#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda niye penaltiyi atmak istediki? Penaltiya sebebiyet veren olayda kendisimi var? Maca bakamadim.

selcuk sahadayken ne diagne ne belhanda penaltı atmamalı

Diagnenin gelmesine en cok Belhandanin sevinmesi lazim Diagne gelemden once herkes buna salliyodu simdi Butun oklar Diagnede

penaltı atacakken elinden topu alınca terime ağız dolusu sövmesiyle formamız altındaki en olumlu hareketini yaptı

şu kebapçıya gereken ayar verilmeli

marcao onun yüzünden cezalı duruma düştü

öngörüsüz herif
Marcao Hocanin yuzunden kart gordu Marcaonun hic sucu yok zaten Ulan mac 2-0 Marcao ciksa Semih yada Ahmet Girse onlarin hatasindan 2 gol yesek Bu seferde Marcao nasil cikar diye ağlsrsiniz biraz elestirirken dusunun

Mevzu cikaran Diagne.

Sen kimsinde birden bire frikikleri butun penaltilari atmaya kalkiyorsun?

Herkes zaten Belhanda dusmani, yazik.
Penaltilari TERİM Dedi kullanacak. Belhanda kim penalti atacak? Ki selcuk da duruyor orada

Sen kimsin ulan penaltı atacan bir de adam ol apaçi

Penaltilari TERİM Dedi kullanacak. Belhanda kim penalti atacak? Ki selcuk da duruyor orada
Bay egomuz gene showunu yapti kenarda.

Penalti ile ugrasicagina, elindeki sinirdaki futbolculari yavas yavas cikarip oyunu sogutmayi beceraeydi keske.

2ci yari feghouli belhanda ofansi cekiyor, birak adam penaltiyi atsin, ne gerek var taraftari arkana alip show yapip penalti almak? Golsen sonra tsk bile etmiyor

Şu apaçiye kontrat bitimine 9-10 ay kala gittik milyonları verdik keşke gidip beleşe Ben Arfa yı alsaydık.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Belhanda niye penaltiyi atmak istediki? Penaltiya sebebiyet veren olayda kendisimi var? Maca bakamadim.
Alakası yok. Linnes çevirdi diagne vurdu rakibin eline çarptı. Kafasına esti galiba.
Geçen sene o kadar kaçırmasına rağmen gomisti penaltıcimiz.
Takımın penaltıcisi tektir. Boşu boşuna gerginlik yaratti arab beygiri.
Diagne bu sene 8 mi 9 mu oldu bilmiyorum ama firesi yok penaltıdan.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir de su tripleri + sacma sapan gerginlikleri biraksa daha iyi olacak. Her an kirmizi yiyecekmis gibi duruyor

Karakter degismez musap o zor is

Hani huylu huyundan vaz gecmez derler ya öyle iste,gününde oldugu zaman buyuk katki sagliyor takima

Enteresan bir sekilde ligin ikincisi yarisi basladigindan bu yana her macta gününde

Karakter degismez musap o zor is

Hani huylu huyundan vaz gecmez derler ya öyle iste,gününde oldugu zaman buyuk katki sagliyor takima

Enteresan bir sekilde ligin ikincisi yarisi basladigindan bu yana her macta gününde
fena degil dedigin gibi. Ben bunu (kimse duymak istemese'de ) Cagne'ya da az da olsa bagliyorum. Takim ileride daha rahat oynayabiliyor gibi sanki. Hunharca 1-2 kisi Diagne ile ugrasirken, Belhanda + Fegh'e rahatlik oluyor bu durum. Tabi bana'da öyle gelebilir sadece

fena degil dedigin gibi. Ben bunu (kimse duymak istemese'de ) Cagne'ya da az da olsa bagliyorum. Takim ileride daha rahat oynayabiliyor gibi sanki. Hunharca 1-2 kisi Diagne ile ugrasirken, Belhanda + Fegh'e rahatlik oluyor bu durum. Tabi bana'da öyle gelebilir sadece

Yazdigin mantikli aslinda ama dusunuyorum gecen sezon daha iyi bir forvet vardi yani gomis,feghouli de belhanda da bu sekilde oynamiyordular

Ama diagne den sonra performanslarinin yükselmesi bence de tesaduf degil

Ilk olarak su adama duran top kullandirmasinlar artik.

Sonra da biktim artik su herifin sacmasapan top kayiplarindan. Neredeyse her top kaybi rakibi kontra ataga cikariyor. Sezon sonu defolup gitmeli.

aykut hocamdan yan pas-geri pas nasıl yapılır dersi alması lazım

genelde bu tarz pasları rakibe veriyor

belhanda cok cok iyi oynamaya başladı , 15 milyondan aşagı satılmaması lazım yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt