GSCimbom
#10 Younès Belhanda(ARŞİV)
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Younès Belhanda(ARŞİV) Sayfa 327

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
7,8K
Okunma
331,3K
Sayfa
327/392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışıklı ve Avrupa pasaportu olan bir futbolcu kötü oynadığı zaman ırkçı bir post atıldığını hatırlamıyorum. Mesela Linnes, niye çünkü adam Norveç'li.

İnşallah bu akşam Galatasaray formasıyla son maçını oynamıştır. Çıkana kadar bugün dahi emeğinden şüphe etmedim ama Galatasaray'ın aradığı kaliteye geçtim normal bir 10 numarayı, Ömer Bayram kadar yaklaşamadığını kabul etmek gerek. Bugün mecburen oynayacaktı, Allah bir daha muhtaç etmesin.

abi cidden bazen bakıyorum diyorum ki "biz mi çok ön yargılıyız? adam çabalıyor mu acaba" diyorum. sonra bir uzun pas veriyor. top rakipte. diyorum ki seviyesi: ümraniyespor.

bilerek oldugunu sanmiom da ilk yarida 15-20 dk haricinde herif ceset gibiydi. onceki senelerde en azindan macin sonlarinda dinc kalirdi bu mac 55. dkda adam geriye donemez haldeydi. takimda da problem var ztn.

bilerek oldugunu sanmiom da ilk yarida 15-20 dk haricinde herif ceset gibiydi. onceki senelerde en azindan macin sonlarinda dinc kalirdi bu mac 55. dkda adam geriye donemez haldeydi. takimda da problem var ztn.

bunun herhangi bir motivasyonunun kaldığını düşünmüyorum. dehlenmek istediğinin farkında olan birisi için kendini işine vermek zor olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt