez olmussunuz.

arap takımlarıda enayi Galatasaray satsa da biz alsak diye bekliyorlardır! o 4 milyon euroluk kontratla satmak imkansız.

O paslari real macinda andoneye atti o atamadi gelip yine adama sovdunuz biriniz övdü mu o paslari? Biriniz sovdu mu andoneye orada. Kilitlenmiş herkes belhandaya onun yüzünden takımın genel sorununu göremez olmussunuz.
nasıl konşmlar bunlar ya ne zaman şu herife kısıtlama gelicek adminler ifade özgürrlügü falan nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt