Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Belhanda niye penaltiyi atmak istediki? Penaltiya sebebiyet veren olayda kendisimi var? Maca bakamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda niye penaltiyi atmak istediki? Penaltiya sebebiyet veren olayda kendisimi var? Maca bakamadim.
Marcao Hocanin yuzunden kart gordu Marcaonun hic sucu yok zaten Ulan mac 2-0 Marcao ciksa Semih yada Ahmet Girse onlarin hatasindan 2 gol yesek Bu seferde Marcao nasil cikar diye ağlsrsiniz biraz elestirirken dusununpenaltı atacakken elinden topu alınca terime ağız dolusu sövmesiyle formamız altındaki en olumlu hareketini yaptı
şu kebapçıya gereken ayar verilmeli
marcao onun yüzünden cezalı duruma düştü
öngörüsüz herif
Penaltilari TERİM Dedi kullanacak. Belhanda kim penalti atacak? Ki selcuk da duruyor oradaMevzu cikaran Diagne.
Sen kimsinde birden bire frikikleri butun penaltilari atmaya kalkiyorsun?
Herkes zaten Belhanda dusmani, yazik.
Bay egomuz gene showunu yapti kenarda.Penaltilari TERİM Dedi kullanacak. Belhanda kim penalti atacak? Ki selcuk da duruyor orada
bir de su tripleri + sacma sapan gerginlikleri biraksa daha iyi olacak. Her an kirmizi yiyecekmis gibi duruyorVallah ne yalan söyleyeyim ligin ikincisi yarisi basladigindan bu yana feghouli ile birlikte takimi tasiyorlar
Umarim böyle devam eder
Alakası yok. Linnes çevirdi diagne vurdu rakibin eline çarptı. Kafasına esti galiba.Belhanda niye penaltiyi atmak istediki? Penaltiya sebebiyet veren olayda kendisimi var? Maca bakamadim.
bir de su tripleri + sacma sapan gerginlikleri biraksa daha iyi olacak. Her an kirmizi yiyecekmis gibi duruyor
fena degil dedigin gibi. Ben bunu (kimse duymak istemese'de ) Cagne'ya da az da olsa bagliyorum. Takim ileride daha rahat oynayabiliyor gibi sanki. Hunharca 1-2 kisi Diagne ile ugrasirken, Belhanda + Fegh'e rahatlik oluyor bu durum. Tabi bana'da öyle gelebilir sadeceKarakter degismez musap o zor is
Hani huylu huyundan vaz gecmez derler ya öyle iste,gününde oldugu zaman buyuk katki sagliyor takima
Enteresan bir sekilde ligin ikincisi yarisi basladigindan bu yana her macta gününde
fena degil dedigin gibi. Ben bunu (kimse duymak istemese'de ) Cagne'ya da az da olsa bagliyorum. Takim ileride daha rahat oynayabiliyor gibi sanki. Hunharca 1-2 kisi Diagne ile ugrasirken, Belhanda + Fegh'e rahatlik oluyor bu durum. Tabi bana'da öyle gelebilir sadece