#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kime dogru kufur ettigi ortada ben ustume alinmadim bulundugu yer tribune cok yakin ve edilen her turlu lafi duyabilir, kufuru uzerine alinan orda olsa herife kufur edecek ve top ayagina gelince isliklayacak tiplerdir ki bu herifin ettigi kufurden de daha cirkin bir hareket, sukur ki bu mantalitede biri olmadim ayrica adam olan x futbollarinda da boyle sacmaliklar gorunmuyor malesef, stada ego tatmini ve benim dedigim olurculuk icin giden ve defalarca oyunculari isliklamayin denmesine ragmen marifetmis gibi oyunculara islik ve kufur fisekleyen dallamalar benim gozumde belhandanin ettigi kufurleri dibine degin haketmistir.

Kime ettiğinin ne önemi var? Bu adam profesyonellikten uzak, yıllık 4m aldığı kulübün taraftarına ana avrat saydıracak kapasitede bir adam. Yediği kap'a pislemekten çekinmeyen birisi. Dünyanın hiçbir kulübü böyle bir adamı barındırmaz. Dünyanın hiçbir TD'si açıkça sahip çıkmaz.

Taraftarın oyuncuları yuhalamasını asla tasvip etmem. Taraftarın yaptığı yanlışı ayrıca tartışırız. Ama burada mevzu Belhanda. Taraftar terbiyesizlik yaptı diye sana ana avrat düz gitme hakkı doğmaz. Gerçek bir profesyonel kulaklarını tıkar, işine bakar. 4m aldığın kulübe bunu borçlusun. Böyle kafası kırık adamlara 4m verip sahada kör dövüşü oynarız anca.

Kime ettiğinin ne önemi var? Bu adam profesyonellikten uzak, yıllık 4m aldığı kulübün taraftarına ana avrat saydıracak kapasitede bir adam. Yediği kap'a pislemekten çekinmeyen birisi. Dünyanın hiçbir kulübü böyle bir adamı barındırmaz. Dünyanın hiçbir TD'si açıkça sahip çıkmaz.

Taraftarın oyuncuları yuhalamasını asla tasvip etmem. Taraftarın yaptığı yanlışı ayrıca tartışırız. Ama burada mevzu Belhanda. Taraftar terbiyesizlik yaptı diye sana ana avrat düz gitme hakkı doğmaz. Gerçek bir profesyonel kulaklarını tıkar, işine bakar. 4m aldığın kulübe bunu borçlusun. Böyle kafası kırık adamlara 4m verip sahada kör dövüşü oynarız anca.

🤝

1574916519098.webp

adamı sevmeyebilirsin, her türlü eleştirirsin ama bu ıslıklama işi hoş değil. diagne'yi de ıslıklayıp gönderdiler şimdi transfer yapmamız diyor taraftar. ş. ligi organizasyonun da ıslıklıyorsun oyuncuyu lig maçı olsa yine bir yere kadar. sonra da oyuncu bize küfür etti, hoca oyuncuyu savundu oluyor. düşmanın değil bu, kendi takımının oyuncusu zaten takımda para edecek oyuncu yok. illa bir şey yapacaksan da bari ıslıklamak yerine belhanda satılsın diye tezahürat yap.

maça giden taraftar haklıymış; çünkü maça gitmek için çok zahmet çekiyormuş, cebindeki üç kuruş parayı harcıyormuş. gitmeyin oğlum bu kadar dara düşecekseniz sanki hac vazifesine gidiyorlar. şeytan taşlamadan dönmeyiz gibi bir farz bir eylem var herhalde tribünde benim bilmediğim.

Bu küfürbaz haydo nun başlığını engellemek isterim. ismini görmeye tahammülüm yok.
Yallah koçum istemiyoz seni.

Ezbere laflar: profesyonel degil
Tatilde götü basi sisiren adamlar, idmanlara gec dönen garson tipli elemanlar gece gündüz eglence pesinde koşan adamlar profesyonel ama kendine bakan, özveri gosteren adamlar prof degil.
2 senedir söylüyorum, belhanda ne kadar oynarsa takim da o kadardir

Ezbere laflar: profesyonel degil
Tatilde götü basi sisiren adamlar, idmanlara gec dönen garson tipli elemanlar gece gündüz eglence pesinde koşan adamlar profesyonel ama kendine bakan, özveri gosteren adamlar prof degil.
2 senedir söylüyorum, belhanda ne kadar oynarsa takim da o kadardir
Kufurde profesyonel oldugu aşikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt