Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.681
- 21.759
- 2.643
Sanirim @Fahri Aksoy agzinin payini almistir artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim @Fahri Aksoy agzinin payini almistir artik
kime dogru kufur ettigi ortada ben ustume alinmadim bulundugu yer tribune cok yakin ve edilen her turlu lafi duyabilir, kufuru uzerine alinan orda olsa herife kufur edecek ve top ayagina gelince isliklayacak tiplerdir ki bu herifin ettigi kufurden de daha cirkin bir hareket, sukur ki bu mantalitede biri olmadim ayrica adam olan x futbollarinda da boyle sacmaliklar gorunmuyor malesef, stada ego tatmini ve benim dedigim olurculuk icin giden ve defalarca oyunculari isliklamayin denmesine ragmen marifetmis gibi oyunculara islik ve kufur fisekleyen dallamalar benim gozumde belhandanin ettigi kufurleri dibine degin haketmistir.
Kime ettiğinin ne önemi var? Bu adam profesyonellikten uzak, yıllık 4m aldığı kulübün taraftarına ana avrat saydıracak kapasitede bir adam. Yediği kap'a pislemekten çekinmeyen birisi. Dünyanın hiçbir kulübü böyle bir adamı barındırmaz. Dünyanın hiçbir TD'si açıkça sahip çıkmaz.
Taraftarın oyuncuları yuhalamasını asla tasvip etmem. Taraftarın yaptığı yanlışı ayrıca tartışırız. Ama burada mevzu Belhanda. Taraftar terbiyesizlik yaptı diye sana ana avrat düz gitme hakkı doğmaz. Gerçek bir profesyonel kulaklarını tıkar, işine bakar. 4m aldığın kulübe bunu borçlusun. Böyle kafası kırık adamlara 4m verip sahada kör dövüşü oynarız anca.
23 yaşındaki Dele Alli: “Yaşlandıkça vücudum eskiden yapabildiklerini şimdi yapamıyor."
Tüm performansını etkılıyor yaslılık ornek verelımBenzer bir şeyi Belhanda söylemişti
Tüm performansını etkılıyor yaslılık ornek verelım
Belhanda mental olarak allaha yakın gozukuyorFeg mesela hiç 29 yaşında gibi durmuyor
Keza Seri
istersenız sızı baslıktan atayım onur beyBu küfürbaz haydo nun başlığını engellemek isterim. ismini görmeye tahammülüm yok.
Yallah koçum istemiyoz seni.
Son gönderiler kısmında çıkmayacaksa bu ismi görmeyeceksem memnun kalırım Recep bey elinize sağlık.istersenız sızı baslıktan atayım onur bey
Kufurde profesyonel oldugu aşikarEzbere laflar: profesyonel degil
Tatilde götü basi sisiren adamlar, idmanlara gec dönen garson tipli elemanlar gece gündüz eglence pesinde koşan adamlar profesyonel ama kendine bakan, özveri gosteren adamlar prof degil.
2 senedir söylüyorum, belhanda ne kadar oynarsa takim da o kadardir
Malesef sureklı goz onunde olacak bu baslık. İmkan olsa forumdan uzaklastırsak gsmızden yollasak ama namumkunSon gönderiler kısmında çıkmayacaksa bu ismi görmeyeceksem memnun kalırım Recep bey elinize sağlık.
Feg mesela hiç 29 yaşında gibi durmuyor
Keza Seri
Getto cocugu bilir tabi.Kufurde profesyonel oldugu aşikar
2021 ama uzatılacak inşallahSözleşmesi ne zaman bitiyor ?